Hamile kalmayı bekleyenler

kızlar benide ekleyin listeye 13 şubat adet başlama tarihimdi 18 şubatta bitiş beklemedeyim bugün test yaptım sonuç hüsran

Canım inşallah Allah senin de gönlündekini verir bir an önce. çok beklemişsin, çoktan haketmişssin bunu inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz dileğimize.

aminnn cnm iyi dileklerin için teşekkür ederim inşşş. RABBİM hakkımızda hayırlısını nasip etsinn

kızlar benide ekleyin listeye 13 şubat adet başlama tarihimdi 18 şubatta bitiş beklemedeyim bugün test yaptım sonuç hüsran

ne hissettiğini çok ii anlıyorum emin ol ama umudunu yitirme elbett bi gün bebişinde gelecek sen vazgeçme zaten canım beklentilrin doğrultusunda adet ya gecikiyo ben benim kini 9 gün geiktiğini biliyorum hiç gecikmezdi oluyo yan, erken yada geç ama nasip olacak inşallah

inşallah canım, çok sağol. her ay çok üzülüyorum tabii ama bu kez böyle aniden olunca erkenden, hazırlıksız mı yakalandım nedir daha bi r kahroldum. Allah hepimize hayırlısyla nasip etsin inşallah

Ya kızlar adetime 9 gün kaldı.bugün meraktan fortest erken gebelik testi aldım ama negativ cikti ya hayallerim suya düştü resmen.acaba erkenmi yaptım.çok Üzgünüm ya acaba yanlış olabilirmi

CANIM çok erken daha olsa bile çıkması mümkün değil. adet günnüne kadar sabret boşuna kendini üzme

Mrb kizlar ben yeniyim bisey sorcam size goguslermde siskinlik var ama kenar kisimlari aciyo degnce karnmda siskinlik var ayaklarim agriyo surekli, kasklarma ara ara agri giriyo ama cok kisa sureli karnmda gaz gbi tuhaf seyler oluyo gbi akintmda yada midemde sorn yok sadece agzmda eksilik oluyo bunlar yumurtlama donemndede olurmu yoksa hamilelk belirtisi olabilir mi adet donemim 26si ve 6 gundur bunlari yasiyorm

canım bat 26 olduğuna göre tam yumurtlama dönemindesin belirtiler de ondandır. hamilelik için erken olmalı, ama dilerim 10 gün sonra aynı belirtileri hamilelik belirtisi olarak da yaşarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…