Hamile miyim ki acaba?

Üç dört aydır ben de günü gününe oluyodum bu ay beş gün geçiktim üstelik bu ay baya da kayıplarım oldu bende hamilemiyim acaba dedim test aldım yaptım negatif üç dk sonra regl oldum cok sinir bozucu stres yapmadan bekle derim canım stres yaptıkca regl olmak daha da gecikiyo inşallah bir an önce dileğine kavuşursun ay inşallah hamilesindir

kan ver bence, bi de sabah başka test yap ilk idrarınla, benim prediktörde negatif, 3 liralık çubuk testte pozitif çıkmıştı hamileyken. en iyileri yanılabiliyor, umarım hamilesindir

Bence çubukta pozitifi veya silik çizgiyi görmeden kan testi yaptırma çünkü doktorun suratına hamile değilsin demesi çok daha aci veriyor... tabi özelde filan yaptırıp internette kendi kendine sonuca bakabileceksen o zaman kan testi daha kesin sonuç verir.

İnşallah rabbim gonlundekini hayırlısıyla nasip etsin. Bende de pcos illeti vardı 2 seneye yakin uğraştım. Tam herşeyi bırakıp çocuk sahibi olma çalışmalarını erteleyip yuksek lisansa baslama kararı almıştım ki hamile olduğumu öğrendim :)

ben de psikopat gibi test yapıyorum 1haftadır çünkü ara kanamam oldu bu sefer. hem korkuyorum hem negatif çıkınca moralim bozuluyor hakkımızda hayırlısı olsun

Regl oldum kızlar, resmen benim burda konu açmamı bekliyormuş
Depresyonun dibindeyim, çok tşkler yorumlarınız için

muge hic dert etme, hayirli olan hayirla gelsin

Haklısın canım
Ne bileyim reglin de verdiği bir depresiflik mevcut.
Bu sefer çoook şiştim inanılmaz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Artık karar verdim
zayıflayacağım.
Çocuğum olmuyo bari güzel vücudum olsun dimi ya

her ikisi de olur. benim hem pkos'um vardi hem de 2 tane laporoskopi ameliyatim. hic cocugun olmaz diyorlardi, ikinciyi bekliyorum su an.

Bende adet günümden önce test yapmış ve pozitif görmüş bir kadınım.. Lakin bende ya kimyasalsa endişesi taşıdım..

Erken yapmak da sıkıntı stres...

Ne kadar yönetim altina aldik desek de stres bizi parmaginda oynatıyor:)

Rabbim nasip etsin insallah tez vakitte

bana pko gibi geldi
benim de 4 gün gecikti
ama mevsim değişikliği ve strese bağlıyorum

Pcoyla hamile kala bilirsin amma ilac kullanmalisin ben metformin kullandim bir ay bile olmadan hamile kaldim biraktim ilaci. Bence doktoru dinleyin

Depresyona girecek birşey yok ya valla bak. Benimki de böyle ha geldim ha gelicem diye gösterdi kaçtı. En sonunda testi görünce bile inanmadım. Çok yaramaz bişey bunlar ondan oluyor. Daha doğmadan saklambaç oynuyor veletler. Kızma ona annesi naz yapıyor sadece

Benimde son 2-3 aydır adetim 4,5 gün gecıkıyor. Her seferinde ümitle beklıyorum. Ama sonuç gene negatif.. :/ benim hiçbir sağlıkk sorunum yok. Ama bu pko hormon ve kan testinde mi çıkıyor ,yoksa rahim filminde mi ?

Uzulme hic.
Zamani vardir, bir hayir vardir.
Regl oldun en azindan buna sevin kurtuldun.
Benim de az evvel 2016 yilinda cocuk sahibi olmayacagim netlesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…