Hamile miyim

Burdayım kuzu sen nerdesin bakim nasılsın kız özledim seni vallahi
Ben de seni özledim yaa, az önce girmiş misin diye hesabını tıkladım hesap bulunamadı dedi korktum yav

Ben aynı devam regl yok

Ben de seni özledim yaa, az önce girmiş misin diye hesabını tıkladım hesap bulunamadı dedi korktum yav

Ben aynı devam regl yok
evet hesabımı kitledim kimse nereye yazdığımı filan görmesin diye demekki işe yaramış
yaaa yine test yaptınmıı

evet hesabımı kitledim kimse nereye yazdığımı filan görmesin diye demekki işe yaramış
yaaa yine test yaptınmıı
Profiline girilmiyor ama bak buradan profiline tıklayıp içine girmeden mesajlara tıkladığımda görünüyor yazdığın yerler kuzum

Yarın yapıcam

Profiline girilmiyor ama bak buradan profiline tıklayıp içine girmeden mesajlara tıkladığımda görünüyor yazdığın yerler kuzum

Yarın yapıcam
Ahahahahss demekki tam çözememişim daha bu platformu ama oda olacak inşallah
Heyecanla bekliyorum ya testini. Peki sancın filan var mı? Veya akıntın

Ahahahahss demekki tam çözememişim daha bu platformu ama oda olacak inşallah
Heyecanla bekliyorum ya testini. Peki sancın filan var mı? Veya akıntın
Canımsın yaaa

Dün buraya yazdımda görmedin sanırım. Çok kötüydüm aşırı halsizdim ve ara ara ağrım vardı kesin oldum dedim olmadım. Bugün 4.gün bitiyor gecikmemin. Her kesin oldum dediğim an beyaz akıntılar geliyor. Bugün ağrı sızı yok sanki regl olmuşum bitmiş gibi. Sadece çok uyku hali ve Akıntı var ama ara ara

Yaaa kesin görmedim

Zaten o ağrılar ve akıntılar bitmiyor hiç benim de şuan adetim 2 gün geçmiş daha ama sanki oldum olucam gibi beta hcg yaptırmasam heralde kimyasal gebelik olacak tekrar diye düşünürdüm. Her tuvalete gittiğimde korkarak gidiyorum çünkü

Daha önce gecikmiyordu dimii senin adetin

Dimi yaa regl ile aynı olması çok korkutuyo insanı. İnşaAllah atlatacaksın ama, sonra rahat rahat gebeliğin tadına varacaksın bi iznillah

Bende 15 hcg ile hamile kaldığımı öğrenip daha sevinemeden bugün adet oldum kimyasal gebelikmiş inşallah Rabbim nasip eder bize hayırlısıyla anne olmayı

Bende 15 hcg ile hamile kaldığımı öğrenip daha sevinemeden bugün adet oldum kimyasal gebelikmiş inşallah Rabbim nasip eder bize hayırlısıyla anne olmayı
Adetin gecikmemiş miydi canım

Rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler nasip eylesin

Var diye düşünüyorum ama testte çıkmayınca acaba diyorum sonra sen aklıma geliyorsun 20 gün gecikmende çıkması falan
Ya evet kızım resmen benim sabrımı sınadı ay bide eşimde şehir dışına gitmişti 1 aydır yoktu .olsa ilişkiden sonra 13. Gün filan tesste çıkar diyorum o kadar test yaptım çıkmadı adete kadar.

Adet günü geldi geçti yine yok yani işte adetime 11-12gün kala eşim gitti benimde umudum kalmadı ama bi türlü adette olmuyordum heyecandan ve tabii ilk çocuk olacağı için ben başladım hergün test yapmaya tam 20 gün sonra çıktı sıpa şok olmuştum doktora gittim direk kese vs göründü hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…