Hamile miyim

Kızlar kuruma çizgisi 1 saatten sonra çıkıyormuş genelde test markasına göre değişiyorum sizce

Allah razı olsun canım dua etmen yeterli çünkü sürekli sallanıyoruz bugünde çok şiddetli sallantıyla uyandık Allah sonumuzu hayır etsin inşallah
Çok zor gerçekten. Büyük imtihan. Rabbim yardımcınız olsun.

Nasip kısmet kuzum herşeyin bir zamanı var bebişin canı ne zaman gelmek isterse o zaman geliyor Keşke bekletmese biraz sıpalar
Oldum kesin dedim yine olmadım Ya varsa belli et kendini yoksan regl gel hemen kaç gündür ağrı çekiyoruz

Oldum kesin dedim yine olmadım Ya varsa belli et kendini yoksan regl gel hemen kaç gündür ağrı çekiyoruz
Ya ben adetten 3 gün önce test yaptım hemen çıktı oda beta 23 dü daha seninki nasıl çıkmadı anlamadım hatta şok olmuştum öyle erken gebelik testi filanda değildi yani bak atıyorum foto

Eklentiler

• 11B224FE-2FC7-400B-A099-C276C34ADC05.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 61
Ya ben adetten 3 gün önce test yaptım hemen çıktı oda beta 23 dü daha seninki nasıl çıkmadı anlamadım hatta şok olmuştum öyle erken gebelik testi filanda değildi yani bak atıyorum foto
Kızımda da adet öncesi çıkmıştı. Belki şuan gebelik yoktur kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…