- 7 Eylül 2017
- 11
- 1
- 1
- 32
- Konu Sahibi Dtglndtgln
-
Hamile olabilirsinÖncelikle yargılamadan sadece soruma odaklanmanızı istiyorum bayanlar... yaklaşık 2 ay önce istemeden bir birlikteliğim oldu, bu sebeple iletişimi ve her şeyimi kestim, annemde durumu biliyor. Sonrasında adet günümü bekledim korkarak. Çok şükür ki ağustosta tam gününde adetimi gördüm. İçim çok rahatlamıştı ta ki şimdi beklediğim adetim bir türlü olmuyor 2 sinde olması gerekiyordu bu gün ayın 7 si, daha önceleride adet gecikmelerim olurdu ama bu kadar değil. Test almaya korkuyorum ve delirmek üzereyim stresten. Hamile olma ihtimalim var mı? En son gördüğüm gerçek bir adetti sadece benim 8-9 güne kadar lekelerim bitmez, o 6 gün sürmüştü çok korkuyorum bir akıl verin kimseye danışamıyorum
Sağlık ocagına git kan verÖncelikle yargılamadan sadece soruma odaklanmanızı istiyorum bayanlar... yaklaşık 2 ay önce istemeden bir birlikteliğim oldu, bu sebeple iletişimi ve her şeyimi kestim, annemde durumu biliyor. Sonrasında adet günümü bekledim korkarak. Çok şükür ki ağustosta tam gününde adetimi gördüm. İçim çok rahatlamıştı ta ki şimdi beklediğim adetim bir türlü olmuyor 2 sinde olması gerekiyordu bu gün ayın 7 si, daha önceleride adet gecikmelerim olurdu ama bu kadar değil. Test almaya korkuyorum ve delirmek üzereyim stresten. Hamile olma ihtimalim var mı? En son gördüğüm gerçek bir adetti sadece benim 8-9 güne kadar lekelerim bitmez, o 6 gün sürmüştü çok korkuyorum bir akıl verin kimseye danışamıyorum
Normal bi şekilde adet olduktan sonra hamile olduğunu öğreneniniz var mı? Bir de normal idrar testi kesin sonuç verir mi kan testi yaptıramam
Arkadaşıma olmuştu. Bildiğin adet gördüğünü söylemişti. Oysa hamileymiş. Olmayadabilir senin için, ama stres yaptıkça adetin daha da gecikebilir.Normal bi şekilde adet olduktan sonra hamile olduğunu öğreneniniz var mı? Bir de normal idrar testi kesin sonuç verir mi kan testi yaptıramam
Dene , iki üç tane al emin olmak istiyorsan idrar testinden . Farjlı markalardan falan ama kan testi yaptırırsan da çekinmene gerek yok diye düşünüyorum. Hiçbir doktor bhcg baktık bu hastada diye liste falan asmaz.Normal bi şekilde adet olduktan sonra hamile olduğunu öğreneniniz var mı? Bir de normal idrar testi kesin sonuç verir mi kan testi yaptıramam
Evet dayımın hanımı 9 ay adet olmuş ve çocuk doğurduNormal bi şekilde adet olduktan sonra hamile olduğunu öğreneniniz var mı? Bir de normal idrar testi kesin sonuç verir mi kan testi yaptıramam
Son adetinden sonra ilişki oldu muÖncelikle yargılamadan sadece soruma odaklanmanızı istiyorum bayanlar... yaklaşık 2 ay önce istemeden bir birlikteliğim oldu, bu sebeple iletişimi ve her şeyimi kestim, annemde durumu biliyor. Sonrasında adet günümü bekledim korkarak. Çok şükür ki ağustosta tam gününde adetimi gördüm. İçim çok rahatlamıştı ta ki şimdi beklediğim adetim bir türlü olmuyor 2 sinde olması gerekiyordu bu gün ayın 7 si, daha önceleride adet gecikmelerim olurdu ama bu kadar değil. Test almaya korkuyorum ve delirmek üzereyim stresten. Hamile olma ihtimalim var mı? En son gördüğüm gerçek bir adetti sadece benim 8-9 güne kadar lekelerim bitmez, o 6 gün sürmüştü çok korkuyorum bir akıl verin kimseye danışamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?