- 2 Nisan 2014
- 887
- 588
- 133
- 38
- Konu Sahibi mihribanbalik
-
kızlar bişey sorucam. cidden merak ediyorum.
ben mi yanlış düşünüyorum.
eşim dün akşam uyardı. herkesin yanında istemsizce de olsa hamile karnına dokunuyorsun dedi.
eee dedim.
yapma ayıp dedi.
niye ayıp ki dedim.
ya olan var olamayan var, sanki bak ben yaptım başardım der gibi oluyor dedi.
alla alla dedim, oğlumu seviyorum ben dedim. üstelik elbisenin üstünden seviyorum dedim.
olsun yapma yine de dedi.
geçenlerde bu konuşmadan 2 hafta önce bir yere yemeğe gitmiştik.
masanın bi kenarında ben eşim kv, karşı tarafında görümcem eşi ve kaynı vardı.
bebek sertçe tekmelemeye başladı. eşimin elini aldım karnıma götüreyim derken çekti elini hemen. kv de dediki karşı tarafta adamlar var ayıp dedi. canım sıkıldı biraz. bozuldum.
bunun üzerine eşim yemekte uyardı. bi de işte dün akşam.
benim ailemde böyle kurallar yanlış anlamalar algılamalar yoktur.
ben oğluma 8 kat deriden de olsa dokunmayı okşamayı çok seviyorum. dışarda elimi elbisenin üstünden. ama evimde hep karnımı açıyorum. elim direkt karnımda.
hamile kadın karnını değil içindekini seviyor okşuyor aslında. ne var bunda? ayıp bişey mi? siz dikkat ediyor musunuz?
ne ayıbı olcak anlamadım ki
ama zihniyet meselesi
diretirsen eşin ve <AİLESİ ile aran bozulur
tövbe tövbeee
:)))) ayip degil asla...
esim ben gebeyken kulagini dayardi karnima dinlerdi evdeyken kv yaninda da cok cekinmezdi ama disarida cekinirdi karnima elini koymazdi bebekte disari cikinca deli gibi tekmelerdi :))
dogdu simdi aglayinca bir birimize atiyoruz panik oluyoruz resmen deli tavuga donduk.
uslu durunca da paylasamiyoruz.
gecenlerde sevdim bebisimi kaymakli dondurmanin ustundeki cikolatamin icindeki findigin sekerli bali diye milletguldu eee ne yapiyim cok datluuuu coooooooook
kızlar bişey sorucam. cidden merak ediyorum.
ben mi yanlış düşünüyorum.
eşim dün akşam uyardı. herkesin yanında istemsizce de olsa hamile karnına dokunuyorsun dedi.
eee dedim.
yapma ayıp dedi.
niye ayıp ki dedim.
ya olan var olamayan var, sanki bak ben yaptım başardım der gibi oluyor dedi.
alla alla dedim, oğlumu seviyorum ben dedim. üstelik elbisenin üstünden seviyorum dedim.
olsun yapma yine de dedi.
geçenlerde bu konuşmadan 2 hafta önce bir yere yemeğe gitmiştik.
masanın bi kenarında ben eşim kv, karşı tarafında görümcem eşi ve kaynı vardı.
bebek sertçe tekmelemeye başladı. eşimin elini aldım karnıma götüreyim derken çekti elini hemen. kv de dediki karşı tarafta adamlar var ayıp dedi. canım sıkıldı biraz. bozuldum.
bunun üzerine eşim yemekte uyardı. bi de işte dün akşam.
benim ailemde böyle kurallar yanlış anlamalar algılamalar yoktur.
ben oğluma 8 kat deriden de olsa dokunmayı okşamayı çok seviyorum. dışarda elimi elbisenin üstünden. ama evimde hep karnımı açıyorum. elim direkt karnımda.
hamile kadın karnını değil içindekini seviyor okşuyor aslında. ne var bunda? ayıp bişey mi? siz dikkat ediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?