Hamile miyim

İlk dakikalarda 2 çizginin olduğu yerde pembeli oldu sonra bende önemsemediklerini sonra yemek bitince baktim boyle
Gölge varsa vardır canım git kan tahlili ver için rahat etsin ben gördüğüm gibi gittim kan tahlili verdim ay siz çok sabırlısınız ya keşke sizin gibi olsaydım bende

Gölge varsa vardır canım git kan tahlili ver için rahat etsin ben gördüğüm gibi gittim kan tahlili verdim ay siz çok sabırlısınız ya keşke sizin gibi olsaydım bende
Ay ben kasık ağrısı yaşadığım sıra gittim bisey çıkmadı sonra lekelenme yaşadım ya içime kurt düştü

Ben çıktığından emin olamadım ki bugün azda olsa rahatça gölge çizgi görürsem kan vercem dedim sabah. Ama böyle olunca vermedim

Vallaha hep aslan burcuna ozenirdim inşallah bebegim adlandırılan çok ozguvenli geliyor
Evet çok özgüvenli ve herşeyde birinci olma isteği var henüz anasınıfında ama sürekli ders yapma isteği herşeyi en iyi yapma çabası içinde nasıl baş edeceğimi bilmiyorum birçok anne gel oyun oyna der ben yeter artık sen çocuksun oyun oyna biraz diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…