- 25 Eylül 2011
- 7.570
- 11.485
- 498
O nası oldu ,netleşti yavUzulme hic.
Zamani vardir, bir hayir vardir.
Regl oldun en azindan buna sevin kurtuldun.
Benim de az evvel 2016 yilinda cocuk sahibi olmayacagim netlesti
niye depresyona giriyorsun?Regl oldum kızlar, resmen benim burda konu açmamı bekliyormuş
Depresyonun dibindeyim, çok tşkler yorumlarınız için
O nası oldu ,netleşti yav
Aminn inşallah.Aralik ortasinda dogurmak icin son sansim bu aydi.
Neyse 2017 basinda dogurucam artik.
Depresyona girecek birşey yok ya valla bak. Benimki de böyle ha geldim ha gelicem diye gösterdi kaçtı. En sonunda testi görünce bile inanmadım. Çok yaramaz bişey bunlar ondan oluyor. Daha doğmadan saklambaç oynuyor veletler. Kızma ona annesi naz yapıyor sadece
Benimde son 2-3 aydır adetim 4,5 gün gecıkıyor. Her seferinde ümitle beklıyorum. Ama sonuç gene negatif.. :/ benim hiçbir sağlıkk sorunum yok. Ama bu pko hormon ve kan testinde mi çıkıyor ,yoksa rahim filminde mi ?
Uzulme hic.
Zamani vardir, bir hayir vardir.
Regl oldun en azindan buna sevin kurtuldun.
Benim de az evvel 2016 yilinda cocuk sahibi olmayacagim netlesti
Edt:adet olmussun simdi gordum.allah gonlune gore versin.sikma canini..
niye depresyona giriyorsun?
adet olabildiğin için sevinmelisin demekki sağlıklısın
bak bu forumda bir sürü arkadaş var çeşitli hastalıklar yüzünden adet olamayan
zamanı değilmiş de, geç...
Amuda kalk o zaman Mügişim,aşkolsun sana o zamanÇok sağol silent hatunum :) İstiyorum kız, dört senedir bebe yapma peşindeyim. Millete kocası bakış atıyo hamile kalıyo ben amuda kalkmadım biBiraz kilo versem onu da yapcam zaar
Dualarını bekliyorum, pko lu muyum değil miyim onu da anlamadım reglim bitsin tekrar bir doktor yolları taştan. Ay doktorlara kıçımı açmaktan gına geldi yaaa ıyyy
ya ahaha yapamıyorum onu göbeğim yerçekimine direniyoAmuda kalk o zaman Mügişim,aşkolsun sana o zaman
benim de 1,5 senedir olmuyor ve yukarda anlattığın herşeyi ben de yaşadım inanDört senedir bebek istediğim için, regl dönemimde kapı gıcırtısına ağlayacak moda geldiğim için, etrafımdaki herkes doğurup tek konu çocuk ve hamilelik olduğu için, annemin her telefonda bebek sorup geceleri uykum kaçıyor diye bana ağladığı için, eşim bu konuda gereken ilgiyi ve çabayı göstermediği için, hayatımda çocuk yapmanın dışında bir amaç vs kalmadığı için, hayatım belli bir düzen içinde seyredip hiç bir farklılık olmadığı için depresyona giriyorum.
Tabi ki de hayatımda olan şeyler için şükürde ediyorum lakin insanım. Her zaman über mutlu süper pozitif olamıyorum.
Siz her zaman boşverebiliyorsanız verin formülü banada. Benim gerçekten ihtiyacım oluyor
benim de 1,5 senedir olmuyor ve yukarda anlattığın herşeyi ben de yaşadım inan
ben de depresyona girdim ama baktım ki bu durum bana sadece zarar veriyor
bu durumu eşimle paylaştım, o da sağolsun destek oldu bana, çocuğumuz olmasa da olur, ben seninle sırf çocuk sahibi olmak için evlenmedim, çocuksuz da mutluyuz dedi, kimseyi takma kafana lütfen dedi, baktım adam haklı, ben neden sırf bu yüzden hayatı kendime zindan edeyim ki dedim, hem zaten böyle yaptıkça çocuğumun olmasını kendi ellerimle engelliyorum dedim
zaten çok şükür çocuk sahibi olmak için bir problemimiz de yokmuş, e daha neyi dert ediyorsunki dedim
agnucaston kullanıyorum şimdi, her kullanan hamile kalmış
umudumu hiç kaybetmedim, kaybedemem de... çünkü hayatta şükredebilceğim çok şey varmış gerçekten, daha ortada olmayan bir çocuk için depresyona girmek bunların yanında nankörlük gibi geliyor artık bana
ben de yiyip içip geziyorum hayatın tadını çıkarıyorum eşimle ve birgün bizim de çocuğumuzun olacağına inanıyorum
sağol canım inşallahHer zaman böyle keyifli ve dirayetli olabilmen dileklerimle
HahaÇok sağol silent hatunum :) İstiyorum kız, dört senedir bebe yapma peşindeyim. Millete kocası bakış atıyo hamile kalıyo ben amuda kalkmadım biBiraz kilo versem onu da yapcam zaar
Dualarını bekliyorum, pko lu muyum değil miyim onu da anlamadım reglim bitsin tekrar bir doktor yolları taştan. Ay doktorlara kıçımı açmaktan gına geldi yaaa ıyyy
Sıkma canını daha vaktin gelmemiş demek ki hayırlısını iste cnm her zaman stres yok düşünmemeye calışRegl oldum kızlar, resmen benim burda konu açmamı bekliyormuş
Depresyonun dibindeyim, çok tşkler yorumlarınız için
Ahh çok tşk ederim canım.
İnşallah dediğin gibi doğal yolla gelir bizim velet :) ama zor gözüküyorÇok stress oluyorum tüp bebek düşüncesinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?