Bilmiyorum yaa sanki regl olacağım gibi, akşam ağrıları geldi yine:))İki fotoda var gibi geldi bana yine yapmalısın bence test
Sonuç ne çıktı canımAllah razı olsun güzel kardeşim umarım sizlere müjdeli güzel haberler vermek nasip olsun
Allah razı olsun canım dua etmen yeterli çünkü sürekli sallanıyoruz bugünde çok şiddetli sallantıyla uyandık Allah sonumuzu hayır etsin inşallahYaaaYapabileceğim bir şey var mı canım lütfen söyle
Nasip kısmet kuzum herşeyin bir zamanı var bebişin canı ne zaman gelmek isterse o zaman geliyorBilmiyorum yaa sanki regl olacağım gibi, akşam ağrıları geldi yine:))
Testte kalmadı elimde
Çok zor gerçekten. Büyük imtihan. Rabbim yardımcınız olsun.Allah razı olsun canım dua etmen yeterli çünkü sürekli sallanıyoruz bugünde çok şiddetli sallantıyla uyandık Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Oldum kesin dedim yine olmadımNasip kısmet kuzum herşeyin bir zamanı var bebişin canı ne zaman gelmek isterse o zaman geliyorKeşke bekletmese biraz sıpalar
Ya ben adetten 3 gün önce test yaptım hemen çıktı oda beta 23 dü daha seninki nasıl çıkmadı anlamadım hatta şok olmuştum öyle erken gebelik testi filanda değildi yani bak atıyorum fotoOldum kesin dedim yine olmadımYa varsa belli et kendini yoksan regl gel hemen kaç gündür ağrı çekiyoruz
Kaç dakikada ciktiYa ben adetten 3 gün önce test yaptım hemen çıktı oda beta 23 dü daha seninki nasıl çıkmadı anlamadım hatta şok olmuştum öyle erken gebelik testi filanda değildi yani bak atıyorum foto
Hemen aynı dakikada çıktı daha elimi bile yıkamadan şok oldum bende belirtiler vardı ama beklemiyodum o kadar ay tedavi gördüm olmadı kendiliğinden olduKaç dakikada cikti
Ben çok şüphede kaldim yaHemen aynı dakikada çıktı daha elimi bile yıkamadan şok oldum bende belirtiler vardı ama beklemiyodum o kadar ay tedavi gördüm olmadı kendiliğinden oldu
Var canım ben görüyorum git bi test ver üsttekine bakma 1 saatte kuruma çizgisi oluo ama alttakinde hafif varEki Görüntüle 3332540 üstteki yeni 1 saate böyle oldu alttaki gece yapmisyum
Kızımda da adet öncesi çıkmıştı. Belki şuan gebelik yoktur kuzumYa ben adetten 3 gün önce test yaptım hemen çıktı oda beta 23 dü daha seninki nasıl çıkmadı anlamadım hatta şok olmuştum öyle erken gebelik testi filanda değildi yani bak atıyorum foto
Bir gebelik testi alma imkanınız varsa alın artık benceBugun ovi yaptim daha koyu geldi gözüme tekrar yaptım Eki Görüntüle 3332541
Benim kızımda aksine hergün test yapardım adet olmuyorum diye tam 20 gün sonra çıktı idrar testindeKızımda da adet öncesi çıkmıştı. Belki gebelik yoktur kuzum
Aaa yeni gördümmm. Gebelik varrrEki Görüntüle 3332540 üstteki yeni 1 saate böyle oldu alttaki gece yapmisyum
Aldimda 1 saate sonuç boyle cikinca acaba dedimBir gebelik testi alma imkanınız varsa alın artık bence
Adet gecikmesinden 20 gün sonra mıBenim kızımda aksine hergün test yapardım adet olmuyorum diye tam 20 gün sonra çıktı idrar testinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?