slm kızlar ben 4 aylık oldum bugünn 3cü olcak doktora gidiyorum bacakları kapalı diye cinsiyet göstermiyo doktor kıza benziyor ama emin deilim cuma gel dedi şimdide ayyy benim durumumda olan oldumu söyleyin nolurrrr:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
merhabaaaaa :)) başlayın şimdidennn olunca hiç öyle demez hoşgeldinn :)))
Ahhhh canm hos buldk ins. Olur dualrnzla RABBİM herkeze nasip etsn
bende bu belirtilerin çocu var gibi,ya da benim psikolojim bozuldu herşeyi belirti sanıyorumadet günüm tee ayın 18 i nası duracaksammmm :122::122::122::122:
Bende her ay yaşıyorum bu belirtileri. adetime 10 gün var şuana kadar 3 kere test yaptım.Psikoloji falan kalmadı artık bende.. Bebek istiyorummm
bizim daha 2. ayımızama istiyoruz, çok fazla yıpranmadan hayal kırıklıkları çok fazla yaşamadan olsun lütfen Rabbim herkese hayırlısını versinn
6 aydır böyleyim. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah :)
Arkadaslar 1 yillik evliyim ve sadece son 1 aydir korunmuyoruz cocuk istiyoruz ve adetim 10 gun gecti adetim gectikten 3 gun sonra test yapmistim negatifti fakat hic adet belirtisi yasamiyorum bugun 10. Gunum sadece cok yorgun ve uykulu hissediyorum hamile olabilirmiyim ki 😊 bnm gibi olan varmi ilk negatif cikan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar 1 yillik evliyim ve sadece son 1 aydir korunmuyoruz cocuk istiyoruz ve adetim 10 gun gecti adetim gectikten 3 gun sonra test yapmistim negatifti fakat hic adet belirtisi yasamiyorum bugun 10. Gunum sadece cok yorgun ve uykulu hissediyorum hamile olabilirmiyim ki 😊 bnm gibi olan varmi ilk negatif cikan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?