Mide bulantisi varsa kesin hamilesin.Çok güldüm canım tebrikler yüzyılın annesi!! Sadece üstümüzde bişey yoktu bu yüzden sordum Sabah'ta hafif mide bulantısı yaşadım!!
Öyle istedim öyle olduMide bulantisi varsa kesin hamilesin.
Ayrica 17 yaşinda bekaretini kaybetmişsin neden hala sürtünüyorsun?
Dalga mı geçiyorsun? Bakire olmayan bir insan niye sürtünerek ilişkiye girsin?Öyle istedim öyle oldu
Madem her boku biliyorsun neden konu açip kendini rezil ediyorsun?Öyle istedim öyle oldu
Dalga geçiyor aklinca eğleniyor ergenDalga mı geçiyorsun? Bakire olmayan bir insan niye sürtünerek ilişkiye girsin?
Adamı pek tamımıyorum ayrıca bekaretimi vereli 17 sene oluyor bekaret benim için bu kadar önemli olsa sence tanımadığım bi adamla olurmuyumDalga geçiyor aklinca eğleniyor ergen
Kurtuluş yok zaten bunlardan aslında hiç kimse yazmayacak,kendi kendine konuşsun öyle.Dün içkisiyle,bugün hamileliğiyle içimiz şişti.Dalga geçiyor aklinca eğleniyor ergen
Gerçek herhalde çoçuğun iyi bi gelecegi olmucak hazır değilim niye dogum yapayım?Yine sacma bir konu ve muthis kk hanimlarinin yorumlari
sesli guldum cok yasayin hanimlar.
size gelince kac yasindasin bilmiyorum ama buyuk ihtimal hamile degilsin.
insallahda hic hamile kalamazsin bu kafayla. Daha hamile olup olmadigini bilmeden aldirmayi dusunmen ve sevistigin adam cocuga sahip cikmaz demen migdemi bulandirdi gercekse...?
Bana ne? Sen konuyu farkli yerlere çekmeye çalişiyorsun ama tuzağina düşen olmadi az daha çaliş gel.Adamı pek tamımıyorum ayrıca bekaretimi vereli 17 sene oluyor bekaret benim için bu kadar önemli olsa sence tanımadığım bi adamla olurmuyum
Varlığından emin olduk bir de babası diyoruz, hımmEvli degilim babasıyla nişanlı bile degilim
Bebeğim 17 yıl sonra zarın kendini yenilediğini düşünmüyosun umarımAdamı pek tamımıyorum ayrıca bekaretimi vereli 17 sene oluyor bekaret benim için bu kadar önemli olsa sence tanımadığım bi adamla olurmuyum
Arada bir de başka konulara yorumları var.Babam içkili gelir eve ayrıca içkili araba kullanır hep.Annem anlayışlıdır ses etmez falanİki günde iki konu ikisi de sansasyonel yok içerim yok özgürüm yok istediğimle yatarım, uydurulmuş bir kişilik olduğunu düşünüyorum, kk nın en marjinali ben olayımm, lakin işte ya hamileysem olayı avam kaldı, bu kişilikte biri gider aldırır bu kadar mevzu etmez çok bi özgür ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?