Hamile miyim..

Canım bu kız adet olmuş. 6 gün sürmüş. Ayrıca hiçbir belirtisi yok.
Ben hamile kalınamaz demiyorum, hem düşük ihtimal hem de içine bile boşalmamış belli ki. Ortada bişey yok anlayacağın.

Çok
çok travmatik bi dönemdi benim için ve içime boşaldığını anlayamadım, bu şekilde konuşmak istemiyorum ama başka türlü tarif edemem.

İstemedim ama görüştüğüm bir insandı diyim, ciddi, bu konu hakkında çok konuşmak istemiyorum polise de gidemezdim, test hala yapmadım çok korkuyorum hala adet olmadım
Canim gorustugun bi insan da olsa istemediğin biseyi yapamaz sana.bunun adi tecavuzdur.sen bilirsin yine de .uzuldum senin adina.insallah hamile degilsindir.ama bi test yapman lazim.sonucu bize de bildir lütfen.dua edicem senin icin

Hepinizden Allah razı olsun test yaptım bu gün ve negatif çıktı Elhamdülillah o kadar mutlu oldum ki... dua edenlerin hepsinin soyuna kadar Allah razı olsun, ama yinede doktora gideceğim 11 gün gecikti ve hiç gecikmezdi benim.. baktığım gibi buraya yazıyorum mutluluğum tarifsiz Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesin inşallah testin yanlış çıkma ihtimali yoktur, yorum yapan ilgilenen herkese teşekkürler

Canim tecavuz her zaman oyle tv deki gibi siddet iceren el kol zorla tutularak olan bir sey degil. Emin degildiysen ve o senin adina karar vermisse, bir kere bile hayir demissen, yada hayir imasinda bile bulunmussan, hatta ve hatta sen isin ortasinda vazgecmissen ve o yinede devam etmisse bu tecavuzdur. En azindan onu bil. Uzak dur bu insandan. Seven ve duzgun olan bir kisi mutlaka emin misin diye sorar.

Merhaba arkadaşlar 2 gündür karnım çok ağrıyor ve mide bulantısıda var acaba hamile olabilir miyim ?

Mrb arkadaslar supheli iliskimin ustunden 3 ay gecti 3 kere adet oldum 3 kerede eczaneden hamilelik testi alip yaptim negatif cikti icime bosalma olmadi ama zevk suyu kacmis olabilir su an karnim uyusuyor sanki kipirdanma var hamile olabilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…