Hamile miyim

Senin ne oldu kız test yaptın mı merakla bekliyorum konu sahibide yazmıyor acaba o ne yaptı
Aynen yaa merak ettim ben de kızı. İnşallah kötü sonuç alıp moral bozukluğundan ötürü gelmiyor değildir

Ben test yapmadım hala hastalıkta yok. Beyaz akıntılar başladı yine. İki gündür durmuştu. Bilmiyorum ne olacak. Sabah yapacağım ama test. Ama miratech yaaa

Bende de var o akıntılar hep zaten hiç bitmiyor senin haberini merakla bekliyorum çok sabırlısın hemen yapsana kız test

Canim sen ovilasyon testi yaptin mi hamileyken
Yaptım canımm. Açtığım konuya baktım da net cevap vereyim diye. 6 gün kala gebelik testim negatif. 5 gün kala gebelik testimde ovu testimde zor gördüğüm silik çizgi şeklinde çıkmış. Ama gebeliğim netleştiğinde ovu denediğimde, gebelik testine göre silik çıkıyordu
Canim sen ovilasyon testi yaptin mi hamileyken

Ayyy umut dolu oldum inşallah rabbim

Yaa geçen seneden hatırlıyorum seni eylül anneleri topiğinde nasılsın kuzu konuşmuştuk seninle başka bir topikte seni eylül anneleri topiğine çağırmıştım benim kanamalı gebeliğim vardı
Merhaba canım evet hatırladım sağlıklı doğurmuşsundur inşallah. Ben Eylül beyinde çatlatma iğnesi yapmıştım tutmadı Ekim ayında kendinden hamile kaldım ama Mayıs'ta erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim hala buralardayım uğraşıyorum bebek olsun diye bu ay aşılama yaptım tutmadı

Bu kadar süre geçmiş gebelik varsa kan tahlilinde kesinlikle çıkar. Kan tahlili verebilirsiniz. Allah gönlünüzdekine göre versin inşallah

Çok üzüldüm canım rabbim yine verir inşallah bende kaybettim depremden 10 gün aonra hastaneye filan gidemedik hastane olmadığı için 3.5 aylıktı

Yaa foto paylaşsana bakalım kuzu
Canım ilk dakikalar içinde yine kızımdaki gibi sanki var sanki yok dediğim gölge gördüm ama miratech diye güvenmiyorum açıkçası. Resimde belli olur mu bilmiyorum ama belkide yok gözüm ağrıdı:)

Eklentiler

• IMG_20231109_111227.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20231109_111158.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_20231109_094816.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 82
Canım ilk dakikalar içinde yine kızımdaki gibi sanki var sanki yok dediğim gölge gördüm ama miratech diye güvenmiyorum açıkçası. Resimde belli olur mu bilmiyorum ama belkide yok gözüm ağrıdı:)
İki fotoda var gibi geldi bana yine yapmalısın bence test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…