İlk dakikalar da gölgede mi yoktu pekiAldimda 1 saate sonuç boyle cikinca acaba dedimEki Görüntüle 3332542
İlk dakikalarda 2 çizginin olduğu yerde pembeli oldu sonra bende önemsemediklerini sonra yemek bitince baktim boyleİlk dakikalar da gölgede mi yoktu peki
Evet ilk çocuktu 3 aylık evliydim ilk defa gecikince bende hergün test yaptımAdet gecikmesinden 20 gün sonra mı
Gölge varsa vardır canım git kan tahlili ver için rahat etsin ben gördüğüm gibi gittim kan tahlili verdim ay siz çok sabırlısınız ya keşke sizin gibi olsaydım bendeİlk dakikalarda 2 çizginin olduğu yerde pembeli oldu sonra bende önemsemediklerini sonra yemek bitince baktim boyle
Ay ben kasık ağrısı yaşadığım sıra gittim bisey çıkmadı sonra lekelenme yaşadım ya içime kurt düştüGölge varsa vardır canım git kan tahlili ver için rahat etsin ben gördüğüm gibi gittim kan tahlili verdim ay siz çok sabırlısınız ya keşke sizin gibi olsaydım bende
Kurt düşmesin kız git test ver bizimde içimiz rahat etsin valla sizinkini kendimden çok merak ettim benAy ben kasık ağrısı yaşadığım sıra gittim bisey çıkmadı sonra lekelenme yaşadım ya içime kurt düştü
Yarin sabah gidiyorum ozaman gizo sırf senin için yarın beklenen adet günümKurt düşmesin kız git test ver bizimde içimiz rahat etsin valla sizinkini kendimden çok merak ettim ben
Ayy hadi inşallah yaYarin sabah gidiyorum ozaman gizo sırf senin için yarın beklenen adet günüm
Aslan burcu çocuk dünyaya getiriyoruz düşünsenize inşallah askimAyy hadi inşallah yainşallah vardır hep beraber Ağustos anneleri topiğine katılırız
Oooo etkisi var demek kiii, hadi bakalım geç çıksın varsa bende de sabırlı olsun dermişimmmmEvet ilk çocuktu 3 aylık evliydim ilk defa gecikince bende hergün test yaptımçıkmıodu 20 gün sonra çıktı testte gerçek hayattada çok sabırlıdır kızım
Ben çıktığından emin olamadım kiGölge varsa vardır canım git kan tahlili ver için rahat etsin ben gördüğüm gibi gittim kan tahlili verdim ay siz çok sabırlısınız ya keşke sizin gibi olsaydım bende
Benim evde zaten 2 tane var aslan baba kızAslan burcu çocuk dünyaya getiriyoruz düşünsenize inşallah askim
Kaan istiyoruz kaaanİlk dakikalarda 2 çizginin olduğu yerde pembeli oldu sonra bende önemsemediklerini sonra yemek bitince baktim boyle
Vallaha hep aslan burcuna ozenirdim inşallah bebegim adlandırılan çok ozguvenli geliyorBenim evde zaten 2 tane var aslan baba kızevde huni takıp gezmediğim kaldı bir koç olarak üçüncü nasıl olur bilemedim
Aşırı sabır güzel birşey değilmiş onuda öğrenmiş oldum kızçem sayesindeOooo etkisi var demek kiii, hadi bakalım geç çıksın varsa bende de sabırlı olsun dermişimmmm
Yarın bat günüm zaten giderim kesin kan vermeyeKaan istiyoruz kaaan
Hayırlı bir evlat olsun de kızzz aslanlar biraz zordurVallaha hep aslan burcuna ozenirdim inşallah bebegim adlandırılan çok ozguvenli geliyor
Evet çok özgüvenli ve herşeyde birinci olma isteği var henüz anasınıfında ama sürekli ders yapma isteği herşeyi en iyi yapma çabası içinde nasıl baş edeceğimi bilmiyorum birçok anne gel oyun oyna der ben yeter artık sen çocuksun oyun oyna biraz diyorumVallaha hep aslan burcuna ozenirdim inşallah bebegim adlandırılan çok ozguvenli geliyor
Öyle oluyorlar babasins kok sokturmeli ancak öyle bir burç olurduHayırlı bir evlat olsun de kızzz aslanlar biraz zordur
Biraz değil baya bi zor hele evde iki aslan olunca ikisi de kendisinin sözü geçsin istiyor Allahtan eşim anlayışlı baya gülüp geçiyor büyüyünce ne olur bilemicemHayırlı bir evlat olsun de kızzz aslanlar biraz zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?