Hamile kalmayı bekleyenler

sizlere birşey sormak istiyorum yardımcı olursanız çok mutlu olurum.Bende 6 aydır korunmuyorum ama olmuyor benimde.vajinismusu da 6 ay önce yendim zaten.ama tek pozisyonda ilişkiye girebiliyorum. yüz üstü yatıp altıma yastık alarak. (umarım anlatabilmişimdir) bu pozisyonda penisin ne kadar girdiğini göremiyoruz.ama eşim içime boşalıyor.yataktan kuru kalkıyorum ve meni akıntı gibi 2-3 günde dışarı çıkıyor.bu durumda penis yeterince girmiş midir? spermler gitmesi gereken yere gitti diyebilir miyiz ?

meni disari akmis olsa bile sperm hucreleri ulasmasi gereken yere ulasmistir ama siz yine de iliskiden sonra sirt ustu yatip belinize yastik alin. spermler oldukca hareketli hucreler. planli da olsa hamile.kalma sansi yuzde 25 sanirim mucizevi bir ihtimal.hersey. allah gonlunuze gore vrsin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol canim insallah bekletmezler bizi merak ve panikle bekliyorum hasta olcam diye odum patliyo

dayanamadim. test yaptim yarim saattir bekliyorum bisey cikmadi :-(

kızlar meraba ben 1 yıldır evliyim evlendiğim günden beri hiç bi şekilde korunmadık. olursa olur dedik. ama şimdiye kadar bişiy olmadı. korktum bende dr a gittim bisıkıntı mı var acaba diye muayenen iyti bişey yok dedi hormonlarım normalmiş ama yine de korkuyorum. eşiminde bi problemi yok gibi ama o doktora gitmedi bu sebeple. daha da erken diye de düşünüyorum ama olsunda istiyorum ya olmazsa diye korkuyorum 1 sene cok mu sizce. sürekli son bi kaç ay belirtileri varmış gibi oluyor test yapıyorum bişy yok sonra regl oluyorum zaten :18:

selam kizlar dun test yaptim biseu cikmadi demistim sizlere. hesaplamalara gore dun yada bugun adet olmam gerekiyordu ama.hala.bisey yok. endiseleniyorum acaba dis.gebelik falan olsa.idrar testinde cikar miydi

Testlerde Beta Hcg bakılıyor. Bu da her tür gebelikte çıkar. Eğer bu dış gebelik ya da yalancı gebelik olsa dahi çıkar. Yalnız henüz yeni hamileyseniz Beta Hcg değeri testlerde görülebilecek seviyeye yukselmemistir. Bu sebepten negatif çıkmış olabilir. Daha sonra tekrar deneyin.
Ben de bebek istiyorum. Ama test yapmak için acele etmiyorum. Negatif görüp uzulmemek icin. Umarım yavrular bizi daha fazla bekletmez. Allah isteyen herkese anneligi nasip etsin.

bende acele etmemeye kafama takmamaya calisiyorum ama.gunluk.islerimi bile yapamaz hale geldim heleki adet.gunlerimdeyim.suan olacakmi olmayacakmi diye tuvalete korkarak gidiyorum. Allah gonlunden .gecen.herkese versin insallah. gecen ay negatif.cikinca umursamadim zaten bisey yok diye hissediyordum ama bu ay oyle olmuyo.nedense cok.umutluyum.

Umut bende de var canım yaa. Böyle cep telefonunu karnimdan uzak tutmalar falan.... her hareketimde bebek varmış gibi dikkat ederken yakalıyorum kendimi. :) sonra diyorum napiosun kizim kendine gel hayal kırıklığı yasarsin sonra... ama iste yine de "umut gönlümün ekmeği umar ha umar"...
Hakkımızda hayırlısı.

Çok ilginç bende hareketlerime dikkat ediyorum sanki bebek varmış gibi
Umut ister istemez oluyo da psikolojimzi bozupta yalancı gebeliğe gitmeyelim kendimize sahip çıkalımda

Artık bebişlerde gelsin yani aaaa

Çok ilginç bende hareketlerime dikkat ediyorum sanki bebek varmış gibi
Umut ister istemez oluyo da psikolojimzi bozupta yalancı gebeliğe gitmeyelim kendimize sahip çıkalımda

Artık bebişlerde gelsin yani aaaa

Ay evet yaa... gelsin artık bu bebişleeeeeeer.......

ben bayaa bayaa hamilelik moduna girmiştim kırmızılar geldi Allahım isteyen herkese nasip et yarabbimmm....:2::2::2:

ben bayaa bayaa hamilelik moduna girmiştim kırmızılar geldi Allahım isteyen herkese nasip et yarabbimmm....:2::2::2:

:-( Pes etmek yok calismaya devam. Her ay sabirsizlikla bekledigim adet gunlerimi bu ay korkuyla bekliyorum. Nerden nereye. Ah o kirmizilar...

:-( Pes etmek yok calismaya devam. Her ay sabirsizlikla bekledigim adet gunlerimi bu ay korkuyla bekliyorum. Nerden nereye. Ah o kirmizilar...

canım ne kadar oldu sen evleneli...ya biz eşimle çok istiyoruz biz iki ay oldu ama 1 ay doğru düzgün ilişki olmadı olmaya başlayınca da biz hemen istedik bebek :) sanki kapıda bekliyolar :) yalnız benim bi korkum var ben kiloluyum biraz olmazsa diye çok korkuyorum...

Ben evleneli bi sene oldu. bizde son iki aydir istiyoruz ilk.ay biraz tecrubesizlikle.gume gitti hesaplamalar falan zor cozdum isi. bu ayda bekliyorum bakalim adet gunlerimdeyim.suan ama daha kanama olmadi. Insallah bu sefer olmustur.
Bende.kiloluyum cok istedim zayiflayip olsun diue ama olmadi. umarim etkilemez bu kilo olayi bizleri :O

Kızlar geçen ay adet tarıhım 20 Haziran ondan önceki 26 Mayıs.
Bu ay beklenen adet tarihim : 14-15 Temmuz idi.
Ama ben regl olmadım :26:
2-3 gün önce test yapmıştım bişey çıkmadı. Yarın sabah tekrar yapıcam.
İnşallah bu sefer olmuştur
Yine de bişey çıkmazsa 20 temmuza kadar bekleyeceğim hala adet olmazsam artık doktorun yolunu tutucam napıyım

Merhaba,

Öncelikle bebek yapma işi iki taraflı ve sağlıklı spermle sağlıklı yumurta gerekiyor. Erkeklerin çoğunda varikosel diye bir damar problemi nedeniyle sperm çıkıyor ama soğutma tam yapılamadığından spermler varikosel nerelerdeyse oraya yakın ölüyorlar, bozuluyorlar falan. EŞİNİ DE KONTROL ETTİR BENCE VE SPERMİYOGRAM TESTİ YAPTIRIN YOKSA ÖÖÖÖYLE BEKLE BİR BAKMIŞSIN YAŞIN GEÇMİŞ HALA ÇOCUK BEKLİYORSUN BENDE PROBLEM YOK DİYE.

Eşini kontrol ettir ve erkek infertilitesi sayfasına bak incele derim kardeşim...Kısa zamanda bebek dileğimle...

teşekkür ederim bilgilerini benimle paylaştığın için. evet o tür sorunlarda olabilir. bunları gözden geçireceğim. ama daha 1 yıl oldu beni korkutma cok uzun bi sürede değil şimdi :2:

Ee daha kimse hamile kalmadımı.

Benim 2 gün gecikti ama yolda geliyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…