En sağlıklı sonuç için bekle istersen. İnşallah hamilesindirADET GECIKMESINJ BEKLIYIM MI CANIM
Senin ne oldu kız test yaptın mı merakla bekliyorumOh maşaAllah yaaasağlıkla ilerlesin, hayırla gelsin kuzucuk
Canim sen ovilasyon testi yaptin mi hamileykenEn sağlıklı sonuç için bekle istersen. İnşallah hamilesindir
Aynen yaa merak ettim ben de kızı. İnşallah kötü sonuç alıp moral bozukluğundan ötürü gelmiyor değildirSenin ne oldu kız test yaptın mı merakla bekliyorumkonu sahibide yazmıyor acaba o ne yaptı
Bende de var o akıntılar hep zaten hiç bitmiyorAynen yaa merak ettim ben de kızı. İnşallah kötü sonuç alıp moral bozukluğundan ötürü gelmiyor değildir
Ben test yapmadım halahastalıkta yok. Beyaz akıntılar başladı yine. İki gündür durmuştu. Bilmiyorum ne olacak. Sabah yapacağım ama test. Ama miratech yaaa
Yaptım canımm. Açtığım konuya baktım da net cevap vereyim diye. 6 gün kala gebelik testim negatif. 5 gün kala gebelik testimde ovu testimde zor gördüğüm silik çizgi şeklinde çıkmış. Ama gebeliğim netleştiğinde ovu denediğimde, gebelik testine göre silik çıkıyorduCanim sen ovilasyon testi yaptin mi hamileyken
Canim sen ovilasyon testi yaptin mi hamileyken
Ayyy umut dolu oldum inşallah rabbimYaptım canımm. Açtığım konuya baktım da net cevap vereyim diye. 6 gün kala gebelik testim negatif. 5 gün kala gebelik testimde ovu testimde zor gördüğüm silik çizgi şeklinde çıkmış. Ama gebeliğim netleştiğinde ovu denediğimde, gebelik testine göre silik çıkıyordu
Hayirli ugurlu olsun allah kucagina almayi nasib etsin insaAllahSabah verdim öğlen çıktı sonuç 23dü 73 olmuş iki günde canım
Canımm miratech test yaptım çıkmadı gibiBende de var o akıntılar hep zaten hiç bitmiyorsenin haberini merakla bekliyorum çok sabırlısın hemen yapsana kız test
Merhaba canım evet hatırladım sağlıklı doğurmuşsundur inşallah. Ben Eylül beyinde çatlatma iğnesi yapmıştım tutmadı Ekim ayında kendinden hamile kaldım ama Mayıs'ta erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim hala buralardayım uğraşıyorum bebek olsun diye bu ay aşılama yaptım tutmadıYaa geçen seneden hatırlıyorum seni eylül anneleri topiğinde nasılsın kuzu konuşmuştuk seninle başka bir topikte seni eylül anneleri topiğine çağırmıştımbenim kanamalı gebeliğim vardı
Yaa foto paylaşsana bakalım kuzuCanımm miratech test yaptım çıkmadı gibi
Çok üzüldüm canım rabbim yine verir inşallahMerhaba canım evet hatırladım sağlıklı doğurmuşsundur inşallah. Ben Eylül beyinde çatlatma iğnesi yapmıştım tutmadı Ekim ayında kendinden hamile kaldım ama Mayıs'ta erken doğum yapıp bebeğimi kaybettim hala buralardayım uğraşıyorum bebek olsun diye bu ay aşılama yaptım tutmadı
Canım ilk dakikalar içinde yine kızımdaki gibi sanki var sanki yok dediğim gölge gördüm ama miratech diye güvenmiyorum açıkçası. Resimde belli olur mu bilmiyorum ama belkide yok gözüm ağrıdı:)Yaa foto paylaşsana bakalım kuzu
Depremzede misin canımÇok üzüldüm canım rabbim yine verir inşallahbende kaybettim depremden 10 gün aonra hastaneye filan gidemedik hastane olmadığı için 3.5 aylıktı
oy kuzum ya geçmiş olsun allahım tekrardan nasip etsin hepimize. stresten falanmı düştüÇok üzüldüm canım rabbim yine verir inşallahbende kaybettim depremden 10 gün aonra hastaneye filan gidemedik hastane olmadığı için 3.5 aylıktı
Evet hataylıyım benDepremzede misin canım
İki fotoda var gibi geldi bana yine yapmalısın bence testCanım ilk dakikalar içinde yine kızımdaki gibi sanki var sanki yok dediğim gölge gördüm ama miratech diye güvenmiyorum açıkçası. Resimde belli olur mu bilmiyorum ama belkide yok gözüm ağrıdı:)
YaaaEvet hataylıyım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?