Hamile miyim

Gebelik var gibi geldi bana ama kan testi verin bence garanti olsun

canım randevu aldım ama iptal edilmiş muhtemelen sistemsel bir sıkıntı oldu inşallah alıp gidicem lütfen benim için dua edermisiniz
Direk gitsen hamileyim hcg yaptırmak istiyorum de sana hemen veriyor zatn beklemiyorsun tahlilin e nabıza düşer düşmez de hemen doktorun yanına git sonucu ver muayene eder seni

Yetiştin mi eve yaptınmı test
Yaptım da yok gibi yine ben birşey anlamadım daha 5 dkksı dolmadı testinde, ya senin gibi 20 gün sonra çıkacak ya da regl gelecek ama ağrılar kayboldu onlara ne oldu acaba

Bu defa yok yaa, ağam bizimle eğleeeniiir
Yaa olur inşallah en yakın zamanda canım zaten benimki de şimdi hamileyim ama hep böyle oluyo sonra düşüyor ya da çok sıkıntı çekiyorum 3-4 aya kadar yinede kaybediyorum inşallah bunada birşey olmaz takdir Allah’ın bize de sabretmek düşüyor

Heeeey deme öyle şeyler. Duymayacağım baaak. Bu defa düşmeyecek sana sımsıkı sarılacak yavrun. Bol bol havuç suyu iç kuzum. Nasipte varsa doğacak o bal kuzu

Heeeey deme öyle şeyler. Duymayacağım baaak. Bu defa düşmeyecek sana sımsıkı sarılacak yavrun. Bol bol havuç suyu iç kuzum. Nasipte varsa doğacak o bal kuzu
İnşallah ya insanlar çok kırıcı oluyor gerçekten bir kızım var Allahtan ona rağmen her gördüklerinde yapsana bir tane daha çocuk niye tek bıraktın diyorlar birde hergün görüyorum onları sürekli aynı laf ve düşük yaptığımıda biliyorlar yine de kırmaktan gocunmuyorlar . Ha bide şu lafları var birde erkek olsun sonra yapmazsın sanki erkek doğurmak marifet gibi görüyorlar bende Allahtan hayırlısı sağlık olsunda diyip geçiyorum ama bir gün yüzlerine patlamaktan korkuyorum

Ay insanlar her türlü konuşur. Bekarsındır evlensene der. Evlenirsin çocuk yapsana der. Yaparsın kardeş lazım der. Sanki onlar bakacak. 3 evladın olsa tekrar hamile olsan yok artık yetmiyo mu 3 çocuk derler. Hep derler. Onlara kulak asma, siz mi bakacaksınız çocuklarıma ilgilenmeyin artık hayatımla de. Ayrıca erkek mi kız mı biz mi ayarlıyoruz sanki hayret bir şey yaa

Kizlar bu

Eklentiler

• IMG_20231110_101054.webp
    45,1 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_20231110_101007.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 79
Çok doğru valla haklısın canım Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…