Gebelik var gibi geldi bana ama kan testi verin bence garanti olsunMerhaba benim reglime 5 gün var çok açık pembe akıntım geldi dun . Bugünde demin çok acı kahverengi akıntım olmuş az bir şekilde. Erken gebeik testi yaptım negatif. Kaset test yaptım 5 6 dakika sonra çok silik bir çizgi belirdi bı bakarmisiniz
canım randevu aldım ama iptal edilmiş muhtemelen sistemsel bir sıkıntı oldu inşallah alıp gidicem lütfen benim için dua edermisinizYaa hadi inşallah canım neden doktora gitmedin şimdiye kese görünür
Direk gitsen hamileyim hcg yaptırmak istiyorum de sana hemen veriyor zatn beklemiyorsun tahlilin e nabıza düşer düşmez de hemen doktorun yanına git sonucu ver muayene eder senicanım randevu aldım ama iptal edilmiş muhtemelen sistemsel bir sıkıntı oldu inşallah alıp gidicem lütfen benim için dua edermisiniz
inşallah canım sabah öyle yapayım olmadı allah razıolsunDirek gitsen hamileyim hcg yaptırmak istiyorum de sana hemen veriyor zatn beklemiyorsun tahlilin e nabıza düşer düşmez de hemen doktorun yanına git sonucu ver muayene eder seni
Güzel sonuçlar almak dileğiyle inşallahinşallah canım sabah öyle yapayım olmadı allah razıolsun
CanımsınSeni sevmeyen ölsünkeşke herkes senin gibi olsa
Yetiştin mi eve yaptınmı testCanımsınkuzum kan vermeye gittim sağlıkocağına ama 10 gün gecikme olmadan almıyorlarmış bende test aldım eve gidiyorum
Yaptım da yok gibi yineYetiştin mi eve yaptınmı test
Foto atsana canm bakalım testeYaptım da yok gibi yineben birşey anlamadım daha 5 dkksı dolmadı testinde, ya senin gibi 20 gün sonra çıkacak ya da regl gelecek ama ağrılar kayboldu onlara ne oldu acaba
Bu defa yok yaa, ağam bizimle eğleeeniiirFoto atsana canm bakalım teste
Yaa olur inşallah en yakın zamanda canım zaten benimki de şimdi hamileyim ama hep böyle oluyo sonra düşüyor ya da çok sıkıntı çekiyorum 3-4 aya kadar yinede kaybediyorum inşallah bunada birşey olmaz takdir Allah’ın bize de sabretmek düşüyorBu defa yok yaa, ağam bizimle eğleeeniiir
Heeeey deme öyle şeyler. Duymayacağım baaak. Bu defa düşmeyecek sana sımsıkı sarılacak yavrun. Bol bol havuç suyu iç kuzum. Nasipte varsa doğacak o bal kuzuYaa olur inşallah en yakın zamanda canım zaten benimki de şimdi hamileyim ama hep böyle oluyo sonra düşüyor ya da çok sıkıntı çekiyorum 3-4 aya kadar yinede kaybediyorum inşallah bunada birşey olmaz takdir Allah’ın bize de sabretmek düşüyor
İnşallah ya insanlar çok kırıcı oluyor gerçekten bir kızım var Allahtan ona rağmen her gördüklerinde yapsana bir tane daha çocuk niye tek bıraktın diyorlar birde hergün görüyorum onları sürekli aynı laf ve düşük yaptığımıda biliyorlar yine de kırmaktan gocunmuyorlar . Ha bide şu lafları var birde erkek olsun sonra yapmazsın sanki erkek doğurmak marifet gibi görüyorlar bende Allahtan hayırlısı sağlık olsunda diyip geçiyorum ama bir gün yüzlerine patlamaktan korkuyorumHeeeey deme öyle şeyler. Duymayacağım baaak. Bu defa düşmeyecek sana sımsıkı sarılacak yavrun. Bol bol havuç suyu iç kuzum. Nasipte varsa doğacak o bal kuzu
Ay insanlar her türlü konuşur. Bekarsındır evlensene der. Evlenirsin çocuk yapsana der. Yaparsın kardeş lazım der. Sanki onlar bakacak. 3 evladın olsa tekrar hamile olsan yok artık yetmiyo mu 3 çocuk derler. Hep derler. Onlara kulak asma, siz mi bakacaksınız çocuklarıma ilgilenmeyin artık hayatımla de. Ayrıca erkek mi kız mı biz mi ayarlıyoruz sanki hayret bir şey yaaİnşallah ya insanlar çok kırıcı oluyor gerçekten bir kızım var Allahtan ona rağmen her gördüklerinde yapsana bir tane daha çocuk niye tek bıraktın diyorlar birde hergün görüyorum onları sürekli aynı laf ve düşük yaptığımıda biliyorlar yine de kırmaktan gocunmuyorlar . Ha bide şu lafları var birde erkek olsun sonra yapmazsın sanki erkek doğurmak marifet gibi görüyorlar bende Allahtan hayırlısı sağlık olsunda diyip geçiyorum ama bir gün yüzlerine patlamaktan korkuyorum
Çok doğru valla haklısın canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahAy insanlar her türlü konuşur. Bekarsındır evlensene der. Evlenirsin çocuk yapsana der. Yaparsın kardeş lazım der. Sanki onlar bakacak. 3 evladın olsa tekrar hamile olsan yok artık yetmiyo mu 3 çocuk derler. Hep derler. Onlara kulak asma, siz mi bakacaksınız çocuklarıma ilgilenmeyin artık hayatımla de. Ayrıca erkek mi kız mı biz mi ayarlıyoruz sanki hayret bir şey yaa
Aminnn canım benimmÇok doğru valla haklısın canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
Kizlar bu
Kizlar bu
Kızlar klavye çalışmıyor testime bakın ne olur anca yazabildumKizlar bu
Çizgi görüyorum ama kaç dakika da çıktıKizlar bu
DörtÇizgi görüyorum ama kaç dakika da çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?