işte zor beklıyorum esımde akısına bırak dıyo sımdı bugun gıdıp yaptırsam gelır kırmızıyı gorurusem daha da uzulucemo yuzden bugun olmıcam gıbı yarında olmassam pazartesiye kadardaa olmassaaaaammmm:13::13::13: atık pazartesi gidip yaptırıcam mecbur
iyide canim idrar testinde nasil pozitif cikabilir hamilelik yoksaa, hemde defalarcaa :44:
şicik şöle oluyo benım yaptıgım ıdrar testlerı erken gebelık testlerıydı yanı normal kaset olan testlerden yapmadım hıc hanı şu çubuk gıbı olanlar varya strip test dedıklerı onlarda ıkıncı cızgılerı sılıkte olsa gordum ama bı kac eczacıya sordum onlar genelde bozuk oluyo guvenmeyın onlara dedıbıde uzerıne bhcg negatıf cıkınca ıyıce moral 0 oldu ama doktorum gec dollenme olmus olabılır ondan kanda cıkmamıstır belkı dedı bı umut ıste neye ınanıcagımı sasırdım kaldım bende
o zaman 14 gun sonra adet mi olacaz demek oluyor tatlim anlamiyorumki ne karisik isLer poffff :44:
Bu yerleşme kanaması kısamı suruyo yanı az az bı kaç gün sürüyomuuleke gibi mi oluyo kızlar
canim bildiğim kadarıyla adetten yaklasik 1hafta once lekenme seklinde geliyor ama taze kan olmuyormus yani kırmızı degilmis genelde kahverengi yada hafif pembemsi sekilde geliyormus
Bnde anlamıorum cnmmm ama bnm 28-29günde bi oluo ve 10.gün çatlamaya hazırdı geçen ay doktor çatlatma iğnesi yaptı bu ayda çatlatcaktı 12.gün gittiğimde çatlamıştı
ben 29 unda olcakdım olmamısdım saat 1.30 dada önce acık kahve geldi sonra peceteye sıldım bıraz koyuydu sankı kırmızıda var gbydı bılemedımki yaadetmı oldm aceba daha bıse gelmedı ama
işte zor beklıyorum esımde akısına bırak dıyo sımdı bugun gıdıp yaptırsam gelır kırmızıyı gorurusem daha da uzulucemo yuzden bugun olmıcam gıbı yarında olmassam pazartesiye kadardaa olmassaaaaammmm:13::13::13: atık pazartesi gidip yaptırıcam mecbur
haydi insallah peşpeşe şuracıklara bebeklerimizin foto ları yağsın
amaaaaan dusunmeyelim o zaman sekerimm dusundukce hesapladikca olmuyorrr, salalim gitsinnn
bugünde olmadımm beklemedeyımmm off :))
topikçe burdayız zeynep merak etmeee. hem olumsuzda olsa pesetmekte ypok üzülmekteeee hergeçen gün biraz daha yaklaşıyoruzz merak etmeeeeyarın buralarda olun hee teselliye ihtiyacım olabilir
Uzun ve zorlu bir sürecin içindeyiz...
Bu süreyi birlikte geçirmek ve bildiklerimizi paylaşmak umut verir belki bize.. Yeni sayfamız yeni hamilelere de vesile olur inşallah....
BAT LİSTEMİZZ UĞUR GETİRSİNN HEPİMİZEE
miss_curious 30 OCAK BEKLEMEDE
basarans 30 OCAK BEKLEMEDE
gamotik89 30 OCAK BEKLEMEDE
the_reason 31 OCAK BEKLEMEDE
esiesi 31 OCAK BEKLEMEDE
bebegims 31 OCAKBEKLEMEDE
adzeynep 1 ŞUBAT BEKLEMEDE
modelli 3 ŞUBAT BEKLEMEDE
berfin33 5 ŞUBAT BEKLEMEDEserAynn 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
zeyy88 6 ŞUBAT BEKLEMEDE
nazende88 7 ŞUBAT BEKLEMEDE
nutella88 9 ŞUBAT BEKLEMEDE
misscareful86 11 ŞUBAT BEKLEMEDE
vegetable 12 ŞUBAT BEKLEMEDE
alaraisil 12 ŞUBAT BEKLEMEDEsweetgiirl 13 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuanabatu06 13 ŞUBAT BEKLEMEDEgiizz 18 ŞUBAT BEKLEMEDE
tamayy 15 ŞUBATBEKLEMEDELeman24 16 ŞUBAT BEKLEMEDE
gulsahhh01 15 ŞUBAT BEKLEMEDE
jonguil 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
cimbom33 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
olcayyasemin 19 ŞUBAT BEKLEMEDE
aysaydgn 21 ŞUBAT BEKLEMEDE
tuma23 23 ŞUBAT BEKLEMEDEmertay 26 ŞUBAT BEKLEMEDE
haydi insallah peşpeşe şuracıklara bebeklerimizin foto ları yağsın
beta hcg baktırdım 16,56 çıktı doktor 3 haftalık hamilesin dedi :) inanamıyorum bata 4 günüm var
beta hcg baktırdım 16,56 çıktı doktor 3 haftalık hamilesin dedi :) inanamıyorum bata 4 günüm var
AMİN inşallahh canikom Allah ısteyen herkeze de beklemeden nasip olsun inşallah
AYYYY çok sevındım ya bu ne guzel bır haber boyle Allah saglıklı ılerlemesını ve kolay dogum nasıp eder ınsallah cnm mutlu oldum valla senın adına hayırlı olsun lilililililili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?