Ben Almanyadayim, burda yapiliyor, belki orada da yapiliyordur, neyse cok uzadi bu konu, ürememeniz dileğiyle.Kan tahlili mi yapıyormuş kadın doktoru enteresan bilmiyordum
Canim
Devlet hastanesi
3. Çocuğum olacak ama inşallah sizin olmazBen Almanyadayim, burda yapiliyor, belki orada da yapiliyordur, neyse cok uzadi bu konu, ürememeniz dileğiyle.
Sizin yok okadar bellikisizin bide 1 tane çocuğunuz vardı değil mi? Hayret br şey...
Özel hastaneye gidince ne oluyor statü mü atlıyorsunuz aklınızca ne bu takıntı anlamadım da en son devlet hastanesine gitmemin üzerinden 10 yılı aşkın süre geçti. Her ay en az on günüm özel hastanede geçiyor gerçek ciddi hastalıklarım var. Bu hastalıkların teşhisi de beğenmediğiniz devlet hastanesinde konuldu. Siz ve sizin gibiler hariç herkes özel, herkes en özel bakıma ilgiye layık. Bir gün devlet hastanesinin acilinde can çekişirken yan tarafta gebelik testi için bulunan birini beklerseniz belki biraz insan olabilirsinizÖzeller tabi benim gibiler için var devletteki senin için var
8 aylık hamileyimSizin yok okadar belliki
Yok kan tahlili yapmıyor akıl fikir için okuyup üflüyorKan tahlili mi yapıyormuş kadın doktoru enteresan bilmiyordum
Hee paran yok senin anladım özel hastane lüksmü sanaOzel hastane imiş yersenn
Bu saatte gebelik ogrenmek icin yollara düşmüş
Ne anladın okuduğundan kadın doğumdaki doktormu yapıyo kan testini senin ?8 aylık hamileyimgayette kadın doğumda kan tahlili yapıyorlar. Onun için varya hani zaten.
Eee peki sonuç ne çıktı ?Hee paran yok senin anladım özel hastane lüksmü sana300 tl verip kan tahlili olamıyosun yani durum okadar acınası
Diyelim ki öyle ne olacak? Onun parası yoksa sana ne oluyor? Özel hastaneye yetecek parası olmayanlardan seni üstün kılan ne? Vahiy mi geldi ölene dek para içinde yüzeceksin bir gün düşmeyeceksin diye?Hee paran yok senin anladım özel hastane lüksmü sana300 tl verip kan tahlili olamıyosun yani durum okadar acınası
Devlette aciliyet sırası denen bişey var zaten gidiyorsan biliyosundur hani renkleri falanda var sarı yeşil falan benim özel hastaneye gitmem size battı param var gidiyorum evet statü buysa evet bunun hesabını size mi verecektim benÖzel hastaneye gidince ne oluyor statü mü atlıyorsunuz aklınızca ne bu takıntı anlamadım da en son devlet hastanesine gitmemin üzerinden 10 yılı aşkın süre geçti. Her ay en az on günüm özel hastanede geçiyor gerçek ciddi hastalıklarım var. Bu hastalıkların teşhisi de beğenmediğiniz devlet hastanesinde konuldu. Siz ve sizin gibiler hariç herkes özel, herkes en özel bakıma ilgiye layık. Bir gün devlet hastanesinin acilinde can çekişirken yan tarafta gebelik testi için bulunan birini beklerseniz belki biraz insan olabilirsiniz
kadın doğuma gitmedn mi sen hiç hayatında? Tahlili dr istemeden nereye vereceksin?Ne anladın okuduğundan kadın doğumdaki doktormu yapıyo kan testini senin ?
Valla benim doktorum ekrandan istediği tahlilleri giriyor doktorun odasından çıkıp yan odaya giriyorum tahlillerim yapılıyorNe anladın okuduğundan kadın doğumdaki doktormu yapıyo kan testini senin ?
Okuduğunu anlamadığın için sana dahada cvp yokkadın doğuma gitmedn mi sen hiç hayatında? Tahlili dr istemeden nereye vereceksin?
Beyinsiz doktor yapmıyor işte sen gidip hem doktoru meşgul ediyorsun hem laboratuvarıValla benim doktorum ekrandan istediği tahlilleri giriyor doktorun odasından çıkıp yan odaya giriyorum tahlillerim yapılıyor
Acil de de tahlilleri doktorlar yapmıyor
İyiden iyiye zırvaladın ne zavallısın ya
ben kendimi anlatamıyorum diyemiyo da, biz anlamıyor oldukOkuduğunu anlamadığın için sana dahada cvp yok
Bugün 02:00Sonuç ne çıktı peki ?
Sonuç ne çıktı peki ? Beta HCG'niz kaç çıktı ?10 dakika kaldı bakalım bekliyorum
Bu kafaya erişmek için ne kullanıyorsunuz çok merak ettmBeyinsiz doktor yapmıyor işte sen gidip hem doktoru meşgul ediyorsun hem laboratuvarı
Ben enazından direk kan verip çıkıyorum
ben kendimi anlatamıyorum diyemiyo da, biz anlamıyor oldukkadın doğuma gitsen test yaptım pozitif çıktı desen zaten kan tahlili ister ve muayene eder kese olusmus mu diye bakar. Bide 3.çocuğunmuş
Bana ne ister devlet hastanesine git ister özel hastaneye git ister kenefe git, acil olan bir sağlık problemin yoksa acile gitmen insanlık dışı diyorum anlayamadın mıDevlette aciliyet sırası denen bişey var zaten gidiyorsan biliyosundur hani renkleri falanda var sarı yeşil falan benim özel hastaneye gitmem size battı param var gidiyorum evet statü buysa evet bunun hesabını size mi verecektim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?