Burdayım kuzu
Ben de seni özledim yaa, az önce girmiş misin diye hesabını tıkladım hesap bulunamadı dedi korktum yavBurdayım kuzusen nerdesin bakim nasılsın kız özledim seni vallahi
Ben de seni özledim yaa, az önce girmiş misin diye hesabını tıkladım hesap bulunamadı dedi korktum yav
Ben aynı devam regl yok
Ya inşallah canm benim 4.gun oldu bugün belirtim de yok göğüs hassasiyeti haricindecanım eğer şüphen varsa kan ver bence zaten gününde gecikmiş umarım güzel haberler alırsn
Profiline girilmiyor ama bak buradan profiline tıklayıp içine girmeden mesajlara tıkladığımda görünüyor yazdığın yerler kuzumevet hesabımı kitledim kimse nereye yazdığımı filan görmesin diye demekki işe yaramış
yaaa yine test yaptınmıı
Ahahahahss demekki tam çözememişim daha bu platformu ama oda olacak inşallahProfiline girilmiyor ama bak buradan profiline tıklayıp içine girmeden mesajlara tıkladığımda görünüyor yazdığın yerler kuzum
Yarın yapıcam
Canımsın yaaaAhahahahss demekki tam çözememişim daha bu platformu ama oda olacak inşallah
Heyecanla bekliyorum ya testini. Peki sancın filan var mı? Veya akıntın
Yaaa kesin görmedimCanımsın yaaa
Dün buraya yazdımda görmedin sanırım. Çok kötüydüm aşırı halsizdim ve ara ara ağrım vardı kesin oldum dedim olmadım. Bugün 4.gün bitiyor gecikmemin. Her kesin oldum dediğim an beyaz akıntılar geliyor. Bugün ağrı sızı yok sanki regl olmuşum bitmiş gibi. Sadece çok uyku hali ve Akıntı var ama ara ara
Daha önce gecikmiyordu dimii senin adetinCanımsın yaaa
Dün buraya yazdımda görmedin sanırım. Çok kötüydüm aşırı halsizdim ve ara ara ağrım vardı kesin oldum dedim olmadım. Bugün 4.gün bitiyor gecikmemin. Her kesin oldum dediğim an beyaz akıntılar geliyor. Bugün ağrı sızı yok sanki regl olmuşum bitmiş gibi. Sadece çok uyku hali ve Akıntı var ama ara ara
Yaaa kesin görmedim
Zaten o ağrılar ve akıntılar bitmiyor hiç benim de şuan adetim 2 gün geçmiş daha ama sanki oldum olucam gibi beta hcg yaptırmasam heralde kimyasal gebelik olacak tekrar diye düşünürdüm. Her tuvalete gittiğimde korkarak gidiyorum çünkü
Gecikmiyordu hatta erken olduğum oluyordu birkaç günDaha önce gecikmiyordu dimii senin adetin
Yaa inşallah beraber atlatırızDimi yaa regl ile aynı olması çok korkutuyo insanı. İnşaAllah atlatacaksın ama, sonra rahat rahat gebeliğin tadına varacaksın bi iznillah
Çok heyecanlı bu bekleyiş yaGecikmiyordu hatta erken olduğum oluyordu birkaç gün
Var diye düşünüyorum ama testte çıkmayınca acaba diyorumÇok heyecanlı bu bekleyiş ya
İnsan bir an önce geçmesini istiyor günlerin
Aminnnn inşaAllah. Aynı anda ilerlemeyi isterim gerçektenYaa inşallah beraber atlatırız
Adetin gecikmemiş miydi canımBende 15 hcg ile hamile kaldığımı öğrenip daha sevinemeden bugün adet oldum kimyasal gebelikmiş inşallah Rabbim nasip eder bize hayırlısıyla anne olmayı
Yok erken testle öğrenmiştimAdetin gecikmemiş miydi canım
Rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler nasip eylesin
Anladım inşaAllah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla gebelikler nasip etsin RabbimYok erken testle öğrenmiştim
Ya evet kızım resmen benim sabrımı sınadıVar diye düşünüyorum ama testte çıkmayınca acaba diyorumsonra sen aklıma geliyorsun 20 gün gecikmende çıkması falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?