- 1 Haziran 2021
- 509
- 122
- 18
- Konu Sahibi saraholivach
-
Yok yok iki tane var, Allah onları sağlıklı versin, isteyip olmayanlara versin. Size de hayırlı doğumlar.Ay hadi inşallah kardeş. Ama çok net belirtin kesin hamişsin bence…
Amin inşallah canım.Yok yok iki tane var, Allah onları sağlıklı versin, isteyip olmayanlara versin. Size de hayırlı doğumlar.
Ben de iliski sonrasi giydigi boxer a dokunmustum elimden bulasti galibaTest falan yaparsan negatif çıkarsa inanma, sen yanlış yapmışsındır ya da testler bozuktur tamam mı? Bir de nasıl hamile kaldın ? Ben mesela eşimden sonra klozete oturdum öyle oldu…
Senin anlaşılacak bir durumun yok, normalleştirip burayı okuyan diğer genç kızlara da kötü örnek olmayalım. Senin sorunun OKB, tedavi olacaksın, iyi olacaksın inşallah ama o zamana kadar ne anlaşılacak ne de normal karşılanacak bir durumun yok.Keşke beni anlasanız abla ya..
Ya işte çok riskli biliyorsun, el en bulaşıcı üreme organı sonuçta, ordan vajinaya tüplere derken gebelik kaçınılmaz.Ben de iliski sonrasi giydigi boxer a dokunmustum elimden bulasti galiba
Şöyle düşünün abla tamam siz biliyorsunuz imkansiz olduğunu düşünüyorsunuz hamile kalmak kolay değil kimileri için çok kolay olsada birçok kadın ciddi uğraşlar sonucunda gebelik elde ediyor ama ben 21 yaşındayım üstüne evli değilim doğru olmayan bir şey yaptim bu konuya pek girmeyeceğim çünkü benimde içten içe pişmanlığım var, şu an tek belirtim sık idrara çıkmak bu olmasa belki hiç düşünmeyecektim testlerim negatifti 60. Gün erken gebelik testi üstelik onlar negatifti 2 kere regl oldum yani hiç düşünmezdim ama korkumu idrara çıkmak tetikliyor önüne geçemiyorum ki , dalga geçmeniz gerçekten incitiyor zevk suyundan 1 damlasindan hamile kalan ınsanları görüyorum diyorum zevk suyundan kaliniyor ama neden prezervatifin üstündeki zevk suyundan kalınmıyor? Hamileyken regl görülmez ama 9 ay düzenli regl gördüm diyen tanıdığı olan insanlar var belirtisiz hamilelik geçirenler var gibi gibi... aslında anlaşılacak çok düşüncem var ama terslemek incitmek daha kolay geliyor benim gibi insanları haklısınız da gerçiSenin anlaşılacak bir durumun yok, normalleştirip burayı okuyan diğer genç kızlara da kötü örnek olmayalım. Senin sorunun OKB, tedavi olacaksın, iyi olacaksın inşallah ama o zamana kadar ne anlaşılacak ne de normal karşılanacak bir durumun yok.
Hayır dalga geçiyorum, espriye vuruyorum ki durumun mantıksızlığını gör! Lisanı münasiple defalarca anlattım olmadı, şimdi de görünce üzülüyorum, hicvedeyim de ne kadar deli saçması bir kurgu olduğunu anlasın diyorum. Amacım seni incitmek değil, kendine getirmek ! Ama “üzülüyorum abla” diyorsan bir daha yapmam. Amacım seni rencide etmek değil çünkü, alay konusu olan sen değilsin düşüncelerinin mantıksızlığı, bunu bir anlasan. İnternet çöplük, her okuduğuna inanmayacaksın, forumlarda da bilimsel doktrinler tartışılmıyor, kadınların aklına gelen her şeyi yazdığı platformlar bunlar. Kendine gel artık!Şöyle düşünün abla tamam siz biliyorsunuz imkansiz olduğunu düşünüyorsunuz hamile kalmak kolay değil kimileri için çok kolay olsada birçok kadın ciddi uğraşlar sonucunda gebelik elde ediyor ama ben 21 yaşındayım üstüne evli değilim doğru olmayan bir şey yaptim bu konuya pek girmeyeceğim çünkü benimde içten içe pişmanlığım var, şu an tek belirtim sık idrara çıkmak bu olmasa belki hiç düşünmeyecektim testlerim negatifti 60. Gün erken gebelik testi üstelik onlar negatifti 2 kere regl oldum yani hiç düşünmezdim ama korkumu idrara çıkmak tetikliyor önüne geçemiyorum ki , dalga geçmeniz gerçekten incitiyor zevk suyundan 1 damlasindan hamile kalan ınsanları görüyorum diyorum zevk suyundan kaliniyor ama neden prezervatifin üstündeki zevk suyundan kalınmıyor? Hamileyken regl görülmez ama 9 ay düzenli regl gördüm diyen tanıdığı olan insanlar var belirtisiz hamilelik geçirenler var gibi gibi... aslında anlaşılacak çok düşüncem var ama terslemek incitmek daha kolay geliyor benim gibi insanları haklısınız da gerçi
Dip not: düşüncelerin sana anlaşılır geliyor. Sorun da bu, bu nedenle OKB olabilir bir doktora git diyorum. Empati yoksunu olan ben değilim inan, hepimiz genç kız olduk, bekareti kaybetmekten gebelik korkusuna hepsini yaşamış biriyim. Vicdanım rahat söylüyorum inan, düşüncelerin anlaşılır gibi değil. Normal değil. Bunun bilgisizlikle, toylukla, masumiyetle falan ilgisi yok, ruhsal bir sorun yaşıyorsun. O yüzden diyorum, okuyan başka genç kızlarla da kötü örnek teşkil etmesin, kaygıların mantıklı değil. Normalleştirmen de bir o kadar yanlış.Şöyle düşünün abla tamam siz biliyorsunuz imkansiz olduğunu düşünüyorsunuz hamile kalmak kolay değil kimileri için çok kolay olsada birçok kadın ciddi uğraşlar sonucunda gebelik elde ediyor ama ben 21 yaşındayım üstüne evli değilim doğru olmayan bir şey yaptim bu konuya pek girmeyeceğim çünkü benimde içten içe pişmanlığım var, şu an tek belirtim sık idrara çıkmak bu olmasa belki hiç düşünmeyecektim testlerim negatifti 60. Gün erken gebelik testi üstelik onlar negatifti 2 kere regl oldum yani hiç düşünmezdim ama korkumu idrara çıkmak tetikliyor önüne geçemiyorum ki , dalga geçmeniz gerçekten incitiyor zevk suyundan 1 damlasindan hamile kalan ınsanları görüyorum diyorum zevk suyundan kaliniyor ama neden prezervatifin üstündeki zevk suyundan kalınmıyor? Hamileyken regl görülmez ama 9 ay düzenli regl gördüm diyen tanıdığı olan insanlar var belirtisiz hamilelik geçirenler var gibi gibi... aslında anlaşılacak çok düşüncem var ama terslemek incitmek daha kolay geliyor benim gibi insanları haklısınız da gerçi
Sana defalarca anlattım ama bir arpa boyu yol almadın. Üstüne gören var dedin, zevk suyundan hamile kalan var dedin, testlerde hormon değerleri belirsiz olan var dedin, ben de sana dedim ki “bu saydıklarının hiçbiri prezervatife bulaşan zevk suyundan hamile kalmak gibi bir saçmalığın üstüne 3 defa regl olup, sayısız test yapıp negatif sonuç almamıştır.” Çünkü bu delilik! Bu ihtimal çölde kutup ayısıyla karşılaşan bahtsız Bedevi’nin bile payına düşmez. O yüzden normal bir “cinselliği keşfediyorum” endişesi değil seninki.Şöyle düşünün abla tamam siz biliyorsunuz imkansiz olduğunu düşünüyorsunuz hamile kalmak kolay değil kimileri için çok kolay olsada birçok kadın ciddi uğraşlar sonucunda gebelik elde ediyor ama ben 21 yaşındayım üstüne evli değilim doğru olmayan bir şey yaptim bu konuya pek girmeyeceğim çünkü benimde içten içe pişmanlığım var, şu an tek belirtim sık idrara çıkmak bu olmasa belki hiç düşünmeyecektim testlerim negatifti 60. Gün erken gebelik testi üstelik onlar negatifti 2 kere regl oldum yani hiç düşünmezdim ama korkumu idrara çıkmak tetikliyor önüne geçemiyorum ki , dalga geçmeniz gerçekten incitiyor zevk suyundan 1 damlasindan hamile kalan ınsanları görüyorum diyorum zevk suyundan kaliniyor ama neden prezervatifin üstündeki zevk suyundan kalınmıyor? Hamileyken regl görülmez ama 9 ay düzenli regl gördüm diyen tanıdığı olan insanlar var belirtisiz hamilelik geçirenler var gibi gibi... aslında anlaşılacak çok düşüncem var ama terslemek incitmek daha kolay geliyor benim gibi insanları haklısınız da gerçi
Ben çok olumsuz ve karamsar bir yapidayim ya abla kendimi bildim bileli bütün kötü şeyler bana olcak bendeymis gibi geliyorSana defalarca anlattım ama bir arpa boyu yol almadın. Üstüne gören var dedin, zevk suyundan hamile kalan var dedin, testlerde hormon değerleri belirsiz olan var dedin, ben de sana dedim ki “bu saydıklarının hiçbiri prezervatife bulaşan zevk suyundan hamile kalmak gibi bir saçmalığın üstüne 3 defa regl olup, sayısız test yapıp negatif sonuç almamıştır.” Çünkü bu delilik! Bu ihtimal çölde kutup ayısıyla karşılaşan bahtsız Bedevi’nin bile payına düşmez. O yüzden normal bir “cinselliği keşfediyorum” endişesi değil seninki.
HoffffffBen çok olumsuz ve karamsar bir yapidayim ya abla kendimi bildim bileli bütün kötü şeyler bana olcak bendeymis gibi geliyorbu konuda da öyle bütün mucizeler beni bulcak gibi prezervatifin üstüne bulasan zdvk suyundan hamile kaldiysam hamileyken regl olan kadinlardansam 60. Gün bilr olsa idrara gecmeyen hcg hormonuna sahipsem hamileliginde sadece sık idrara çıkma beliritsi yaşayan bensem diye bu delilik gibi bi baskasiymis gibi kendi yazdıklarımı okudum gerçekten mantıksız geliyor başta prezervatifin üstündeki zevk suyunun tüplere ulaşmasının ihtimali tuhaf geliyor da
Sen sıvı tüketmiyorum desen de yediğin yiyeceklerden (kuru ekmekten bile) su elde ediyor vücudun. Meyve sebze cabası. Bağırsaklarda emilim yavaştır, ama suyu çok çabuk ayrıştırır vücut. İnsan vücudunun yaklaşık %60 su! “Kaygı bozukluğundan olsa az miktarda idrar yapardım.” Diye bir mantık kurulamaz yani…Abla sık idrara çıkıp test yapıp pozitifi görüyorlar yani ilk aydada sık idrara çıkanlar varmış benim 3 ay oldu neredeysesize inanmamak değil gerçekten yanlış anlıyorsun abla şimdi kaygıdan diye düşünüyorum ama kaygidan olsa idrar miktarı az az olur ya da varmis gibi gelir ben her gittiğimde belirli miktarda yapıyorum yani fazla , ve sıvı hiç tuketmedigim için endişeleniyorum://
Kronik depresyon eşlikçili OKB olabilir tatlım. Hamilelik olmadığı kesin de psikolojik tanısını koymaya ehil değilim. Sen doğru tedaviyle bu düşüncelerden kurtulacaksın inşallah.Ben çok olumsuz ve karamsar bir yapidayim ya abla kendimi bildim bileli bütün kötü şeyler bana olcak bendeymis gibi geliyorbu konuda da öyle bütün mucizeler beni bulcak gibi prezervatifin üstüne bulasan zdvk suyundan hamile kaldiysam hamileyken regl olan kadinlardansam 60. Gün bilr olsa idrara gecmeyen hcg hormonuna sahipsem hamileliginde sadece sık idrara çıkma beliritsi yaşayan bensem diye bu delilik gibi bi baskasiymis gibi kendi yazdıklarımı okudum gerçekten mantıksız geliyor başta prezervatifin üstündeki zevk suyunun tüplere ulaşmasının ihtimali tuhaf geliyor da
Doğru diyosun abla belkide su tüketmiyorum diye vucudumdaki denge bozuldu olan suyu atıyorum bilmiyorum işte neyden korkuyosam ona yoruyorum bi hamilelik şüphesi duydum ya ne olursa ona yoruyorum karnımi şiş hissediyorum ve sık idrara çıkıyorum diye 2 3 aydır olmayan kalmadı bide yine kızacaksınız belki ama bide şeyi düşündüm geçen "acaba prezervatif delik miydi" sonra dedim saçmalama delik olsa geri çekilip boşaldığında hava alırdı öyle sıkı durmazdı üstelik delik olsa testlerde silikte olsa çıkardı dedim onu bastırdım o düşünceyi sildim ama nedense üstüne bulaşan zevk suyu konusunu bi türlü atlatamiyorum hamileliktende geçtim artık neden sık idrara çıkıyorum diye korkuyorumSen sıvı tüketmiyorum desen de yediğin yiyeceklerden (kuru ekmekten bile) su elde ediyor vücudun. Meyve sebze cabası. Bağırsaklarda emilim yavaştır, ama suyu çok çabuk ayrıştırır vücut. İnsan vücudunun yaklaşık %60 su! “Kaygı bozukluğundan olsa az miktarda idrar yapardım.” Diye bir mantık kurulamaz yani…
Canım başka bir sağlık sorunun olabilir, bu konuda bir şey diyemem ama tahminim kaygı bozukluğundan idrar sorunu yaşadığın. Prezervatif delik olsa testler negatif çıkmaz, testler negatif çıksa 3 ay regl görmezsin…Doğru diyosun abla belkide su tüketmiyorum diye vucudumdaki denge bozuldu olan suyu atıyorum bilmiyorum işte neyden korkuyosam ona yoruyorum bi hamilelik şüphesi duydum ya ne olursa ona yoruyorum karnımi şiş hissediyorum ve sık idrara çıkıyorum diye 2 3 aydır olmayan kalmadı bide yine kızacaksınız belki ama bide şeyi düşündüm geçen "acaba prezervatif delik miydi" sonra dedim saçmalama delik olsa geri çekilip boşaldığında hava alırdı öyle sıkı durmazdı üstelik delik olsa testlerde silikte olsa çıkardı dedim onu bastırdım o düşünceyi sildim ama nedense üstüne bulaşan zevk suyu konusunu bi türlü atlatamiyorum hamileliktende geçtim artık neden sık idrara çıkıyorum diye korkuyorum
Aklı başında doktorlara da inanmayacak :) çünkü orada da bir doktor muayene ücreti almak için “gelin kan verin, ultrasonda bakalım vs” diyebilir :) 99 doktor “gebe değilsiniz” diyecek, 1 doktor ise “görmeden bir şey diyemem.” diyecek o doktorun dediği öne çıkacak :) OKB budur, böyle illet bir hastalıktır, ben de yaşadım çok şükür geçti gitti. Psikolojik destek hatta ilaç tedavisi, başka yolu yok gibi.Bence siz bir doktora gidin kan testi yaptırın ki içiniz rahat etsin. Keşke çok küçük yaşta bilgilendirilsek okullarda. Böyle tuhaf düşünceler yer almasa kafamızda. Doktorlara soru sorulan siteler var. Ücretsiz. 24 saat içinde dönüş yapıyorlar. Gidin oradaki sorulara bakın ya da siz oraya kendi sorunuzu sorun. Alanında uzman kişilere sorun ki içiniz rahat etsin. Buradaki insanlar sizi ikna edemedi çünkü ne söyledilerse. Siz pişmanlık yüzünden takıntı haline getirmişsiniz bu durumu. Psikolojik destekte alın mutlaka.
Malesef öyle. Ben de anksiyete ve kaygı bozukluğu ile savaşıyorum. Bunun için psikolojik destek alıyorum. Benim de ara sıra korkularım yüzünden bu durum nüksediyor. Ben sledva20 adlı üyeye çok üzüldüm açıkçası. Bu tür bir olayla boğuşmak çok yıpratıcı. Allah yardımcısı olsun.Aklı başında doktorlara da inanmayacak :) çünkü orada da bir doktor muayene ücreti almak için “gelin kan verin, ultrasonda bakalım vs” diyebilir :) 99 doktor “gebe değilsiniz” diyecek, 1 doktor görmeden bir şey diyemem diyecek o doktorun dediği öne çıkacak :) OKB budur, böyle illet bir hastalıktır, ben de yaşadım çok şükür geçti gitti. Psikolojik destek hatta ilaç tedavisi, başka yolu yok gibi.
Beni benden iyi tanıdın ablaAklı başında doktorlara da inanmayacak :) çünkü orada da bir doktor muayene ücreti almak için “gelin kan verin, ultrasonda bakalım vs” diyebilir :) 99 doktor “gebe değilsiniz” diyecek, 1 doktor ise “görmeden bir şey diyemem.” diyecek o doktorun dediği öne çıkacak :) OKB budur, böyle illet bir hastalıktır, ben de yaşadım çok şükür geçti gitti. Psikolojik destek hatta ilaç tedavisi, başka yolu yok gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?