• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

pery16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
24
1
86
Bursa
Sözlüyüm nişanım olacak imam nikahımz kıyıldı sözlüm eve girip çıktıgı ıcın gunah olmasın dıye bişeyler yaşadık ama dikkat ettik, 3 hafta olacak önümüzdeki hafta adet olmam gerekıyordu dun gece bı mıde bulantısıyla uyandım sabaha karsı ıstıfra ettım sabaha kadar da uyuyamadım hıcbısey de yıyemedım sabahta aynı sekıl ıstıfra ettım korkuyorum hamilemiyiim diye lütfen yargılamayın olabilir miyim yardımcı olun :cry::cry:

daha sözlüsün ve resmi nikaha kadar ne olacağı belli değil.. kimseyi ilgilendirmez nikahtan öce veya sonra birlikte olduğın ama belliki muhafazakar bir ailen var.. ebee yavrumm nikaha kadar duraydın iyiydi..

dikkat ettik derken ? ne kadar dikkat ettin tam anlamıyla korundun mu mesela?

her mide bulantısı hamilelik değildir ayrıca üşütmüş olabilirsin..

al bi idrar testi yap mide bulantın ondansa zaten idrarda çıkacaktır.. ama ben sanmıorum daha adet gecikmen bile olmamış

Eve gırıp cıkarken gunah olmasın derken En Büyük KK

Cidden bu bahanelerın ardına sıgınmanıza gerek yok , ılıskıye gırmıssınız bunun arkasında durun
Ayrıca 3 haftaluık gebelıkte mıde bulantısı olmaz

Sözlüyüm nişanım olacak imam nikahımz kıyıldı sözlüm eve girip çıktıgı ıcın gunah olmasın dıye bişeyler yaşadık ama dikkat ettik, 3 hafta olacak önümüzdeki hafta adet olmam gerekıyordu dun gece bı mıde bulantısıyla uyandım sabaha karsı ıstıfra ettım sabaha kadar da uyuyamadım hıcbısey de yıyemedım sabahta aynı sekıl ıstıfra ettım korkuyorum hamilemiyiim diye lütfen yargılamayın olabilir miyim yardımcı olun :cry::cry:

adetin 3 hafta mı geçti, o zaman hamile olabilirsin bence hemen şuan eczaneden bi idrar testi alıp yap, neden prezervatif kullanmadınız ki?

daha sözlüsün ve resmi nikaha kadar ne olacağı belli değil.. kimseyi ilgilendirmez nikahtan öce veya sonra birlikte olduğın ama belliki muhafazakar bir ailen var.. ebee yavrumm nikaha kadar duraydın iyiydi..

dikkat ettik derken ? ne kadar dikkat ettin tam anlamıyla korundun mu mesela?

her mide bulantısı hamilelik değildir ayrıca üşütmüş olabilirsin..

al bi idrar testi yap mide bulantın ondansa zaten idrarda çıkacaktır.. ama ben sanmıorum daha adet gecikmen bile olmamış

Birbirimizden hiç bi şüphemiz yok biz erken evlenmek istiyoruz zaten aileler karşı çıkıyor oda memur dogu gorevınde oldugu ıcın

Teşekkür ederim

Eve gırıp cıkarken gunah olmasın derken En Büyük KK

Cidden bu bahanelerın ardına sıgınmanıza gerek yok , ılıskıye gırmıssınız bunun arkasında durun
Ayrıca 3 haftaluık gebelıkte mıde bulantısı olmaz

Bizde kalmak zorunda günahtan kasıt budur
Aile büyükleri istedi bizlik birşey yok ilişkinin arkasında durmayanda yok ayrıca sadece cok hos karsılanacak bı durum degıl Allah kımsenın basına vermesın öyle bi durum olduysa erken evlilik olacak bizimde istediğimiz gibi

Arkadaş imam nikahını kıydırmışken neden resmi nikahı da halletmediniz?
Şimdi gebeyseniz imam nikahı yeterli olacak mı?

Yeterli olmayacak tabii ki onuda kıydıracağız
Biz karı koca hayatı yaşamak için kıydırmadık zaten o nıkahı yasamadıkta kıyafetlerimizi bile çıkarmadan bişeyler yasadık

Bulantı o kadar erken başlamaz 6. Haftada başlar, daha adetinize bir hafta varsa idrar testinde çıkmaz ama belki kan testinde çıkabilir. Bence değilsiniz. Mide bulantınız psikolojik olabilir çünkü başlaması için çok erken.
Bir de kıyafeti dahi çıkarmadıysanız nasıl hamile kalmış olabilirsiniz?

Bulantı o kadar erken başlamaz 6. Haftada başlar, daha adetinize bir hafta varsa idrar testinde çıkmaz ama belki kan testinde çıkabilir. Bence değilsiniz. Mide bulantınız psikolojik olabilir çünkü başlaması için çok erken.
Bir de kıyafeti dahi çıkarmadıysanız nasıl hamile kalmış olabilirsiniz?
Teşekküler zaten ilişki denecek bişeyde yaşanmadı kuruntu yapıyorum sanırım

Yeterli olmayacak tabii ki onuda kıydıracağız
Biz karı koca hayatı yaşamak için kıydırmadık zaten o nıkahı yasamadıkta kıyafetlerimizi bile çıkarmadan bişeyler yasadık

yavrum sen daha kıyafetleri çıkarmadan bişey yaşayınca hamile kalacğaını sanacak durumdaysan ne evliliği? git iki kitap oku ya hayret bişey. senin seks denen kavramın ne olduğundan haberin var mı?

:-) 16 yaşında mısın ama 16 yaşındakiler bile biliyor herşeyi ayrıntısıyla bu nasıl bir korku yahu iç çamaşırıyla çok durdun herhalde üşütüp mide bulantısı kusma yaşamışsın. Garanti ediyorum değilsin hamile fln

Teşekküler zaten ilişki denecek bişeyde yaşanmadı kuruntu yapıyorum sanırım
Bence kesinlikle kuruntu, iç çamaşırıyla hamile kalman neredeyse imkansız ötesi. Bir de dediğim gibi bulantı 3. Haftada başlamaz, hormonların yükseldiği 6. Haftadan sonra başlar genelde. Boşuna stres yapmayın

Back
X