Hamile miyim..

İstemeden oldu derken canım tecavüzemi ugradın
Eger oyleyse lutfen polise git
Daha fazla bekleme kan testi yaptir

Hem adet döngüsü olup hemde gebelik yaşayan kadınlar var. Umariz degilsinir ama bi test yapsan en azindan rahatlatdin.

İlişkiden sonra adet olmuşsun nasıl hamile olabilirsin

İyi de hadi hamileyse test yapması lazım yoksa ilaç içse ve hamile ise ne olacak o zaman

Yani zor bir ihtimal ama imkansız da sayılmaz ve test yapmadan ortaya çıkmaz belki stres yaptın ondan gecikti şimdi bebek var mı yok mu diye düşünmekten olacağı varsa da olmaz test yap negatif çıkarsa adette olursun hemen

Ayrıca eczaneden alacağın bir gebelik testinde hamile olup olmadığını ogrenirsin

Hem regl olup hem hamile olan binde bir olacak bi olay. Ben hamile olduğunu sanmıyorum.
Biz bebek için 50 kere sevişmişizdir. Öyle lak diye olmuyor yani.
İçine boşalmadıysa hele hiç korkma.
Stresten olmuyorsun hepsi bu.
Psikolojik olarak göbeğin bile çıkmıştır şimdi senin :)

İsterse Türkiye'nin diğer ucunda kan testi yaptırsın sonuç hemen aile hekimliğine düşer

Konu sahibi bence hamile değilsiniz.
Mevsimsel ya da stresten kaynaklı gecikmişsinizdir muhtemelen

Hemen olmuyor diye bişey yok kimisinin hemen olur. Hele yumurtlama gününe filan denk geldiyse çok yüksek bir ihtimal hamiledir. Senin 50 kerede olmaz onun 1 kerede olabilir. Gidip test al öğren bu kadar stres yapma olacağın önüne kimse geçemez hayırlısı olsun.

Normal kanamali bir adet gorduyseniz, hamile olma ihtimaliniz cok düşük. Ustune gormek denilen lekelenme seklinde olur, yoğun kanama olmaz.
Ama yine de eğer hamileyseniz, su an yapacağınız idrar tahlili kesin sonuc verir neredeyse 8 haftalik olmustur çünkü.
Idrar tahlili zaten her zaman kesin sonuc verir.
Keske ertesi gun hapi kullansaydiniz, bunun icin var

Evet kesinlikle katılıyorum ertesi gün hapı kullanmalıydınız.

Bence hamile değil kız basbaya regl olmuş. 6 gün süren üstüne görme mi olur. Üstüne görme olsa bu kız şuan 2 aylık hamile olur. 2 aylık hamilelikte belirtiler olur mide bulanır, memeler şişer büyür acır, kasıklarda batmalar olur.Siz de resmen felaket tellalı gibisiniz.

Çok çok teşekkür ederim..

Öyle olan örnekler var imkansız olmadığı için söyledim ben. Mesela annemin hamileliği o şekilde olmuş. Ben felaket tellallığı yapmıyorum olabilecek bişeyi söylüyorum hem yapsam ne olur her koyun kendi bacağından asılır. Ne size bişey olur ne bana.

Peki

Herkesin yumurtlama hamile kalmasi farklidir cnm.ben 3.cuye hamileyim.her seferinde de tak diye hamile kaldim.hatta suan ki hamileligimde sadece 2 defa iliski yasandi.o da ozellikle yumurtlama gunlerine denk getirmemeye calistigim halde kaldim.yani herkes ayni değil.benim cok tanidigim var hemen hamile kalan.yani o isler belli olmaz.Allah bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…