Hamile kalmayı bekleyenler

Kuzummmm aklımdasınnn senin için bnde heyecanlanıorummm hayırlı haberlerini bekliorumm canımmm
ayy inşallah:))
Aksam kocis var kuzum pek ilgi ister kendisi telefonla internetle fazla ugrasamam o yuzden. yarin gebelik testi yaptırıyorsun simdi dimi kanda

aman yarabbimm:)))

evet tatlım kanda gebelik testi yapılacak.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...

hadi yaa valla klomen hakkinda bise bilmiyorum kuzum,ama e testi ne zaman yapacaksin pekiii

ben bu ay klomenden guzel sonuc aldım hemde ılk kullanısımdı 3 yumurtam olmus ıyı boyutlarda sonra adetın 21. gunu progesteron tahlılı ıstedı onunda sonucu 19.03 cıktı yumurtam olusmus catlamıs yanı ama ben adete 2-3 gun kala dayanamayıp bhcg yaptırmıstım ama sonuc 1.3 cıktı doktorumu aradım gec dollenme olmus olabılır gebede olabılırsın adetın 3 gun falan gecerse tekrar yaptır dedı kandan tahlıl bende dıyorum bugunude yarınıda beklıyım olmadı yaptırıcam tahlıl gene

Ay hepimiiiz tez zamanda kavuşuruz inşallah:))) Valla biraz önce test yaptım kalbim kadar temiz, bembeyaz çıktı canım:))) Kırmızılar gelince batımı yazarım canım sana:)))

Evet tatlım evet. Acı yok Raki acı yok:)))) Ay of dı taygıııır:)))) Hehehehe

hahahaha cocuum supersin yaa boyle bir anda bile kafa buluyosunn seni cok merak eder oldumm açılışı yapsan ne kadar guzel olacakk ama valla oyle bi açılış olacakkii pek gorkemlii olacakkk

yaaaaaaaa super bi haber buu, ay simdi gecmez şu 2 gün sana ha

yaaaaaaaa super bi haber buu, ay simdi gecmez şu 2 gün sana ha

HEHEHE zaten adet gunume 1 hafta kala kac tane ıdrar testı yaptım bılmıyorum cogu da pozıtıf cıktı ama kanda negatıf cıkınca beklemem gerektıgını dusundum gecmıyo gunler yaa boyle bekleyınce hele dakıkalar yerınde sayıyooo

tatlimm 29 gnde 1 adet oluyomussun ama dogru bat 13 şubat. fakat bise dicem yumurtlama gunun 15.gun yani dunmus. calistinizmi bakimm :)) bide farkettinmi yumurtlama oldumu

dün yüzyüze bakmadık ben 2 gün önce yumurtladım bence çünkü ağrım ve akıntım çok yoğundu o zamn çalıştık
bılmıorum hayırlısıı bebğimmm tşk ederımmmm

neeeeeeeeeeeeeeeeeee idrar testi pozitif mi cıktiiiiiii lilililililililililililili kızım neyi bekliyosunn ay git yaptr kan testi bugun yaptiramazsan yarin en gec yaaa inanmiyoruuuuummmm

dün yüzyüze bakmadık ben 2 gün önce yumurtladım bence çünkü ağrım ve akıntım çok yoğundu o zamn çalıştık
bılmıorum hayırlısıı bebğimmm tşk ederımmmm

ya bnde sanki dün yumurtladim yani olurmu oyle bise 3 gün sonra yumurtlamam gorunuyor adetim de pek sasmaz ama bu kadar erken yumurtlamis olabilirmiyimki

ya bnde sanki dün yumurtladim yani olurmu oyle bise 3 gün sonra yumurtlamam gorunuyor adetim de pek sasmaz ama bu kadar erken yumurtlamis olabilirmiyimki

Canımmm bnmde hiç şaşmaz günlerim ama 10.gün yumurtluorum 2aydır

neeeeeeeeeeeeeeeeeee idrar testi pozitif mi cıktiiiiiii lilililililililililililili kızım neyi bekliyosunn ay git yaptr kan testi bugun yaptiramazsan yarin en gec yaaa inanmiyoruuuuummmm

işte zor beklıyorum esımde akısına bırak dıyo sımdı bugun gıdıp yaptırsam gelır kırmızıyı gorurusem daha da uzulucem o yuzden bugun olmıcam gıbı yarında olmassam pazartesiye kadardaa olmassaaaaammmm:13::13::13: atık pazartesi gidip yaptırıcam mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…