İşte bu yaaa moral bozmak yooookkkk
Hemmennn önümüzdeki maçlara bakıcaz kırmızıları görsekte :))
Beni üzmedin canımm ama böle düşünmeye devam edersen sen üzülücemmm
Hapı düşünmüoruzz artıkkk
ayy inşallah:))Kuzummmm aklımdasınnn senin için bnde heyecanlanıorummmhayırlı haberlerini bekliorumm canımmm
Aksam kocis var kuzum pek ilgi ister kendisi telefonla internetle fazla ugrasamam o yuzden.yarin gebelik testi yaptırıyorsun simdi dimi kanda
hadi yaa valla klomen hakkinda bise bilmiyorum kuzum,ama e testi ne zaman yapacaksin pekiii
Ay hepimiiiz tez zamanda kavuşuruz inşallah:))) Valla biraz önce test yaptım kalbim kadar temiz, bembeyaz çıktı canım:))) Kırmızılar gelince batımı yazarım canım sana:)))
Evet tatlım evet. Acı yok Raki acı yok:)))) Ay of dı taygıııır:)))) Hehehehe
ayy inşallah:))
aman yarabbimm:)))
evet tatlım kanda gebelik testi yapılacak.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...
ya ya sorma :))) ayyy Allah guzel gönlüne gore versin tatlım yaaaa iyi haberlere ihtiyacimiz varr
ben bu ay klomenden guzel sonuc aldım hemde ılk kullanısımdı 3 yumurtam olmus ıyı boyutlarda sonra adetın 21. gunu progesteron tahlılı ıstedı onunda sonucu 19.03 cıktı yumurtam olusmus catlamıs yanı ama ben adete 2-3 gun kala dayanamayıp bhcg yaptırmıstım ama sonuc 1.3 cıktı doktorumu aradım gec dollenme olmus olabılır gebede olabılırsın adetın 3 gun falan gecerse tekrar yaptır dedı kandan tahlıl bende dıyorum bugunude yarınıda beklıyım olmadı yaptırıcam tahlıl gene
yarın buralarda olun hee teselliye ihtiyacım olabilir
bende beklemedeyım 1 gun gectı batımdan bakalım hayırlısı yaaaa poffffff
yaaaaaaaasuper bi haber buu, ay simdi gecmez şu 2 gün sana ha
:2:önden kahverengıler geldi olucam sanırım
Hahahhhh koptummm yaaa :))) rakilerr hadi bakalımmm hamilelikk haberi beklioruzzzz :))Evet tatlım evet. Acı yok Raki acı yok:)))) Ay of dı taygıııır:)))) Hehehehe
tatlimm 29 gnde 1 adet oluyomussun ama dogru bat 13 şubat. fakat bise dicem yumurtlama gunun 15.gun yani dunmus. calistinizmi bakimm :)) bide farkettinmi yumurtlama oldumu
bellı mı olur anacım bakarsın yerlesme kanamasıdır kısa surerse tabı :13: hadı ınsallah guzel haberler alalım herkezden yaa
HEHEHE zaten adet gunume 1 hafta kala kac tane ıdrar testı yaptım bılmıyorum cogu da pozıtıf cıktı ama kanda negatıf cıkınca beklemem gerektıgını dusundum gecmıyo gunler yaa boyle bekleyınce hele dakıkalar yerınde sayıyooo
dün yüzyüze bakmadık ben 2 gün önce yumurtladım bence çünkü ağrım ve akıntım çok yoğundu o zamn çalıştık
bılmıorum hayırlısıı bebğimmm tşk ederımmmm
ya bnde sanki dün yumurtladim yani olurmu oyle bise 3 gün sonra yumurtlamam gorunuyor adetim de pek sasmaz ama bu kadar erken yumurtlamis olabilirmiyimki
neeeeeeeeeeeeeeeeeee idrar testi pozitif mi cıktiiiiiiililililililililililililili kızım neyi bekliyosunn ay git yaptr kan testi bugun yaptiramazsan yarin en gec yaaa inanmiyoruuuuummmm
Canımmm bnmde hiç şaşmaz günlerim ama 10.gün yumurtluorum 2aydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?