Hamile miyim..

Dtglndtgln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
11
1
1
32
Öncelikle yargılamadan sadece soruma odaklanmanızı istiyorum bayanlar... yaklaşık 2 ay önce istemeden bir birlikteliğim oldu, bu sebeple iletişimi ve her şeyimi kestim, annemde durumu biliyor. Sonrasında adet günümü bekledim korkarak. Çok şükür ki ağustosta tam gününde adetimi gördüm. İçim çok rahatlamıştı ta ki şimdi beklediğim adetim bir türlü olmuyor 2 sinde olması gerekiyordu bu gün ayın 7 si, daha önceleride adet gecikmelerim olurdu ama bu kadar değil. Test almaya korkuyorum ve delirmek üzereyim stresten. Hamile olma ihtimalim var mı? En son gördüğüm gerçek bir adetti sadece benim 8-9 güne kadar lekelerim bitmez, o 6 gün sürmüştü çok korkuyorum bir akıl verin kimseye danışamıyorum

Test yapın içiniz rahatlasın...
Önce idrar , sonra kan kesin çözüm...

Test yap yavrucuğum. Ayni kisi bir hamileliginde dünya kadar belirtisi varken baska bir hamileliginde nerdeyse hiç belirtisi olmayabiliyor aynı kişide bile bir standardı yok bunun.

Test yapmaktan başka çaren yok
Annene nasıl anlattin birlikteliğini gidip test alacaksın çıkan sonuca razı olacaksın
Annende bildiğine göre Korkacak bişey yok o zaman

Hamile olabilirsin
Diğer ay oldugun üstüne görme olabilir

Sağlık ocagına git kan ver

Biz buradan sadece tahmin yuruturuz, dogru olmaz. Ablam adet oldugu halde hamile olduğunu ogrenmisti. Kan testinden baska care yok. Burada aldigin cevaplarla soru isareti asla kalkmaz..

Normal bi şekilde adet olduktan sonra hamile olduğunu öğreneniniz var mı? Bir de normal idrar testi kesin sonuç verir mi kan testi yaptıramam

Tecavüze mi uğradınız? Istemeden dediniz, niçin şikayette bulunmuyorsunuz? Hamilelikten daha önemli bir mevzu bu.

Korkunun faydası yok tesle öğrenebilirsin.Evet üstüne görme oluyor nadir de olsa 9 ay boyunca adet görenler dahi var

Normal bi şekilde adet olduktan sonra hamile olduğunu öğreneniniz var mı? Bir de normal idrar testi kesin sonuç verir mi kan testi yaptıramam

Benim ablam o sekilde hamile oldugunu ogrendi..İdrar testinde de pozitif cikmisti, sonra emin olmak icin kan testide yaptirdi ayni sekilde cikti.

Arkadaşıma olmuştu. Bildiğin adet gördüğünü söylemişti. Oysa hamileymiş. Olmayadabilir senin için, ama stres yaptıkça adetin daha da gecikebilir.

Dene , iki üç tane al emin olmak istiyorsan idrar testinden . Farjlı markalardan falan ama kan testi yaptırırsan da çekinmene gerek yok diye düşünüyorum. Hiçbir doktor bhcg baktık bu hastada diye liste falan asmaz.
Sağlık ocağında da yaptırabilirsin hastaneye gitmene de gerek yok
Net bir cvp istiyorsan kan testi şart.

Cancağzım. Hemen git. Tarlusal al. Eğer reglin 10 gün filan gecikirse. 12 tane hap var içinde. 6 günde bitecek. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 tane kullanacaksın. İlaç bittikten maksimum 10 gün sonra regl olursun hamile değilsen. Ama ben sanmıyorum. Regl olup hamile kalma muhabbeti çok çok çok nadir. Sıkma canını ayrıca üstüne görme olayı normal adet gibi olmaz. Hatta normalden baya baya farklıdır. O sebeble gerilme. Ayrıca o kadar beklemeye yüreğim dayanmaz diyorsan. Yakınların da ya da biraz uzaklarında bulunan bir özel hastanenin numarasını al ara. Dedi ki gebelik için kan testi yapıyor musunuz? Evet diyecekler. Fiyatını sor 15-50 arası değişen fiyatları vardır genelde. Doktora görünmek istemiyorsan (testimi kendim yorumlayacağım doktorla görüşmek istemiyorum dersin.) Sonucu alırsın. Bakarsın.
Umarım istediğin gibi olur her şey. :)

Son adetinden sonra ilişki oldu mu

gidip nöbetçi eczaneden test alsana ben olsam şuan ölmüştüm yani nasıl duruyorsun. ben evli olduğum halde hasta olmayacağım diye ölüyorum korkudan inan hadi test yap bizede haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…