Hamile miyim

Hanımlar 3 gün adet gecikmesi test yaptım çok net çıktı kan tahlili verdim 1055 çıkmış kaç haftalık oluyor anlayan var mı değer normalmi sizce

Hanımlar 3 gün adet gecikmesi test yaptım çok net çıktı kan tahlili verdim 1055 çıkmış kaç haftalık oluyor anlayan var mı değer normalmi sizce
Tahmini 5 hafta Hayırlı olsun çok mutlu oldumm

Ay vallaha bilmiyorum ama çok ağrım var yarım artarsa olmaz herhalde kimyasalda kan değeri artmıyor mi
Alıntı : Kimyasal gebelikte vücut kendiliğinden düşük yapma sürecine girer. Kandaki HCG değeri hızla düşer ve belirli bir seviyenin altına düştüğünde düşük gerçekleşir. Kimyasal gebelikte dışarıdan bir müdahaleye gerek duyulmaz.

Ayy belki bidahaki aya tutar mı

İncir kurune baslicam adetin 3 günü soganla beraber adetsem
canım bencede iki kürü bir rada yapma incir kürünü yapmanı öneririm incir kürüyle hamile kalan çok var. Eğer baktın yine hamile kalamadın incir küründen bir süre geçtikten sonra soğan kürünü denersin. Soğan kürü hem rahmi temizliyor hemde oda hamile kalmana destekçi olur ama dikkat et bilmeden hamile kalırsın kullanırsın soğan kürü düşüğede sebep oluyor. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Amin canım bolca dua et bize

Vallahi çatladım meraktan ya az daha beklrsek doğurcan zaten
kuzum inanki bende çatlicam ama kimisi verir testini direk ertesi sabaha çıkar sonucu bu benim naşıma geliyor ve çok sinir bozucu gerçekten. Hamileysemde öğrenmek istiyorum biran önce artık sabır kalmadı gerçekten. Ama hamileymişim gibi hissediyorum çünkü eylülün 17 sinden bu yana adet olmadım bukadar gecikmesi tek bir yol gösteriyor. Çünkü diğer aylar çoğunlukla düzenli oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…