Hamile olabilir miyim Acillll

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Özeller tabi benim gibiler için var devletteki senin için var
Özel hastaneye gidince ne oluyor statü mü atlıyorsunuz aklınızca ne bu takıntı anlamadım da en son devlet hastanesine gitmemin üzerinden 10 yılı aşkın süre geçti. Her ay en az on günüm özel hastanede geçiyor gerçek ciddi hastalıklarım var. Bu hastalıkların teşhisi de beğenmediğiniz devlet hastanesinde konuldu. Siz ve sizin gibiler hariç herkes özel, herkes en özel bakıma ilgiye layık. Bir gün devlet hastanesinin acilinde can çekişirken yan tarafta gebelik testi için bulunan birini beklerseniz belki biraz insan olabilirsiniz

Hee paran yok senin anladım özel hastane lüksmü sana 300 tl verip kan tahlili olamıyosun yani durum okadar acınası
Diyelim ki öyle ne olacak? Onun parası yoksa sana ne oluyor? Özel hastaneye yetecek parası olmayanlardan seni üstün kılan ne? Vahiy mi geldi ölene dek para içinde yüzeceksin bir gün düşmeyeceksin diye?

Devlette aciliyet sırası denen bişey var zaten gidiyorsan biliyosundur hani renkleri falanda var sarı yeşil falan benim özel hastaneye gitmem size battı param var gidiyorum evet statü buysa evet bunun hesabını size mi verecektim ben

Ne anladın okuduğundan kadın doğumdaki doktormu yapıyo kan testini senin ?
Valla benim doktorum ekrandan istediği tahlilleri giriyor doktorun odasından çıkıp yan odaya giriyorum tahlillerim yapılıyor
Acil de de tahlilleri doktorlar yapmıyor
İyiden iyiye zırvaladın ne zavallısın ya

Valla benim doktorum ekrandan istediği tahlilleri giriyor doktorun odasından çıkıp yan odaya giriyorum tahlillerim yapılıyor
Acil de de tahlilleri doktorlar yapmıyor
İyiden iyiye zırvaladın ne zavallısın ya
Beyinsiz doktor yapmıyor işte sen gidip hem doktoru meşgul ediyorsun hem laboratuvarı

Ben enazından direk kan verip çıkıyorum

Bana ne ister devlet hastanesine git ister özel hastaneye git ister kenefe git, acil olan bir sağlık problemin yoksa acile gitmen insanlık dışı diyorum anlayamadın mı
Özele takan sensin, ben zaten her ayın on günü özel hastanedeyim, benim gözümde insan bile değilsin kalkmış statü atladın sanıyorsun ya
Tamam sorun yok öyle bir pozisyonda kalırsan rengarenk odalar arasında koridorda beton üstünde şanslıysan sedyede beklerken anlarsın aciliyet neymiş
Sadece özel hastaneye gidiyorsunya devlet hastanesinin acilinde hangi renk odada gebelik testi yapılıyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…