- 2 Kasım 2014
- 33
- 2
- 3
- Konu Sahibi xxxxxxx000
-
Ters ilişkiyle hamile kalmış olmazsın .
çok az da olsa ihtimal varmış. Vajinaya değdiyse diye korkuyorum içime ya da üzerime boşalmadı geliceği zaman çıkarıp dışarı geldi.Ters ilişkiyle hamile kalmış olmazsın .
ayrintiya girip cirkinlesmeyin daha fazla 15 16 yasinda uyelerle de karsilasiyoruz burda coluk cocuk da var yani. ters iliski nedir yaw. Hic mi saygin yok senin kendineçok az da olsa ihtimal varmış. Vajinaya değdiyse diye korkuyorum içime ya da üzerime boşalmadı geliceği zaman çıkarıp dışarı geldi.
Ne konustuğunuza dikkat edin ben intihar etmeyi bile düşündüm. 21 yaşındayım. Ezmektense yardımcı olmayı deneyebilirsiniz kimin ne yasıcağı belli olmaz!vebahargeldi .!.:ayrintiya girip cirkinlesmeyin daha fazla 15 16 yasinda uyelerle de karsilasiyoruz burda coluk cocuk da var yani. ters iliski nedir yaw. Hic mi saygin yok senin kendine
Adet olmam ihtimali ortadan kaldırıyor değil mi ablacım? Cok tesekkürlerbu sekilde hamile kalmış olamazsınız psiklojiktir içinizi rahatlatmak isterseniz bi test alıp evde kendiniz deneyebilirsiniz. ilişki şekliniz ne olursa olsun karşı tarafın korunduğundan emin olun özellikle bu şekilde bi ilişkiyi tercih edecekseniz hamilelik kısmını geçtim hijyen açısından da korunmasında yarar var partnerinizin.
Sorumla ne ilgisi var?Benim adetimden 4 gün geçti sadece sabahları hafif sancim oluyor akintim cok inşallah hamileyimdir
hayır olman imkansız hatta adet görmüşsün üstüne sadece psikolojik olarak stres yapmışsın mide rahatsızlığı, o gün yediğin birşey hepsi tetiklemiş olabilir mide bulantını. kafanı rahat bırak düşünme.Adet olmam ihtimali ortadan kaldırıyor değil mi ablacım? Cok tesekkürler
İliskiden 3 hafta sonra adet oldum , ikincisine de bi hafta var[/QUOTE][ety, post: 39040723, member: 414836"]Adetşn bir kaç gün geciktiyse test al, değilsindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?