- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi Dtglndtgln
-
Bu durum nadiren oluyo ama evet oluyoBiz buradan sadece tahmin yuruturuz, dogru olmaz. Ablam adet oldugu halde hamile olduğunu ogrenmisti. Kan testinden baska care yok. Burada aldigin cevaplarla soru isareti asla kalkmaz..
İlişkiden sonra adet olmuşsun nasıl hamile olabilirsinÖncelikle yargılamadan sadece soruma odaklanmanızı istiyorum bayanlar... yaklaşık 2 ay önce istemeden bir birlikteliğim oldu, bu sebeple iletişimi ve her şeyimi kestim, annemde durumu biliyor. Sonrasında adet günümü bekledim korkarak. Çok şükür ki ağustosta tam gününde adetimi gördüm. İçim çok rahatlamıştı ta ki şimdi beklediğim adetim bir türlü olmuyor 2 sinde olması gerekiyordu bu gün ayın 7 si, daha önceleride adet gecikmelerim olurdu ama bu kadar değil. Test almaya korkuyorum ve delirmek üzereyim stresten. Hamile olma ihtimalim var mı? En son gördüğüm gerçek bir adetti sadece benim 8-9 güne kadar lekelerim bitmez, o 6 gün sürmüştü çok korkuyorum bir akıl verin kimseye danışamıyorum
İyi de hadi hamileyse test yapması lazım yoksa ilaç içse ve hamile ise ne olacak o zamanCancağzım. Hemen git. Tarlusal al. Eğer reglin 10 gün filan gecikirse. 12 tane hap var içinde. 6 günde bitecek. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 tane kullanacaksın. İlaç bittikten maksimum 10 gün sonra regl olursun hamile değilsen. Ama ben sanmıyorum. Regl olup hamile kalma muhabbeti çok çok çok nadir. Sıkma canını ayrıca üstüne görme olayı normal adet gibi olmaz. Hatta normalden baya baya farklıdır. O sebeble gerilme. Ayrıca o kadar beklemeye yüreğim dayanmaz diyorsan. Yakınların da ya da biraz uzaklarında bulunan bir özel hastanenin numarasını al ara. Dedi ki gebelik için kan testi yapıyor musunuz? Evet diyecekler. Fiyatını sor 15-50 arası değişen fiyatları vardır genelde. Doktora görünmek istemiyorsan (testimi kendim yorumlayacağım doktorla görüşmek istemiyorum dersin.) Sonucu alırsın. Bakarsın.
Umarım istediğin gibi olur her şey. :)
İsterse Türkiye'nin diğer ucunda kan testi yaptırsın sonuç hemen aile hekimliğine düşerCancağzım. Hemen git. Tarlusal al. Eğer reglin 10 gün filan gecikirse. 12 tane hap var içinde. 6 günde bitecek. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 tane kullanacaksın. İlaç bittikten maksimum 10 gün sonra regl olursun hamile değilsen. Ama ben sanmıyorum. Regl olup hamile kalma muhabbeti çok çok çok nadir. Sıkma canını ayrıca üstüne görme olayı normal adet gibi olmaz. Hatta normalden baya baya farklıdır. O sebeble gerilme. Ayrıca o kadar beklemeye yüreğim dayanmaz diyorsan. Yakınların da ya da biraz uzaklarında bulunan bir özel hastanenin numarasını al ara. Dedi ki gebelik için kan testi yapıyor musunuz? Evet diyecekler. Fiyatını sor 15-50 arası değişen fiyatları vardır genelde. Doktora görünmek istemiyorsan (testimi kendim yorumlayacağım doktorla görüşmek istemiyorum dersin.) Sonucu alırsın. Bakarsın.
Hemen olmuyor diye bişey yok kimisinin hemen olur. Hele yumurtlama gününe filan denk geldiyse çok yüksek bir ihtimal hamiledir. Senin 50 kerede olmaz onun 1 kerede olabilir. Gidip test al öğren bu kadar stres yapma olacağın önüne kimse geçemez hayırlısı olsun.Hem regl olup hem hamile olan binde bir olacak bi olay. Ben hamile olduğunu sanmıyorum.
Biz bebek için 50 kere sevişmişizdir. Öyle lak diye olmuyor yani.
İçine boşalmadıysa hele hiç korkma.
Stresten olmuyorsun hepsi bu.
Psikolojik olarak göbeğin bile çıkmıştır şimdi senin :)
Evet kesinlikle katılıyorum ertesi gün hapı kullanmalıydınız.Normal kanamali bir adet gorduyseniz, hamile olma ihtimaliniz cok düşük. Ustune gormek denilen lekelenme seklinde olur, yoğun kanama olmaz.
Ama yine de eğer hamileyseniz, su an yapacağınız idrar tahlili kesin sonuc verir neredeyse 8 haftalik olmustur çünkü.
Idrar tahlili zaten her zaman kesin sonuc verir.
Keske ertesi gun hapi kullansaydiniz, bunun icin var
Bence hamile değil kız basbaya regl olmuş. 6 gün süren üstüne görme mi olur. Üstüne görme olsa bu kız şuan 2 aylık hamile olur. 2 aylık hamilelikte belirtiler olur mide bulanır, memeler şişer büyür acır, kasıklarda batmalar olur.Siz de resmen felaket tellalı gibisiniz.Hemen olmuyor diye bişey yok kimisinin hemen olur. Hele yumurtlama gününe filan denk geldiyse çok yüksek bir ihtimal hamiledir. Senin 50 kerede olmaz onun 1 kerede olabilir. Gidip test al öğren bu kadar stres yapma olacağın önüne kimse geçemez hayırlısı olsun.
Çok çok teşekkür ederim..Cancağzım. Hemen git. Tarlusal al. Eğer reglin 10 gün filan gecikirse. 12 tane hap var içinde. 6 günde bitecek. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 tane kullanacaksın. İlaç bittikten maksimum 10 gün sonra regl olursun hamile değilsen. Ama ben sanmıyorum. Regl olup hamile kalma muhabbeti çok çok çok nadir. Sıkma canını ayrıca üstüne görme olayı normal adet gibi olmaz. Hatta normalden baya baya farklıdır. O sebeble gerilme. Ayrıca o kadar beklemeye yüreğim dayanmaz diyorsan. Yakınların da ya da biraz uzaklarında bulunan bir özel hastanenin numarasını al ara. Dedi ki gebelik için kan testi yapıyor musunuz? Evet diyecekler. Fiyatını sor 15-50 arası değişen fiyatları vardır genelde. Doktora görünmek istemiyorsan (testimi kendim yorumlayacağım doktorla görüşmek istemiyorum dersin.) Sonucu alırsın. Bakarsın.
Neden istemeden oldu demişsin size zorla mı sahip oldu?Çok çok teşekkür ederim..
Öyle olan örnekler var imkansız olmadığı için söyledim ben. Mesela annemin hamileliği o şekilde olmuş. Ben felaket tellallığı yapmıyorum olabilecek bişeyi söylüyorum hem yapsam ne olur her koyun kendi bacağından asılır. Ne size bişey olur ne bana.Bence hamile değil kız basbaya regl olmuş. 6 gün süren üstüne görme mi olur. Üstüne görme olsa bu kız şuan 2 aylık hamile olur. 2 aylık hamilelikte belirtiler olur mide bulanır, memeler şişer büyür acır, kasıklarda batmalar olur.Siz de resmen felaket tellalı gibisiniz.
İşte bende o yüzden ihtimal vermiyorumİlişkiden sonra adet olmuşsun nasıl hamile olabilirsin
PekiÖyle olan örnekler var imkansız olmadığı için söyledim ben. Mesela annemin hamileliği o şekilde olmuş. Ben felaket tellallığı yapmıyorum olabilecek bişeyi söylüyorum hem yapsam ne olur her koyun kendi bacağından asılır. Ne size bişey olur ne bana.
Neden istemeden oldu demişsin size zorla mı sahip oldu?
Herkesin yumurtlama hamile kalmasi farklidir cnm.ben 3.cuye hamileyim.her seferinde de tak diye hamile kaldim.hatta suan ki hamileligimde sadece 2 defa iliski yasandi.o da ozellikle yumurtlama gunlerine denk getirmemeye calistigim halde kaldim.yani herkes ayni değil.benim cok tanidigim var hemen hamile kalan.yani o isler belli olmaz.Allah bilir...Hem regl olup hem hamile olan binde bir olacak bi olay. Ben hamile olduğunu sanmıyorum.
Biz bebek için 50 kere sevişmişizdir. Öyle lak diye olmuyor yani.
İçine boşalmadıysa hele hiç korkma.
Stresten olmuyorsun hepsi bu.
Psikolojik olarak göbeğin bile çıkmıştır şimdi senin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?