ben ilk kez kullandım pco hastasıyım ilk kullanmamdada hemen hamile kaldım ama kalp atışları duyulmadığı için kürtaj oldum
şimdi tekrar düşünüyorum ama korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan
ben sizinle bişey paylaşmak istedim umarım bende işeyaradı herkeze anlatmak istiyorum bi kişide bile işe yarasa çok mutlu olurum benim 9 yaşında bi kızım var ve bir daha hamile kalamadım neredeyse 7 sene olmadı ve klomen tedavisi gördüm 2 yıl olmadı bekledim olmadı daha sonra tüp bebek yaptırdık ilk seferde tuttu ama düştü daha sonra kendiliğinden hamile kaldım oda düştü ve ben bi kere daha tüp bebek denedim ve o da tutmadı böylee 7 seneyidevirdik artık tedavi için maddiyat yetmeyeeği için oluruna bıraktım ama boş durmayayım diye bi kür duydum ve onu uyguladım bal tarçın ve çörek otu macun yapıp yedim yanındada hayıt tohumu macunu aktarlarda satılıyo ve eşimede keçi boynuzu kaynattım içirdim her gün ve bunu bir tek ay kullandım ve rabbim nasip etti şimdi hamileyim 3.5 aylık ve yatıyorum korkumdan belki sizede sebeb olur olmaması ne demek iii bilirim
hergünmü yedin ne kadar miktarı cnm
ben sizinle bişey paylaşmak istedim umarım bende işeyaradı herkeze anlatmak istiyorum bi kişide bile işe yarasa çok mutlu olurum benim 9 yaşında bi kızım var ve bir daha hamile kalamadım neredeyse 7 sene olmadı ve klomen tedavisi gördüm 2 yıl olmadı bekledim olmadı daha sonra tüp bebek yaptırdık ilk seferde tuttu ama düştü daha sonra kendiliğinden hamile kaldım oda düştü ve ben bi kere daha tüp bebek denedim ve o da tutmadı böylee 7 seneyidevirdik artık tedavi için maddiyat yetmeyeeği için oluruna bıraktım ama boş durmayayım diye bi kür duydum ve onu uyguladım bal tarçın ve çörek otu macun yapıp yedim yanındada hayıt tohumu macunu aktarlarda satılıyo ve eşimede keçi boynuzu kaynattım içirdim her gün ve bunu bir tek ay kullandım ve rabbim nasip etti şimdi hamileyim 3.5 aylık ve yatıyorum korkumdan belki sizede sebeb olur olmaması ne demek iii bilirim
duymuştum cnm bal tarçın çörek otunu ama denemedim,saol ilgin için ..
bu arada hoşgeldin :)
teşekkürler denemelisin mutlaka yaşamayan anlamaz benim bi tane olmasına rağmen okdar çok üzülüyordum ki yavrumun kardeşi olmayacak diye ama şimdi şükür darısı sizin başınıza en kısa zamanda inşalllah
amin Allah kimseye yaşatmasın.. gerçektende çok kötüydü kürtajdan çıktıktan sonra bile neden benim başıma geldi diye eşime sarılıp ağlamışım görümcem öyle söylüyor .halada aklıma gelince ağlıyorum şuan böyle olmasaydı 5. ayım olacaktı ama nasip değilmiş demekki
Ya kızlar adetime 9 gün kaldı.bugün meraktan fortest erken gebelik testi aldım ama negativ cikti ya hayallerim suya düştü resmen.acaba erkenmi yaptım.çok Üzgünüm ya acaba yanlış olabilirmi
canım geçmişe takılma benim de iki kürtajım var tüp bebeklerden biri tutmuştu ama sağlıksız olduğu için kütaj oldum bundan 2 sene önce çok ağladım ama isyan etmedim bundada aynı sorn olursa diye çok korktum ama bu sağlıklı çok şükür dr bana her bebek biribirinden ayrıdır hiç biri biribrinin devamı değil oyüzden geçmişe takılma
Ya kızlar adetime 9 gün kaldı.bugün meraktan fortest erken gebelik testi aldım ama negativ cikti ya hayallerim suya düştü resmen.acaba erkenmi yaptım.çok Üzgünüm ya acaba yanlış olabilirmi[/
moralini bozma daha çok erken
canım bence çok erken
Kızlar, bu ay da hayallerim suya düştüüüüen son 21 ocakta adet olmuştum. çalışmalara başladığımızdan beri adet günlerimde gecikmeler oluyordu, adet döngüm 29 gün iken 30a 31e çıktığı oldu. hatta üç ay önce 1 hafta kadar gecikti. ben de en erken 19 şubatta bekliyordum ümitle. ama ümitlerim kırıldı yine bugün sabah bişeyler gelir gibi oldu anlamlandıramadım önce ama gün içinde devamı geldi yani adet oldum hem de nerdeyse 1 hafta erken. sabahtan beri ağlıyorum, çok mutsuzum çoooook
o hissi iyi bilirm bekle bekle sonuda böyle bitsin. neyse sıkma canını
çok üzüldüm canım yaaaa, birkaç gündür coşturmuştum yine kendimi, test yapsam mı artık diye içim içimi yiyodu. bunları düşünürken başıma ne geldi. tamam negatifle karşılamanın her türlüsü üzücü ama bu kadar erkenden hayallerimi yıkınca iyice alt üst oldumhiç değilse adet günüme kadar hayal kurmama izin verseydi [/Q
keşke elimde sihirli bir değneğim olsada çoçuk isteyen herkese yardımcı olabilsem ....
benimde 8 günüm kaldı.gerçi benim düzenlide değil geçse bile sevinemiyorum bu ay düzenli birliikte oldum . hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?