Mügişim Allah'tan ümit kesilmez ama ,bi de kan testi yaptır tatlım.
ay inşallah hamilesindir ama eğer değilsen de üzme kendini lütfen
Benimkide 5 gün geçikti aynı senin gibi yani adet belirtisine dair hiç bişey yoktu test aldım negatif ve sonra adet olduminşallah sen gerçekten hamilesindir.
Hamile kalmak icin önce bir stres.. Kalınca da acaba kesin mi stresi:)
Sonra da herhalde nasil doğar stresi...
Var ya da yok kendinizi stresten uzak tutun derim.. Bir şeye odaklanmazsaniz o zaman daha kesin sonuç veriyor..
Hayırlısını diliyorum hakkınızda...
Varsa mutlu bir haber zaten er ya da geç çıkar ortaya durmaz içerde sessizce :)
Lakin yoksa da kendinizi üzmemiş strese sokmamış olun ki öbur ay daha umutlu olasınız...
Rabbim gönlünüze göre versin..
Benim de günüm geçiyo mu bana mı öyle geliyo stresten ölcem,Allah'ım noolur isteyene var.AminnnnnBende değilim herhaldeArtık inş ikimizde birdahakine hamiş kalırız canım :)
İnşallah hamilesindir ama test negatifse ihtimal zor. Boşuna kendini gazlama çünkü o hayalkırıklığını iyi bilirim. Fakat ben hamile kalmadan önce bir kaç defa o anlattıkların olmuştu. Belki de vücudun hamile kalmaya hazırlanıyordur
Adet olmam gereken gün test yapmıştım çift çizgiyi net olarak gördüm
Benim de günüm geçiyo mu bana mı öyle geliyo stresten ölcem,Allah'ım noolur isteyene var.Aminnnnn
Dimi, değilim büyük ihtimalle. Kendimi umutlandırıyorum işte hala olmayınca. Benim adetim saat gibiydi günü değil saati şaşmazdı, sonra dengem bozuldu birden. Şimdi ister istemez umutlanıyorumPko filan yoktu o çıkarsa bir de başıma tam olcak
Benim de aynen saat gibiydi ve bebek isterken bir kaç defa o saat tekledi. Tamamen psikolojik. Her gecikme pko değil boşuna korkutma kendini.
İnşallah öyledir, pskolojiktir yani.
Çok kötüymüş ya bu pskoloji.
Valla zart zart doğuranlar kıymetini bilsinler
Insallah insallah bidahaki ayaa artikBende değilim herhaldeArtık inş ikimizde birdahakine hamiş kalırız canım :)
kan ver benceÖncelikle konumu hemen taşımayın daa lütfen. Valla bu bana dert . Nolur acık burda kalsın lütfen
Kızlar üç dört aydır gayet düzenli adet oluyordum. En son üç dört ay önce bir hafta farketmişti o zaman doktor pko gibi ilaç vercem dedi ama ilaç kullanmadım kendiliğinden düzene girmişti sıkıntım yoktu.
Şimdi adetimden beş gün geçti.
Test yaptım tabi hemen bir de iyi testlerden aldım bir sürü para bayıldım :) Negatif çıktı.
Normalde bende şişkinlik olmaz ama inanılmaz şişim karnımda göğüslerimde ve hiç bir adet ağrım yok.
Şimdi soruma geliyorum.
Acaba her şeye rağmen hamile olabilir miyim? Yoksa bu yine pko etkisi midir?
Boş yere ümitlenmiyeyim mi?
Napim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?