Yaa hamilesin o zaman sendeEvet canim
Var yaaaaaa vaaar, bebiş oyun oynuyoooEvet canim
Gittin mi sabah naptın kesin hamilesin bi an önce öğrende folik asite başla bariinşallah canım sabah öyle yapayım olmadı allah razıolsun
Tahmini 5 haftaHanımlar 3 gün adet gecikmesi test yaptım çok net çıktı kan tahlili verdim 1055 çıkmış kaç haftalık oluyor anlayan var mı değer normalmi sizce
O testler neydi yaKızlar bizim bebis yokmus reglinoldum sogan ve incir kurune baslicam
Ay vallaha bilmiyorum ama çok ağrım var yarım artarsa olmaz herhalde kimyasalda kan değeri artmıyor miO testler neydi yaüzerine görme olmasın ya, ya da kimyasal mıydı
Alıntı : Kimyasal gebelikte vücut kendiliğinden düşük yapma sürecine girer. Kandaki HCG değeri hızla düşer ve belirli bir seviyenin altına düştüğünde düşük gerçekleşir. Kimyasal gebelikte dışarıdan bir müdahaleye gerek duyulmaz.Ay vallaha bilmiyorum ama çok ağrım var yarım artarsa olmaz herhalde kimyasalda kan değeri artmıyor mi
Ayy belki bidahaki aya tutar mıAlıntı : Kimyasal gebelikte vücut kendiliğinden düşük yapma sürecine girer. Kandaki HCG değeri hızla düşer ve belirli bir seviyenin altına düştüğünde düşük gerçekleşir. Kimyasal gebelikte dışarıdan bir müdahaleye gerek duyulmaz.
İncir kurune baslicam adetin 3 günü soganla beraber adetsemAh inşaAllah
İki kürü birlikte yapmak iyi değil der saraçoğluİncir kurune baslicam adetin 3 günü soganla beraber adetsem
İki kürü birlikte yapmak iyi değil der saraçoğlu
canım testin nasıl çıktı umarım müjdeli haber alman nasip olsunCanımsınkuzum kan vermeye gittim sağlıkocağına ama 10 gün gecikme olmadan almıyorlarmış bende test aldım eve gidiyorum
folik asit kullanıyorum zaten o sıkıntı değil bugun doktorum yoktu pazartesi gününü beklicem mecburGittin mi sabah naptın kesin hamilesin bi an önce öğrende folik asite başla bari
Vallahi çatladım meraktan ya az daha beklrsek doğurcan zatenfolik asit kullanıyorum zaten o sıkıntı değil bugun doktorum yoktu pazartesi gününü beklicem mecbur
canım bencede iki kürü bir rada yapma incir kürünü yapmanı öneririm incir kürüyle hamile kalan çok var. Eğer baktın yine hamile kalamadın incir küründen bir süre geçtikten sonra soğan kürünü denersin. Soğan kürü hem rahmi temizliyor hemde oda hamile kalmana destekçi olur ama dikkat et bilmeden hamile kalırsın kullanırsın soğan kürü düşüğede sebep oluyor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahİncir kurune baslicam adetin 3 günü soganla beraber adetsem
Amin canım bolca dua et bizecanım bencede iki kürü bir rada yapma incir kürünü yapmanı öneririm incir kürüyle hamile kalan çok var. Eğer baktın yine hamile kalamadın incir küründen bir süre geçtikten sonra soğan kürünü denersin. Soğan kürü hem rahmi temizliyor hemde oda hamile kalmana destekçi olur ama dikkat et bilmeden hamile kalırsın kullanırsın soğan kürü düşüğede sebep oluyor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
kuzum inanki bende çatlicam ama kimisi verir testini direk ertesi sabaha çıkar sonucu bu benim naşıma geliyor ve çok sinir bozucu gerçekten. Hamileysemde öğrenmek istiyorum biran önce artık sabır kalmadı gerçekten. Ama hamileymişim gibi hissediyorum çünkü eylülün 17 sinden bu yana adet olmadım bukadar gecikmesi tek bir yol gösteriyor. Çünkü diğer aylar çoğunlukla düzenli oldumVallahi çatladım meraktan ya az daha beklrsek doğurcan zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?