Mrb ben 8 aylik evliyim ve 8 aydir korunmuyoruz bu ay yumurtalama donemimin hemen ardindan adetime daha 12 13 gun varken kasik agrilarim batmalar karin agrilarim basladi hafif bas donmesi mide yanmasi hafif bulanti gibi ve goguslerimde hassasiyet buyume oldu halen devam ediyor suan adetime 9 gun var test yaptim ama cikmadi delirecegim bu ayda husran olmak istemiyorum
Onu bilemem ama ama akişina bırakmak en iyisiPsikolojiktir yani
Daha cok erken yapmissin ve belirtilerin bu kadar erken baslayacagini sanmiyorum pskolojiktir kesin ama kesin yok diyede bisey denmez sadece sabredip adetini bekle cnmMrb ben 8 aylik evliyim ve 8 aydir korunmuyoruz bu ay yumurtalama donemimin hemen ardindan adetime daha 12 13 gun varken kasik agrilarim batmalar karin agrilarim basladi hafif bas donmesi mide yanmasi hafif bulanti gibi ve goguslerimde hassasiyet buyume oldu halen devam ediyor suan adetime 9 gun var test yaptim ama cikmadi delirecegim bu ayda husran olmak istemiyorum
Ruyamda test yapiordum cift cizgiydi bide bu hamilelik hormonu 8le baslayan biseydi uyanmamla yapmam bir olduDaha cok erken yapmissin ve belirtilerin bu kadar erken baslayacagini sanmiyorum pskolojiktir kesin ama kesin yok diyede bisey denmez sadece sabredip adetini bekle cnm
Bende ruya gormustum ve gercekten dogruydu o ay kalmistim ama malesef dustu ruyalar bize msj verio belki sanada bu kadar erken nsj vermesinin bi hikmeti olabilir cnm dikkat et agir bse kaldirmaRuyamda test yapiordum cift cizgiydi bide bu hamilelik hormonu 8le baslayan biseydi uyanmamla yapmam bir oldu
eskiye gore kucuk abdestte siklasma var mi?Mrb ben 8 aylik evliyim ve 8 aydir korunmuyoruz bu ay yumurtalama donemimin hemen ardindan adetime daha 12 13 gun varken kasik agrilarim batmalar karin agrilarim basladi hafif bas donmesi mide yanmasi hafif bulanti gibi ve goguslerimde hassasiyet buyume oldu halen devam ediyor suan adetime 9 gun var test yaptim ama cikmadi delirecegim bu ayda husran olmak istemiyorum
Insallah canim dikkat ediyorum testi gormeden bi 2 gun oncesinde de biberon gormustm ruyamdaBende
Bende ruya gormustum ve gercekten dogruydu o ay kalmistim ama malesef dustu ruyalar bize msj verio belki sanada bu kadar erken nsj vermesinin bi hikmeti olabilir cnm dikkat et agir bse kaldirma
Evet ama cok degil pek su icmem ben gunde normalde 2 3 seferse su aralar az miktarda olsa da idrarim 5 sefere falan ciktieskiye gore kucuk abdestte siklasma var mi?
inşallah bebeği evliliği kurtarmak için istemiyorsundur?Testi ruyamda gordugum icin yaptim bu bekleyis cok zormus ve inanin bu kadar cok istemem evlilik icindeki bazi nedenlerden
Ilk once allah derdin Neyse dermaninida yaninda versin insallah hamilelik belirtilerinden en önemlisi idrar oluyor sanirim amaEvet ama cok degil pek su icmem ben gunde normalde 2 3 seferse su aralar az miktarda olsa da idrarim 5 sefere falan cikti
Cinsel isteksizlikte var umarim bu kadar belirti psikolojik degildirIlk once allah derdin Neyse dermaninida yaninda versin insallah hamilelik belirtilerinden en önemlisi idrar oluyor sanirim ama
Goguslerim hemen buyudu adetten 1 2 gun once olan sey normalde 12 13 gun kala oldu yaa umarim psikolojik degildir ama bicok belirtiyi bilmiordum yani baktim netten o zaman dedm bunlarmis hamilelik belirtisi diye bende sasirdim cunku yumurtlama gunum bitti ve 2 gun sonra bu belirtiler basladiBu kadar erken mide bulantısı olmaz.Mide yanması da gebeliğin ilerleyen dönemlerinde olan birşey keza baş dönmesi göz kararması gibi.
Kendinde belirti aradığın için böyle hissediyorsundur.
Göğüs hassasiyeti olur ama birden büyüme olmaz.Kasıkta batmalar olabilir,bu normal gebeyseniz ama bu kadar erken diğer belirtiler hissedilemez psikolojiktir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?