İki lider ülkeye fazlaBiraz değil baya bi zor hele evde iki aslan olunca ikisi de kendisinin sözü geçsin istiyor Allahtan eşim anlayışlı baya gülüp geçiyor büyüyünce ne olur bilemicem
Ahahahah onlar aslan ben koç beni bile yıldırdılarİki lider ülkeye fazla
Sizinkilerin burçları ne merak ettimİki lider ülkeye fazla
Aaaa yılışık konusuna şaşırdımm demek ki değişiyor. Benim tanıdıklarım da tam tersilerAhahahah onlar aslan ben koç beni bile yıldırdılarha bide demeyi unuttum çok yılışık oluyorlar
Ben AkrepSizinkilerin burçları ne merak ettim
Sonucunuz nedir acaba merak ettim konuyu okuyuncaAllah razı olsun güzel kardeşim umarım sizlere müjdeli güzel haberler vermek nasip olsun
Yaa akrep burçlarıyla hiç anlaşamam sanırdım benim görümcede akrepBen Akrep
Kızım Yay
Eşim Balık
Yumurtlama oluyor birden fazla ve onlar büyüyor çatlıyor onların ağrısı o canım ovitrelle kullandığın zaman bol bol havuç ye tavsiyem iğneye gerek kalmadan kendisi çatlar yuöurtaların çok faydası oluyorKızlar merhaba bir şey danışmak istiyorum 26 ekimde regl oldum 30unda klomen kullanmaya başladım ve 30undan itibaren gün aşırı ilişki oldu aşırı derece kasık ağrım var karın ağrısı gibi bel ağrısı gibi böyle değişik sinirlilik hali yorgunluk vs var. Daha çok erken belli olmaz değil mi?İlacın etkileri mi anlayamadım
Gecen cumartesi gittiğimde ikitane 11 mm bitane de 13 mm var demişti bide bu cumartesi kontrol çarşamba perşembe cumayı değerlendirin ilişki olsun demişti ama karnım vs okadar ağrı ve baskı varki anlayamadım belkide cumartesi iğne verebilir mi ozamanYumurtlama oluyor birden fazla ve onlar büyüyor çatlıyor onların ağrısı o canım ovitrelle kullandığın zaman bol bol havuç ye tavsiyem iğneye gerek kalmadan kendisi çatlar yuöurtaların çok faydası oluyor
Vermez çünkü yumuartaların muhtemelen çoktan büyüyüp çatlamıştır anlarsın sen ya akıntında filan değişiklik olmadı mı hiç dikkat etmedinmiGecen cumartesi gittiğimde ikitane 11 mm bitane de 13 mm var demişti bide bu cumartesi kontrol çarşamba perşembe cumayı değerlendirin ilişki olsun demişti ama karnım vs okadar ağrı ve baskı varki anlayamadım belkide cumartesi iğne verebilir mi ozaman
Benimle anlaşamayan ohoooo napsın napsınnYaa akrep burçlarıyla hiç anlaşamam sanırdım benim görümcede akrepdemekki herkes aynı değil
Evet akıntım falan arttı biraz bide dediğim gibi işte karında baskı ağrı bel ağrısı böyle bi hassasiyet falan var hiç bilmiyorum ki nasıl çatlıyo ne oluyo bilgim yok yaşayarak öğreniyorumVermez çünkü yumuartaların muhtemelen çoktan büyüyüp çatlamıştır anlarsın sen ya akıntında filan değişiklik olmadı mı hiç dikkat etmedinmi
Ya bugün sabah aradım sağlık ocağında doktorumun sistemindede gozukmuyor labavatuar çıkmamış gelip tekrar kan ver dedi ya bunlar hep banami denk gelirNaptınnnn naptınnnnn çıktımı hamilesiin benceee
SHuuu huuuuu naptınnnnn
acile gittim ama çok sıra vardı kötüydüm bekleyemedim. bugün sabah sağlık ocağını aradım doktorun sistemindede gözükmüyor olmadı gidip yine kan vericem bu şeyler hep bana denk geliyor malesefAcile gitseydiniz keşke 2saat içinde e nabıza düşüyor o heyecanlı bekleme anı uzayınca saatler geçmiyorr
Seni sevmeyen ölsünBenimle anlaşamayan ohoooo napsın napsınn
cennete girsin
Yumurta çatladığında yumurtlama gibi değide kramp olur gibi ağrılar girer yumurtanın içindeki sıvı açığa çıktığı için sancı yapıyorEvet akıntım falan arttı biraz bide dediğim gibi işte karında baskı ağrı bel ağrısı böyle bi hassasiyet falan var hiç bilmiyorum ki nasıl çatlıyo ne oluyo bilgim yok yaşayarak öğreniyorum
Yaa hadi inşallah canım neden doktora gitmedin şimdiye kese görünürkızlar sabah sağlık ocağını aradım kan çıkmamış onun sistemindede gözükmüyor olmadı gel tekrar kan ver dedi bu hep bana denk geliyor sanırım çok sinir bozucu ama her seferinde umutlanıp sonucu üzücü çıktığı için sabretmeyi öğrendim sanırım. Şimdi sabah tekrar gidip kan vericem 17 eylülde adet oldum daha hiç olmadım. Test yaptım 2 testimde gölgeli çıktı allahım umarım busefer rabbim hayırlı bir evlat nasip etmiştir olumlu yada olumsuz bir haber aldığımda sizleri mutlaka haberdar edeceğim inşallah şimdiden dua eden etmeyen herkezden allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?