- 20 Aralık 2022
- 4.277
- 1.697
- 63
Var gibi canım. Adet gecikti mi klavyen yazmıyosa sesli konuş klavye yazsın
Bazen yazıyor bazen yazmıyor altı gün var adete canım şimdi yazıyor klavye bazen yazmıyor en son altigima bakarmisin canım bende silik cVar gibi canım. Adet gecikti mi klavyen yazmıyosa sesli konuş klavye yazsın
Son attığında pek göremedim ama ilk attığında gözüküyorBazen yazıyor bazen yazmıyor altı gün var adete canım şimdi yazıyor klavye bazen yazmıyor en son altigima bakarmisin canım bende silik c
Bulanık olmuş o en son attiklarim ilk resim beş dk içinde atSon attığında pek göremedim ama ilk attığında gözüküyor
Yaa ne zaman çıkacakKan verdim sonuç için heyecanliyim
Cikti ama negatif görünüyor anlamadimYaa ne zaman çıkacak
Değeri kaçCikti ama negatif görünüyor anlamadim
1.20Değeri kaç
Allah Allah
Vallaha bende anlamadimAlla
Allah Allah
Vallaha bende anlamadim
Öyle yapicam biraz test stokliyayim en iyisiBirkaç gün sonra yine idrar testi yap bakalım ne olacak, şaşırtıcı yani
İnternette 50 adet olan laboguick testi satılıyo çok iyi oluyo öyle ya:)Öyle yapicam biraz test stokliyayim en iyisi
Öyle yapayımİnternette 50 adet olan laboguick testi satılıyo çok iyi oluyo öyle ya:)
Kan verdim negatif ama dokor erken bence dedi değişebilir deGebelik var gibi geldi bana ama kan testi verin bence garanti olsun
Ama dokAşırı sabır güzel birşey değilmiş onuda öğrenmiş oldum kızçem sayesindekarşında sabır taşı çatlıyor o derece
Buda mı 5dk içinde çıktı canımBugunde boyleydiEki Görüntüle 3333003
Evet canimBuda mı 5dk içinde çıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?