Hamile miyim değil miyim bilmiyorum...yardim edin lütfen

Şaka mısın sen? Üye olup ilk açtığın konuya bak! He hamilesin.. Doktora bile inanmıyorsun biz buradan söyleyince mi rahat edeceksin?
Bunu yasamayan anlayamaz kendim 1000 kere düsünsem aklima gelmezdi buraya yazacagim falan Ama bunu sormak icin üye oldum zaten içim at da rahatlasin diye

Aradan 6 ay geçmiş zaten olsaydı şuan karnınız burnunuzdaydı,yaşınız kaç sizin ya..

Bir şikayette benden...
Bundan sonra "tabi ki hamile değilsin canım, korkmana gerek yok" yazan olursa onu da şikayet ederim baştan söyliyim.
Yasayinca anlarsin Ama yemin billah Fake degil ne kadar ön yargilisiniz

şimdiye kadar doğurman lasımdı

Ne kadar ön yargili insanlar var! Hele buraya yok midem bulandi falan yazan ya nasil yapabiliyorsinuz piskolojikmen cökmek nasil bir sey biliyormusunuz Siz, yardim etmeyip on yargili olanlar Bana göre Fakeler ve sakalar! Yardimci olup yazanlara teşekkürler

Şaka senin hamile olmama ihtimalin dünya üzerinde Yok belki uzay da böyle hanişe kalınıyorsa bilemem güle güle büyüt

Sana telefon alacam bacım hem de ELLEMELİ
Bir ELLEYİNCE klitorisini (ekranını) google amcadan istedigin bilgiyi sana sunuyor, valla bak !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…