- 22 Mart 2016
- 683
- 653
- 18
- 36
Öncelikle konumu hemen taşımayın daa lütfen. Valla bu bana dert . Nolur acık burda kalsın lütfen
Kızlar üç dört aydır gayet düzenli adet oluyordum. En son üç dört ay önce bir hafta farketmişti o zaman doktor pko gibi ilaç vercem dedi ama ilaç kullanmadım kendiliğinden düzene girmişti sıkıntım yoktu.
Şimdi adetimden beş gün geçti.
Test yaptım tabi hemen bir de iyi testlerden aldım bir sürü para bayıldım :) Negatif çıktı.
Normalde bende şişkinlik olmaz ama inanılmaz şişim karnımda göğüslerimde ve hiç bir adet ağrım yok.
Şimdi soruma geliyorum.
Acaba her şeye rağmen hamile olabilir miyim? Yoksa bu yine pko etkisi midir?
Boş yere ümitlenmiyeyim mi?
Napim :)
Öncelikle konumu hemen taşımayın daa lütfen. Valla bu bana dert . Nolur acık burda kalsın lütfen
Cnm negatifse hamile değilsin boşuna kan testi yaptırma insan çok üzülüyo yıllarca hep negatif testlerle üzüntü yaşayan biri olarak söylüyorum.Pko gibi demiş yani bunun gibisi olmazki çünki pkoysa tedaviye başlaman lazım.Strestende gecikebiliyo bazen aktardan civanperçemi otu al cnm bir kaç gün daha bekle onu çay gibi 15 dakika demleyip iç tadı çok kötü o yüzden bir kaşık balla karıştırabilirsin hemen adetin söker hemde rahim ve yumurtalıklar için çok faydalıdır.Sonrada adetin 3. Günü iyi bir doktora git pko mu değil mi öğren cnm.İnşallah en yakın zamanda gelir bebişin Allah kimseye aratmasın çok zor beklemek birde sakın stres yapma kafana takma stres çok etkiliyor
muge hic dert etme, hayirli olan hayirla gelsinRegl oldum kızlar, resmen benim burda konu açmamı bekliyormuş
Depresyonun dibindeyim, çok tşkler yorumlarınız için
muge hic dert etme, hayirli olan hayirla gelsin
her ikisi de olur. benim hem pkos'um vardi hem de 2 tane laporoskopi ameliyatim. hic cocugun olmaz diyorlardi, ikinciyi bekliyorum su an.Haklısın canım
Ne bileyim reglin de verdiği bir depresiflik mevcut.
Bu sefer çoook şiştim inanılmaz. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Artık karar verdim
zayıflayacağım.
Çocuğum olmuyo bari güzel vücudum olsun dimi ya
her ikisi de olur. benim hem pkos'um vardi hem de 2 tane laporoskopi ameliyatim. hic cocugun olmaz diyorlardi, ikinciyi bekliyorum su an.
her sey olur, saat vadeYaa ayy kıyamam masallah sana ne guzel darısı bana ozaman ınsallah :)
Mucize gibisin kız neguzel
Haklısın hayatım stress yapmamak gerekiyor ama insanın elinde olmuyor ki
Hele de uzun süreden beri hamile kalmaya çalışınca.
Gayet iyi gidiyordum stress yönetimim konusunda ama günüm geçince stress oluyorum ister istemez. Test yapıyorum illaki ozamanda negatif çıkınca bir yıkım yaşıyorum kendi kendime :)
Ay aman ne zormuş yaaa of
Kızlar üç dört aydır gayet düzenli adet oluyordum. En son üç dört ay önce bir hafta farketmişti o zaman doktor pko gibi ilaç vercem dedi ama ilaç kullanmadım kendiliğinden düzene girmişti sıkıntım yoktu.
Test yaptım tabi hemen bir de iyi testlerden aldım bir sürü para bayıldım :) Negatif çıktı.
Normalde bende şişkinlik olmaz ama inanılmaz şişim karnımda göğüslerimde ve hiç bir adet ağrım yok.
Şimdi soruma geliyorum.
Pcoyla hamile kala bilirsin amma ilac kullanmalisin ben metformin kullandim bir ay bile olmadan hamile kaldim biraktim ilaci. Bence doktoru dinleyinÖncelikle konumu hemen taşımayın daa lütfen. Valla bu bana dert . Nolur acık burda kalsın lütfen
Şimdi soruma geliyorum.
Regl oldum kızlar, resmen benim burda konu açmamı bekliyormuş
Regl oldum kızlar, resmen benim burda konu açmamı bekliyormuş
Ben de regl oldum bu sabah çok şükür. :)Regl oldum kızlar, resmen benim burda konu açmamı bekliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?