kızlar bilgilerinize ihtiyacım var. Ovülasyon günümü bilemiyorum çünkü adet düzensizliğim var bazen 20 günde bir bazen 30 günde bir adet oluyorum adetten 10 gün önce ilişki yaşadık inşallah ovulasyon dönemimdir ama net bilemiyorum hesaplayamıyorum. Belirtiler en erken ne zaman başlar çok heyecanlıyım
neden kimse cevap vermiyor
kızlar bilgilerinize ihtiyacım var. Ovülasyon günümü bilemiyorum çünkü adet düzensizliğim var bazen 20 günde bir bazen 30 günde bir adet oluyorum adetten 10 gün önce ilişki yaşadık inşallah ovulasyon dönemimdir ama net bilemiyorum hesaplayamıyorum. Belirtiler en erken ne zaman başlar çok heyecanlıyım
http://www.hamileliktakvimi.com/yumurtlama-gunu-hesaplama.php#.U8FuwBmDNiI
Canım birde burdan hesapla 3 aya göre hesaplıyor .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok teşekkür ederim hemen bakıcam. fazla degil yeni düşünmeye başladık. 2senedir evliyiz. adetime 9 gün var inşallah olmuştur. tekrar teşekkürler
ben hamilemiyim değilmiyim acaba derken bugün kırmızı kart yedimoysaki belirti arayıp duruyordum..şimdi ise yeni bir ay yeni bir süre başladı benim için..siz ne zamandır bekliyorsunuz bebişlerinizi yada hamile olanlar ne kadar zaman sonra aldılar mutlu haberlerini ?
Merhaba kizlar uzun zamandır. Giremedim bebek dusunurken annem.hastalandi(( maalesef onunla ilgileniyorum nasilsiniz...benim regl 5 gun gecikti
3 mayısta aldım haberi 19 haziranda kaybettim
Kizlar merhaba bana yardmci olur musunuz , ben vajinsnusu 3 ay. Once yendim simdi de bebek istiyoruz insallah,fakat ben iliskide rahatlayamiyorum hala kendimi kasiyorum ,bu durum bebek olursa ona zarar verir mi
Bende hamile kalmak istiyorum. Gecen ay başladık çalışmalara. Nasıl bi süreçten geçicez acaba hakkımızda hayırlısı
Bende hamile kalmak istiyorum. Gecen ay başladık çalışmalara. Nasıl bi süreçten geçicez acaba hakkımızda hayırlısı
Çok aşırımı kasıyorsunki
3 ay olmuş aslında gevşeyebilsen keşke kendin için.
Bebeğe zararı olurmu hiç bilmiyorum
Hele bir hamile kal doktoruna sorarsın canım.
Selam bayanlar aranıza yeni katılıyorum bir yıldır evliyim son iki aydır artık bebeğimiz olmasına karar verdik. İlk ay malesef olmadı ikinci ayın da içindeyiz henüz
Bugün yarın adet olmam gerek tabi inşallah olmaz ve hamişimdir :26:
Çoğunuz şanslısınız ki belirtileri rahatlıkla farkedebiliyorsunuz malesef benim öyle bi şansım olmadı...
Sık idrara çıkma kronik devam eden idrar yolu enf. dolayı zaten vardı
Mide yanması ve bulantı deseniz mide hastasıyım aylarca midem bulandı diye ilaç içtim
Halsizlik deseniz demir eksikliği - b12 eksikliği var zaten halsizim gün içerisinde
Bel agrısı deseniz zaten fıtık var hep ağrıyo
Yani zaten ölmüşüm de ağlayanım yok ve bütün bunları kendime bir belirti olarak alamıyorum ben malesef
Bu ay için fakrettiğim tek belirti ise vajina da minik ve hafif sancılar ve dolgunluk hissi :18: Umarım bu bir belirtidir benim için.
Yarın yada bu akşam test yapıcam bir kaç gün önce yaptım bişey çıkmadı inşalah bu sefer olur olduysada yumurtlama geç olduğu için çıkmamıştır diye düşünüyorum. Çünkü ayın 3 ünde hastaneye gittim doktor yumurtalıklarında 18 mm civarında bi olgun yumurta var suan bugün yarın düşer demişti inşallah ou yakalayabilmişizdir :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?