Hamile miyim ki acaba?

Hamile kalmak icin önce bir stres.. Kalınca da acaba kesin mi stresi:)

Sonra da herhalde nasil doğar stresi...

Var ya da yok kendinizi stresten uzak tutun derim.. Bir şeye odaklanmazsaniz o zaman daha kesin sonuç veriyor..

Hayırlısını diliyorum hakkınızda...
Varsa mutlu bir haber zaten er ya da geç çıkar ortaya durmaz içerde sessizce :)
Lakin yoksa da kendinizi üzmemiş strese sokmamış olun ki öbur ay daha umutlu olasınız...

Rabbim gönlünüze göre versin..

İnşallah hamilesindir ama test negatifse ihtimal zor. Boşuna kendini gazlama çünkü o hayalkırıklığını iyi bilirim. Fakat ben hamile kalmadan önce bir kaç defa o anlattıkların olmuştu. Belki de vücudun hamile kalmaya hazırlanıyordur

Mügişim Allah'tan ümit kesilmez ama ,bi de kan testi yaptır tatlım.

Ay işte cancagzım kan için biraz yol gitmem gerek aile hekimliğim uzakta. Adet olcaksam hiç eşına girmeyim diyorum zaten morali bozuluyo insanın biliyon mu.? Yorumlar genel olarak adet olacağım yönünde

Benimkide 5 gün geçikti aynı senin gibi yani adet belirtisine dair hiç bişey yoktu test aldım negatif ve sonra adet oldum inşallah sen gerçekten hamilesindir.

Bende değilim herhalde Artık inş ikimizde birdahakine hamiş kalırız canım :)

Haklısın hayatım stress yapmamak gerekiyor ama insanın elinde olmuyor ki
Hele de uzun süreden beri hamile kalmaya çalışınca.
Gayet iyi gidiyordum stress yönetimim konusunda ama günüm geçince stress oluyorum ister istemez. Test yapıyorum illaki ozamanda negatif çıkınca bir yıkım yaşıyorum kendi kendime :)
Ay aman ne zormuş yaaa of

Dimi, değilim büyük ihtimalle. Kendimi umutlandırıyorum işte hala olmayınca. Benim adetim saat gibiydi günü değil saati şaşmazdı, sonra dengem bozuldu birden. Şimdi ister istemez umutlanıyorum Pko filan yoktu o çıkarsa bir de başıma tam olcak

Benim de aynen saat gibiydi ve bebek isterken bir kaç defa o saat tekledi. Tamamen psikolojik. Her gecikme pko değil boşuna korkutma kendini.

Benim de aynen saat gibiydi ve bebek isterken bir kaç defa o saat tekledi. Tamamen psikolojik. Her gecikme pko değil boşuna korkutma kendini.

İnşallah öyledir, pskolojiktir yani.
Çok kötüymüş ya bu pskoloji.
Valla zart zart doğuranlar kıymetini bilsinler

Çocuk düşünmeye başladıktan sonra her değişikşiği insan hamileliğe yoruyo bende böleydim :) canım çok şüphe varsa kan ver sende rahatla biZde.ben hamileliğim adetin birinci gününden 50gün sora idrarda silik çıktı.geç yumurtlamaya bağlı geç döllenme yüzünden.yani olmıcak bişey yok.selametle inşAllah

İnşallah öyledir, pskolojiktir yani.
Çok kötüymüş ya bu pskoloji.
Valla zart zart doğuranlar kıymetini bilsinler

Ben hamile kalamıyorken hemen hamile kalabilenlere hayret ederdim. Nasıl olabilir ya nasıl nasıl????
Hamile kaldıktan sonra sıradan bir olay gibi gelmeye başladı. Kıymet bilmemek ondan sanırım

Anlarsın bir gün merak etme Sadece çocuk olayının üzerine fazla düşüp hormonlarını altüst etme.

kan ver bence

Geç döllenme olabilir ,eğer öyleyse testte çıkmaması normal.

Pko teşhisi kesin mi öyleyse adet düzensiz oluyor biliyorsunuz.

Saraçoğlunun kürlerini tavsiye ederim

Bu arada umarım hamilesinizdir, degilsenizde çok bekletmesin bebeğiniz

Birazdaha geçmesini bekleyip öyle kan testi yap bence çünkü negatif çıktı mı çok yıkıcı oluyor doktor negatif dedikten sonra tüm dedikleri kulaklarımdan girdi beynime ulaşamadı gözlerim daldı negatif varmıydı yokmuydu hala bi ümit var demek diye düşünmeye başladım ama sonuç hüsraaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…