Hamile kalmayı bekleyenler

Canım şu hapı düşünme artık ama yaa..bak hap kullanırken bile hamile kalanlar varr

Ayy bak yine hap dioo deli etcek bu giizzz benii :)) ben senden daha çok kullandımmm böle diosun yaa bende etkilenicemm

ayyy sen etkilenme kuzuuumm tamamm demiyorumm ama merak ediyorum iste nasil bi etki ediyor ne kadar sure sonra vucut normale donuyor ne bilim yaaa seni de uzduysem daha cok üzülürümmmm

Barusnabiza sevindimmm:)

Benimkide öyle der sabah ne olmuştu ki
Hastayim bu olaya yaaa:)) keske onlar kadar gamsiz olsak

Ilgincmisss

Arkadaşlar folik asit kullanıyor musunuz

Evet ben folbiol kuklaniyordum ama bu ay kan degerlerim düştüğü icin maltafor diye demir ilaci vardi doktor aynu zamanda folikasitte iceriyo. O yuzden folbiol u biraktim maltafor iciyorum ilacim vitince tekrar folbiole devam edicem

paylasabilirsin canim ne iyi olur, ne kadar zaman sonra oldu nelere dikkat ettin falan..yardimci olursan seviniriz..kizini da Allah size bağışlasın saglikla upuzun ömrü olsun insallah

Kizlarr ben şuan icra katioligu ucin basvuruya geldim son gun bugün dua edin banaaaa:)))

bugünde olmadımm beklemedeyımmm off :))

kizz sen nerdesin dua ederiiz tabikiii etmez olurmuyuz Allah hayırlı haberlerle donmeyi nasip etsin insallahh

ben genelde akşam açıyorum,akşamda sen olmuyosun karşılaşamıyoruz:)
Allah razı olsun canım benim sağol:)

gecikirmi normalde peki tatlim nasildir

yok şekerim hiç gecıkmez hatta siklusumda kısadır 25-26 gunde bır olurum bugun 28. gunum gelen gıden yok ıyıce suphelenmeye baslıyorum. ama klomende gecıkme yapabılır dıyolar bu ay ılk kez kullnadım belkıde ondan dıyorum ama adet belırtılerıne daır hıc bısey yok normalde 1 hafta oncesınden gelirlerdi

ayyy sen etkilenme kuzuuumm tamamm demiyorumm ama merak ediyorum iste nasil bi etki ediyor ne kadar sure sonra vucut normale donuyor ne bilim yaaa seni de uzduysem daha cok üzülürümmmm

Beni üzmedin canımm ama böle düşünmeye devam edersen sen üzülücemmm
Hapı düşünmüoruzz artıkkk

ben genelde akşam açıyorum,akşamda sen olmuyosun karşılaşamıyoruz:)
Allah razı olsun canım benim sağol:)

Aksam kocis var kuzum pek ilgi ister kendisi telefonla internetle fazla ugrasamam o yuzden. yarin gebelik testi yaptırıyorsun simdi dimi kanda

paylasabilirsin canim ne iyi olur, ne kadar zaman sonra oldu nelere dikkat ettin falan..yardimci olursan seviniriz..kizini da Allah size bağışlasın saglikla upuzun ömrü olsun insallah
amiiin saol canim allait sizede versin ben o duyguyu tattim allah bekleyenlere versin. Ben ilkimde alti ay bekledim altinci ayinda geldi tabi kendiliginden gelmedi benim fallop tupumun birincisi tikaliydi rahim filminde anlasildi bana temizlenmesi icin buyuk bi hastaneye gitmemi soylemislerdi tam hatirlamiyorum derken o ay hamile kalmamis hic beklemedigim zamanda megerse rahim filmi yaptiklarinda o tikalilik cozulmus yani tedaviye gerek kalmadi bu ikincidede kendimde sogan kurunu yaptım esimin tahlilinde az bi.morfoloji bozuklugu Varmis ona antizbiyotik verdiler ondan sonra ben ona keci boynuzu kuru yaptım ama tam anlamiyla deil ben yurt disinda oldugum icin keci boynuzunu fazla bulamadim ondan sonra esime.proxeed diye bi ilac aldim. Sonra kendim Yumurta catlatmak icin ilac ve progesterone ilaci bu kadar

hadi yaa valla klomen hakkinda bise bilmiyorum kuzum,ama e testi ne zaman yapacaksin pekiii

hıh şoyleee tatlim akisina biraksak rahat olabilsek kendiliginden olacak belkide ama elimizde değil iste didikliyoruz herseyi..ama sende o rahatlığı gördüm ben kuzuum insallahh kavusursun meleginee

Ay hepimiiiz tez zamanda kavuşuruz inşallah:))) Valla biraz önce test yaptım kalbim kadar temiz, bembeyaz çıktı canım:))) Kırmızılar gelince batımı yazarım canım sana:)))

canim benimm cok teşekkür ederizz son anlattigin ilaclari bilmiyorum ama ilkinden çıkaracağımiz tek net sonuç beklemedigin umudunu kestigin ayda olmasiiii bizde başarabilirsek bunu yuzumuz gulecek sanirimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…