- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
- Konu Sahibi mihribanbalik
-
Ya kusura bakma, henüz bebek sahibi de olmadım nasıl bir duygudur bilmiyorum ama bana da çok itici geliyor bu durum. Sokakta yürürken bebek sanki kaçacakmış gibi tutmalar, alttan karnını desteklemeler falan hiç hoş bir görüntü oluşturmuyor bence. Bebeğinizi tabi ki sevin, karnınızı okşayın ama bunu dört duvar arasında yapın. Yani dışarda yemekteyken eşinizin elini karnınıza koymanız hoş değil bence de. Bunu ayıp olduğu için falan yazmıyorum, sadece bana itici geliyor. Görmemişin bebesi olmuş diyorum içimden.
Konunuzla ilgisi yok da bide o bacaklarını açıp oturanlar deli ediyor beni. Kuku olduğu gibi meydanda, el karnının üstünde falan. Iyyyy..
cogu kisi karna dokunmak hos goruntu yaratmiyor demis icinizde bebek sahibi olan illa ki vardir.
ben hamileyken elim cogunlukla karnimdaydi cunki cok geriliyordu hele ki yururken alttan tutardim cogu zaman.
karnim o kadar sertlesirdi ki iki adim bi dur seklinde yururdum en son penguen gibi yuruyordum elim karnimda ve. oksayarak bebegi indirmeye calisirdim resmen topacik olurdu icimde kasilirdi.
kahvehanenin onunden gecerken elimi cekerdim ( ayi gibi bakarlardi utanmasalar kac aylik diye soracaklar) sonra alttan destege devam
hamilelikten soğudum
cogu kisi karna dokunmak hos goruntu yaratmiyor demis icinizde bebek sahibi olan illa ki vardir.
ben hamileyken elim cogunlukla karnimdaydi cunki cok geriliyordu hele ki yururken alttan tutardim cogu zaman.
karnim o kadar sertlesirdi ki iki adim bi dur seklinde yururdum en son penguen gibi yuruyordum elim karnimda ve. oksayarak bebegi indirmeye calisirdim resmen topacik olurdu icimde kasilirdi.
kahvehanenin onunden gecerken elimi cekerdim ( ayi gibi bakarlardi utanmasalar kac aylik diye soracaklar) sonra alttan destege devam
ahhh ahhhhh
daha neler neler neler.
zor bir surec mahremiyet hakkin yok kendini sakinamiyorsun stres oluyorsun sana verdikleri cevap O HALDE MESULİYET KABUL ETMİYORUZ.
kalp atislarini duyamadim diye dr alttan muayene teklif etti kabul etmedim 2 dr degistirdim bu alttan muayene olayinda sonra kese ve kalp atisi duyuldu derken dusuk tehlikesi atlattim o catala kuzu kuzu yattim oglum icin gikimi cikaramadim.
Eskiler bir arkadaşın da dediği gibi çocuklarını bile büyüklerin yanında sevmezlermiş. Gebeliklerde bol kıyafetler hem rahatlık hem de fazla belli olmaması açısından bol seçilirmiş. Şimdilerde daracık gebe kıyafetleri giyiliyor. Göbekler insanların gözlerine sokuluyor. Olanı var olmayanı var o işin bir boyutu. Bir de mahremiyet olayı var. Elbette bebeğin nasıl yapıldığını herkes biliyor ama evin dışında bir ortamda sürekli göbeği okşamak pek de hoş bir görüntü oluşturmuyor. Bizler bayan olarak bu durumu çok doğal ve duygusal bir görüntü olarak algılayabiliriz. Ancak erkeklerin gözüyle bakıldığında genel olarak öyle olmadığı bir gerçek. Nitekim sizin de eşiniz bunun hoş olmadığını söylemiş. Eşinizle aranızın açılmaması adına ortama uygun hareket etmeniz en doğrusu gibi görünüyor. Allah kolay bir doğum, hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin..:)
ahhh ahhhhh
daha neler neler neler.
zor bir surec mahremiyet hakkin yok kendini sakinamiyorsun stres oluyorsun sana verdikleri cevap O HALDE MESULİYET KABUL ETMİYORUZ.
kalp atislarini duyamadim diye dr alttan muayene teklif etti kabul etmedim 2 dr degistirdim bu alttan muayene olayinda sonra kese ve kalp atisi duyuldu derken dusuk tehlikesi atlattim o catala kuzu kuzu yattim oglum icin gikimi cikaramadim.
Ya kusura bakma, henüz bebek sahibi de olmadım nasıl bir duygudur bilmiyorum ama bana da çok itici geliyor bu durum. Sokakta yürürken bebek sanki kaçacakmış gibi tutmalar, alttan karnını desteklemeler falan hiç hoş bir görüntü oluşturmuyor bence. Bebeğinizi tabi ki sevin, karnınızı okşayın ama bunu dört duvar arasında yapın. Yani dışarda yemekteyken eşinizin elini karnınıza koymanız hoş değil bence de. Bunu ayıp olduğu için falan yazmıyorum, sadece bana itici geliyor. Görmemişin bebesi olmuş diyorum içimden.
Konunuzla ilgisi yok da bide o bacaklarını açıp oturanlar deli ediyor beni. Kuku olduğu gibi meydanda, el karnının üstünde falan. Iyyyy..
bence hiç ayıp değil ama bundan 3 ay önce kayınvalidemlere gittik alt katta ki komşusu hamile idi 2. çocuğuna kayın validemin üstünde ki kadınında çocuğu olmuyor.
hamile olan karnını tutmuş kapıda ay karnım ağrıyo felan demiş çocuğu olmayanda eve çıkıp saatlerce ağlamış neden gözümün içine sokuyo felan diye kaynamda ayıp etti felan dedi..
bende kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum hamile olanların eli direk karnına gidiyor zaten bunda ne var ki demiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?