- 1 Haziran 2021
- 509
- 122
- 18
- Konu Sahibi saraholivach
-
Sen meryem anasın. Bütün mucizeler seni bulacak.
Kadin doguma git. Sancili adet görüyorum de. Hiç gebelik şüphem var deme. Karnindan muayene ol. Mucizeler seni bulduğu için, kalp atışını duyar belki cinsiyetini bile öğrenirsin.umarım bulmaz 3 aydır bi can vermediğim kaldı abla
Abla bana neden böyle sert davranıyorsun yani bu konuyu çok taktığım için mi , yoksa size karşı bir kusurum mu oldu anlamadımKadin doguma git. Sancili adet görüyorum de. Hiç gebelik şüphem var deme. Karnindan muayene ol. Mucizeler seni bulduğu için, kalp atışını duyar belki cinsiyetini bile öğrenirsin.
Abla bana neden böyle sert davranıyorsun yani bu konuyu çok taktığım için mi , yoksa size karşı bir kusurum mu oldu anlamadım
Bilime bu kadar düşman oldugun icin, tecrubeli ablalarını hiç dinlemedigin için. Inatla israrlar hala ayni seyleri soruyor, söylüyorsun. Ben seni unuturum gider. Sen niye gencecik yasinda kendine bunlari yasatiyorsun? Sık idrara cikmak diye bir belirti olamaz ya. Koku hassasiyeti, mide bulantısı, sudan tiksinme, evdeki bardaktan tiksinme... neler neler var belirti olarak. Yapma yeter artik. 2 3 sene sonra kendine kizacaksin ben nasil boyle cahil oldum diye.Abla bana neden böyle sert davranıyorsun yani bu konuyu çok taktığım için mi , yoksa size karşı bir kusurum mu oldu anlamadım
Abla bana neden böyle sert davranıyorsun yani bu konuyu çok taktığım için mi , yoksa size karşı bir kusurum mu oldu anlamadım
Yani bilime düşmanlık degil de sanırım içimdeki korkudan böyle yani yaşadığım ilişki prezervatifle ama üstüne zevk suyu bulaşıp hamilelik oluşturmuş mudur endişesi idi sonra 3 kere değişik ve az miktarda regl oldum testler de 60. Gün 2 erken gebelik testi 1 normal idrar testi oda negatif ama bi sık idrara çıkmak beni bu noktaya getirdi ve baskasinin gözünden bakınca çok sinir bozucu ve daraltıcı bir konu hem konu hem benim hala inanamamBilime bu kadar düşman oldugun icin, tecrubeli ablalarını hiç dinlemedigin için. Inatla israrlar hala ayni seyleri soruyor, söylüyorsun. Ben seni unuturum gider. Sen niye gencecik yasinda kendine bunlari yasatiyorsun? Sık idrara cikmak diye bir belirti olamaz ya. Koku hassasiyeti, mide bulantısı, sudan tiksinme, evdeki bardaktan tiksinme... neler neler var belirti olarak. Yapma yeter artik. 2 3 sene sonra kendine kizacaksin ben nasil boyle cahil oldum diye.
Daha once geri cekilme ile korunuyordunuz dimi? Oyle hamile kalmiyordun da kondomun ucuna bulasan zevk suyundan mi hamile kalacağını düşünüyorsun?Yani bilime düşmanlık degil de sanırım içimdeki korkudan böyle yani yaşadığım ilişki prezervatifle ama üstüne zevk suyu bulaşıp hamilelik oluşturmuş mudur endişesi idi sonra 3 kere değişik ve az miktarda regl oldum testler de 60. Gün 2 erken gebelik testi 1 normal idrar testi oda negatif ama bi sık idrara çıkmak beni bu noktaya getirdi ve baskasinin gözünden bakınca çok sinir bozucu ve daraltıcı bir konu hem konu hem benim hala inanamamelimde olsa keşke 21 yaşındayım doktora tek gidemiyorum bir hastaneye gidecek olsam ailemle beni böyle yetistirdiler korkuyorum yani gidemiyorum illa öğrenirler çünkü
Evet ilk zamanlarda hep geri çekilme ileydi :// şimdi ise ya kondoma bulastiysa ya kondom delikse diye düşünüyorum korkuyorumDaha once geri cekilme ile korunuyordunuz dimi? Oyle hamile kalmiyordun da kondomun ucuna bulasan zevk suyundan mi hamile kalacağını düşünüyorsun?
Hamile kalsan ilk zamanlarda kalırdın. Hala korkuyorum diyebiliyorsun, e pes valla. Kork, hayatini zehit et kendine.Evet ilk zamanlarda hep geri çekilme ileydi :// şimdi ise ya kondoma bulastiysa ya kondom delikse diye düşünüyorum korkuyorum
Hamilesiniz büyük ihtimalleerkek arkadaşımla birlikte olduk ilk seferinde prezervatif ile korunduk ama ikinci seferinde korunmadık. benim üstte olduğum bir pozisyonda içime b*şaldıregl olmama 4 gün kalmıştı ve sorun etmedik ama şuan 10 gün gecikti hamile olma ihtimalim var mı sizce ve eczaneden gebelik testi alsam sonuç doğru çıkar mı?
bugün gecikmenin 14. günü test yaptım negatif çıktı ama yine de endişeliyimRegl 10 gün geciktiyse hamilelik testi yapabilirsiniz
Kendimi sizin dediğiniz ilk cümleyle ve 60. Gün yaptığım 3 testin negatif çıkmasıyla teselli ediyorum sonrasında sık idrara çıkıyorum diye başa dönüyorum çok yoruldum bu ikilemden ne yapacağımı şaşırdımHamile kalsan ilk zamanlarda kalırdın. Hala korkuyorum diyebiliyorsun, e pes valla. Kork, hayatini zehit et kendine.
Bir doktora gidin. Hamile olmadığınızdan eminseniz adet söktürücü verir. Olursunuz.bugün gecikmenin 14. günü test yaptım negatif çıktı ama yine de endişeliyim
Kiz 3 seferdir adet oluyor zatenBir doktora gidin. Hamile olmadığınızdan eminseniz adet söktürücü verir. Olursunuz.
Abla o üye bana demedi konu sahibine dedi ://Kiz 3 seferdir adet oluyor zatenher sey gayet normal ama hamile kaldim diyor kendi kendine.
Kimse kusura bakmasin bu okb falan degil. Resmen cahillik. Sık idrara çıkman için bebegin büyüyüp idrar torbasina baski yapmasi lazim. Onceden kac saatte bir idrara ciktigini biliyor muydun da simdi sık çıkıyorum diyorsun? Kizim senin hic mi aklin mantigin yok? Seni bunca yıl magaralarda mi büyüttüler? Ben seninle ne arkadas olurdum ne sevgili. Yazik senin cevrendekilere. Tüketmissindir hepsini.Kendimi sizin dediğiniz ilk cümleyle ve 60. Gün yaptığım 3 testin negatif çıkmasıyla teselli ediyorum sonrasında sık idrara çıkıyorum diye başa dönüyorum çok yoruldum bu ikilemden ne yapacağımı şaşırdım
Cehalet olsa okumakla, öğrenmekle giderilir. Aylardır kendisine cinsel bilgiler dersi veriyoruz, en ufak gelişim göstermedi!. Anlayış/ zeka sorunu olduğunu bile düşündüm ama üniversite öğrencisi, geriye OKB kalıyor ve depresyon eşlikçili muhtemelen. Tabii tanıyı doktor koyacaktır, yakınlarda terapiye başlayacak…Kimse kusura bakmasin bu okb falan degil. Resmen cahillik. Sık idrara çıkman için bebegin büyüyüp idrar torbasina baski yapmasi lazim. Onceden kac saatte bir idrara ciktigini biliyor muydun da simdi sık çıkıyorum diyorsun? Kizim senin hic mi aklin mantigin yok? Seni bunca yıl magaralarda mi büyüttüler? Ben seninle ne arkadas olurdum ne sevgili. Yazik senin cevrendekilere. Tüketmissindir hepsini.
Burda hiç okumadınız mı insanların ilk aylarinda da sık idrara çıktığını? Bu konu hakkında bu şekilde düşünüp korkmam benim normal hayatımda başarısızlığım veya mantiksizligimla iliskilendirilemez ki çevremde oldukça var hepside benim gibi mantıklı insanlar bu konuda kendimi övmeyi asla sevmem ama ben her konuda olmasa bile okuduğum okulda gerçekten başaralı bir öğrenciyim. Bu konu için endişelerim korkum bu şekilde hamilelik yaşayan ınsanları okuduğum için bana normal geliyor tek bir mantığa yatmayan kısmı var testler 60. Gün bile negatif 2 kere regl gördüm ama nedrn sık idrara çıkıyorum, bunu aşamıyorum bunun cahillikle mağarada yetismekle alakası olduğunu pek sanmiyorum ama mantiksizlik dediginiz yerde size katiliyorum mantığım devre dışı kalıyor korkum olduğu içinKimse kusura bakmasin bu okb falan degil. Resmen cahillik. Sık idrara çıkman için bebegin büyüyüp idrar torbasina baski yapmasi lazim. Onceden kac saatte bir idrara ciktigini biliyor muydun da simdi sık çıkıyorum diyorsun? Kizim senin hic mi aklin mantigin yok? Seni bunca yıl magaralarda mi büyüttüler? Ben seninle ne arkadas olurdum ne sevgili. Yazik senin cevrendekilere. Tüketmissindir hepsini.
Cehaletle ilgisi yok tatlım. Hastasın… Bunu kabul etmedikçe iyileşmen de mümkün değil. Tedavi olmazsan daha aylarca ablalarına yazarsın, kendi kendine ağlarsın…Burda hiç okumadınız mı insanların ilk aylarinda da sık idrara çıktığını? Bu konu hakkında bu şekilde düşünüp korkmam benim normal hayatımda başarısızlığım veya mantiksizligimla iliskilendirilemez ki çevremde oldukça var hepside benim gibi mantıklı insanlar bu konuda kendimi övmeyi asla sevmem ama ben her konuda olmasa bile okuduğum okulda gerçekten başaralı bir öğrenciyim. Bu konu için endişelerim korkum bu şekilde hamilelik yaşayan ınsanları okuduğum için bana normal geliyor tek bir mantığa yatmayan kısmı var testler 60. Gün bile negatif 2 kere regl gördüm ama nedrn sık idrara çıkıyorum, bunu aşamıyorum bunun cahillikle mağarada yetismekle alakası olduğunu pek sanmiyorum ama mantiksizlik dediginiz yerde size katiliyorum mantığım devre dışı kalıyor korkum olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?