Hamile kalmayı bekleyenler

iyide canim idrar testinde nasil pozitif cikabilir hamilelik yoksaa, hemde defalarcaa :44:

iyide canim idrar testinde nasil pozitif cikabilir hamilelik yoksaa, hemde defalarcaa :44:

şicik şöle oluyo benım yaptıgım ıdrar testlerı erken gebelık testlerıydı yanı normal kaset olan testlerden yapmadım hıc hanı şu çubuk gıbı olanlar varya strip test dedıklerı onlarda ıkıncı cızgılerı sılıkte olsa gordum ama bı kac eczacıya sordum onlar genelde bozuk oluyo guvenmeyın onlara dedı bıde uzerıne bhcg negatıf cıkınca ıyıce moral 0 oldu ama doktorum gec dollenme olmus olabılır ondan kanda cıkmamıstır belkı dedı bı umut ıste neye ınanıcagımı sasırdım kaldım bende

Bu yerleşme kanaması kısamı suruyo yanı az az bı kaç gün sürüyomuu leke gibi mi oluyo kızlar

hmm yani o testlerin güvenilirligini bilmiyorum ben bildigimiz testten aldin sandım..hayirlisi canim esinin dediği dogru akisına bırak, su bikaç gun gececk inşallah pazartesi gidip test yaptiracaksin stres yapmaa

o zaman 14 gun sonra adet mi olacaz demek oluyor tatlim anlamiyorumki ne karisik isLer poffff :44:

Bnde anlamıorum cnmmm ama bnm 28-29günde bi oluo ve 10.gün çatlamaya hazırdı geçen ay doktor çatlatma iğnesi yaptı bu ayda çatlatcaktı 12.gün gittiğimde çatlamıştı

Bu yerleşme kanaması kısamı suruyo yanı az az bı kaç gün sürüyomuu leke gibi mi oluyo kızlar

canim bildiğim kadarıyla adetten yaklasik 1hafta once lekenme seklinde geliyor ama taze kan olmuyormus yani kırmızı degilmis genelde kahverengi yada hafif pembemsi sekilde geliyormus

canim bildiğim kadarıyla adetten yaklasik 1hafta once lekenme seklinde geliyor ama taze kan olmuyormus yani kırmızı degilmis genelde kahverengi yada hafif pembemsi sekilde geliyormus

ben 29 unda olcakdım olmamısdım saat 1.30 dada önce acık kahve geldi sonra peceteye sıldım bıraz koyuydu sankı kırmızıda var gbydı bılemedımki ya adetmı oldm aceba daha bıse gelmedı ama

Bnde anlamıorum cnmmm ama bnm 28-29günde bi oluo ve 10.gün çatlamaya hazırdı geçen ay doktor çatlatma iğnesi yaptı bu ayda çatlatcaktı 12.gün gittiğimde çatlamıştı

amaaaaan dusunmeyelim o zaman sekerimm dusundukce hesapladikca olmuyorrr, salalim gitsinnn

ben 29 unda olcakdım olmamısdım saat 1.30 dada önce acık kahve geldi sonra peceteye sıldım bıraz koyuydu sankı kırmızıda var gbydı bılemedımki ya adetmı oldm aceba daha bıse gelmedı ama

batin 29 ocak miydi? anladigim kadariyla 2 gun gecmis ama 29unda sadece o anlattigin leke gelmis 1kere oylemi

haydi insallah peşpeşe şuracıklara bebeklerimizin foto ları yağsın

beta hcg baktırdım 16,56 çıktı doktor 3 haftalık hamilesin dedi :) inanamıyorum bata 4 günüm var

Son düzenleme:
beta hcg baktırdım 16,56 çıktı doktor 3 haftalık hamilesin dedi :) inanamıyorum bata 4 günüm var

Canımmmmmm çoookkk sevindimmmm yuppiiii ilk hamilemiz geldiii topiğimize uğur getirir inşallahhh arkası hızla gelir inşallahhh ayyy çok mutlu oldummm cnmm

AYYYY çok sevındım ya bu ne guzel bır haber boyle Allah saglıklı ılerlemesını ve kolay dogum nasıp eder ınsallah cnm mutlu oldum valla senın adına hayırlı olsun lilililililili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…