canım inanki tüm herkeze sonrada kendimi katarak dua ediyorum ben 3 senelik evliyim annelik duygusunu hiç tatmak nasip olmadı umarım rabbim hepimizin dualarını görür ve en hayırlı ve kısa zamanda güzel bebişler nasip eder. senindemi ilk bebeğin canımAmin canım bolca dua et bize
Benimde ilk ve o 6 aylık evliyim ama ilk zamandan beri istiyoruz bitane olsunda yanımızda olsun çünkü çok rastlıyoruz böyle ilk zamandan çocuğu olmayıp hala olmayanlar oluyor korkuyoruzcanım inanki tüm herkeze sonrada kendimi katarak dua ediyorum ben 3 senelik evliyim annelik duygusunu hiç tatmak nasip olmadı umarım rabbim hepimizin dualarını görür ve en hayırlı ve kısa zamanda güzel bebişler nasip eder. senindemi ilk bebeğin canım
canım inanki çok doğru düşünüyorsunuz. Ben ilk sene istemedim sonra eşimle ortak karar aldık ve 2 senedir istiyoruz doktora gitik hiçbir sıkıntı yok ama stresten diyor ve çoğu insan hiçbir sebep olmamasına rağmen bu durumla karşı karşıya dedi. Siz doktora gittinizmi cnm ilk 1 sene dolmadan çocuk ile ilgili bir tedavi uygulamıyorlar ama en azından vucut enkeslerınize bakarlar tahlillerini yaptırmış olursun eşinle ve en azından içiniz rahat etmiş olur .Benimde ilk ve o 6 aylık evliyim ama ilk zamandan beri istiyoruz bitane olsunda yanımızda olsun çünkü çok rastlıyoruz böyle ilk zamandan çocuğu olmayıp hala olmayanlar oluyor korkuyoruz
Ben gittim bisey yok dedi ama Bi kist var dedi ama bu gebeliğe engel olanlardan değil dedi çok önemseme dedi dahada çok gitmedimBenimde ilk ve o 6 aylık evliyim ama ilk zamandan beri istiyoruz bitane olsunda yanımızda olsun çünkü çok rastlıyoruz böyle ilk zamandan çocuğu olmayıp hala olmayanlar oluyor korkuyoruz
anladım canım ozaman sıkıntı yok. ben gittiğimde hormon testlerime rahimden alınan testler var onlara baktı istedi verdim eşimdende test istendi ondada bir sıkıntı gözükmedi hamdolsun. Devlet hastanesinde tedavime başlamıştım en son gittiğimde vitamin ilacı verdi bunları kullan dedi ve adet olduğunda gel rahim filmi çekelim ve sonrasında aşılama yapalım dedi onlar yapılıcaktı ama adet olmadım şuan tek duam umarım bunlara gerek kalmadan vitaminler sayesinde hamile kalmışımdırBen gittim bisey yok dedi ama Bi kist var dedi ama bu gebeliğe engel olanlardan değil dedi çok önemseme dedi dahada çok gitmedim
İnşallah canım bebeğin seninlediranladım canım ozaman sıkıntı yok. ben gittiğimde hormon testlerime rahimden alınan testler var onlara baktı istedi verdim eşimdende test istendi ondada bir sıkıntı gözükmedi hamdolsun. Devlet hastanesinde tedavime başlamıştım en son gittiğimde vitamin ilacı verdi bunları kullan dedi ve adet olduğunda gel rahim filmi çekelim ve sonrasında aşılama yapalım dedi onlar yapılıcaktı ama adet olmadım şuan tek duam umarım bunlara gerek kalmadan vitaminler sayesinde hamile kalmışımdır
Ya lansına kısa zsmands öğrenirdin inşallahS
acile gittim ama çok sıra vardı kötüydüm bekleyemedim. bugün sabah sağlık ocağını aradım doktorun sistemindede gözükmüyor olmadı gidip yine kan vericem bu şeyler hep bana denk geliyor malesef
Negatif kuzum ama regl de yok.canım testin nasıl çıktı umarım müjdeli haber alman nasip olsun
İltihap enfeksiyon varsa soğan. Ama sadece gebelik içinse incir olabilir. Ama şu da var. Önce soğan kürüyle rahmi temizleyip ara verip incir kürü yapılması iyi olur diye de çok okudumsizce hangisini yapim
Öyle yapayım yaaİltihap enfeksiyon varsa soğan. Ama sadece gebelik içinse incir olabilir. Ama şu da var. Önce soğan kürüyle rahmi temizleyip ara verip incir kürü yapılması iyi olur diye de çok okudum
Umarım hayırlı zamanda güzel müjdeli haberler alırsın canım benimNegatif kuzum ama regl de yok.
Allah razı olsun canım yaa. Senden de bir haber alamadık yaa kan konusu baya uzattı işiUmarım hayırlı zamanda güzel müjdeli haberler alırsın canım benim
Naptınnn var mı bi gelişmeeeeanladım canım ozaman sıkıntı yok. ben gittiğimde hormon testlerime rahimden alınan testler var onlara baktı istedi verdim eşimdende test istendi ondada bir sıkıntı gözükmedi hamdolsun. Devlet hastanesinde tedavime başlamıştım en son gittiğimde vitamin ilacı verdi bunları kullan dedi ve adet olduğunda gel rahim filmi çekelim ve sonrasında aşılama yapalım dedi onlar yapılıcaktı ama adet olmadım şuan tek duam umarım bunlara gerek kalmadan vitaminler sayesinde hamile kalmışımdır
ya canım hala düşmedi pazartesi gününü beklicem mecbur bu kan tahlilinin e nabıza düşmemesi acayip sinirlerimi bozuyor. Hala adet olmadım ve hamileysem eğer ayın 17 sınden buyana epey oldu varsa eğer kalp atışları başlamışmıdır kadın doğuma randevu aldığımda ulturosana girdğimde kese gözükürmüAllah razı olsun canım yaa. Senden de bir haber alamadık yaa kan konusu baya uzattı işi
canım kanım henüz çıkmadı pazartesiyi bekliyorum sağlık ocağına gidicemNaptınnn var mı bi gelişmeeee
canım eğer şüphen varsa kan ver bence zaten gününde gecikmiş umarım güzel haberler alırsnKızlar merhaba bu ayın 9 unda regl olmam lazımdı olmadım 3 gün geciktim ve bu ay goguslerim de değişiklik oldu regle yakın tatlı eksi hepsini karıştırdım yerken şimdi öyle bisey de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?