hamile miyim?

ümidinizi kırmak istemem ama bu kadar erken belirti vermez hamilelik. Sürekli düşündüğümüz için vücudumuz bize oyun oynuyor. Bakın ben hamile kalmadan önceki ay bütün belirtileri yaşadım, hamile kaldığım ayda tek bir belirtim dahi olmadı.

Hadi ya benzeri sizede oldu yani her ay biktim ozellikle adet bir hafta 10 gun kala oldu mu acaba diye beklemek eziyet adet olunca artik agliorum

Hadi ya benzeri sizede oldu yani her ay biktim ozellikle adet bir hafta 10 gun kala oldu mu acaba diye beklemek eziyet adet olunca artik agliorum
hamilelikten bir önceki ayımda kokularda hassaslaşma oldu bende, mide bulantıları. evi olduğu gibi yıkadım, günde 3 kere makine çalıştırıyordum.Kesin dediler sende bir şey var.Otobüse biner pis kokuyor der öğüre öğüre inerdim. O kadar sık tuvalete çıkardım ki.Ama hepsi psikolojikmiş.İlk denememizdi o ay hemen olcak sanıyor bekliyordum çünkü.Sonra sildim kafamdan.bir sonraki ay hiç düşünmedim belirti de yoktu zaten ama oldu.

7 ay bitti bu ay da olmazsa 8 ay olacak ve gecen ay artik dayanamadim nasil agliorum esim eve geldi dedim yok adet oldum cocuk olmuyo bosanalim diye ve her ay dikkat ediyorduk yunurtlamaya falan bu ay bende cok sasirdim bi anda goguslerim sismis uyandm midem falan basladi oooff 1 hafta falan kaldi adetime

Seninki kesin pskolojik bak varsa bile stresten dollenme olmaz olsa bile saglikli olmz sanki biz ayni seyleri yasamiyormuyuz benim esim surekli cocuktan bahsedio baskasinin cocuklarindan okadar belliki istedigi ama beni kiripta hic bizim neden yok demio yada neden olmadi demio sende ayrilmayi fln dusunme sakin esinde kendini cok suclu hisseder 8 aydir deniosn ve daha cok yenisin bende ilk aylarda neden olmuo diodm herkes stres yapma rahmin yeni alisio ancak olur diolardi gercektende oyle oldu ama dustu bnm cunku cok stres yaptim ondan relaks ol kitap oku muzik dinle esinle gez toz tadini cikar hayati zehir etme kendine ha bide dua et meryem suresini oku Allah in izniyle bizimde olur

inşallah olmuştur ama olmadıysa nacizane tavsiyem, kafandan sil bu saplantıyı. Olursa olur moduna gir. İlişkiye çocuk için değil, kendi isteğiniz için girin.Ovulasyon testi edin yumurtlama günün mutlaka sapta o günleri değerlendir. yataktan hemen kalkma, bacaklarını dikerek bir süre yat.Ama en önemli şey kafanız rahat olsun.

Bence bu kadar isyan etmen doğru değil Allah'ın çok gücüne gidiyordur.. Sonuçta onu veren Allah verecek olanda Allah sen istersen yırtın parçala kendini Allah ol demeden olmuyor maalesef.. Bu kadar karamsarlık yapacağına dualarını sıklaştır belkide Allah senin daha fazla dua etmeni istiyor.. Ben 3 senelik evliyim 3 senede neler yaşadım of demedim.. Dış gebelik geçirdim tüpüm alındı hastanede yatarken koridordan yeni doğan bebekler geçiyordu sonra iyileştim sandım Bebek tedavisine başlandı bi 2.ameliyat olmak zorunda kaldım diğer tüpümün önü kapalı olduğu için.. Tedavi üstüne tedavi aşılama üstüne aşılama gördüm ama 1 kere de allahım neden bana vermiyorsun demedim.. Tamam çok ağladım çok hemde ama ağlarken bile ağzımdan sadece vardır Allah'ın bi bildiği cümlesi çıktı.. O yüzden güzel arkadaşım :) bu kadar çok isteyip isyan derecesine getirme kendini bırak Allah'a bak çorap söküğü gibi gelecek gerisi :) çok konuştum kusura bakma :)

Imi
Iki tupun alindigi halde nasl kaldn cnm mucize gibi bise oldu sende

Benim yıllardır düzenlidir geçen ay 8 gün geciktim, bir şey çıkmadı. Psikolojik olarak sağdan soldan duyduğun hamilelik belirtilerini yaşayabilirsin çok normal. Ben sana söylediğime benzer bi yazı okudum forumda sonra bıraktım heveslenmeyi, şimdi hamileyim darısı başına.

Imi

Iki tupun alindigi halde nasl kaldn cnm mucize gibi bise oldu sende
Yok Canım 2 tüpüm alınmadı sol tüpüm alındı sağ tüpümün önünde anormal bir şişlik görüldü dedi doktor rahim filminde o da bi önceki ameliyatımdan kaynaklanan bir şişlikmiş.. Rahimde hemen tüpün girişindeydi aldılar o şişliği sonra kendiliğinden 1 buçuk sene sonra oldu tabi ben tedaviyi bırakmıştım bi 9 ay önce fln çünkü doktor 2 aşılamadan sonra tüp bebek yapalım aşılama senin için Zaman kaybı dedi.. Ocakta aşılama olacaktım nasip işte Rabbim verdi kendiliğinden çok şükür :)

Ne guzel ya cnm herkesn bi imtihani olur ya sende en guzel sekilde gecmissn ve Allah ta butun bunlara ragmen karsiligini vermis ondn dedigin gibi isyan etmemek lazim ben hep adet olsam icimde tabiki bi burukluk oluo ama hep dua ediorm vardir diorm bundada bi hayir insallah hic ummadigimiz bi andada Allah nasip eder herkese

Allah bütün canı gönülden isteyen herkese nasip etsin inşallah tez zamanda:) Rabbim sanada taddırsın güzel duygular :) bende sağlıcakla alayım evladımı kucağıma :)

Cok tesekkur ederim o kadar destek oluyorsunuz ki cok tesekkur ederim bu gece dogum yaptim ruyamda cok kolay oldu sonra bi erkek bebege yemek yediriyordum ve bu bebek kim derken hadi annem ye mamani dedm bu benim mi dedim ruyamda bile sasirdim

Ne demek be kusuru cok guzel destek oluyorsunuz cok tesekkur ederim haklisiniz

Amin yaa insallah

Gunlerimize cok dikkat ediyoruzda iliskiden sonra da hep dedigin gibi yaptim ne bileyim korkmayada baslamistm bi sorun mu var diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…