Aile Planlaması hamile olabilir miyim?

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
Beni benden iyi tanıdın abla hala hamileysem mahvoldum öldüm bittim ben diye düşünüyorum ağlıyorum yazdıklarınızı o yüzden okusamda o an cevap veremiyorum bu acının tarifi yok
Adeti duzensiz kisiler Ilişki üzerinden 21 Gün geçince test yapıyor. Negatif çıkıyorsa sonuç kesinlikle negatif diyor doktorlar. Ki sizin ilişkiniz üzerinden çok uzun zaman geçmiş. Kaç kere test yapmışsınız. Hepsi negatif. Kesinlikle hamile değilsiniz. Hamile olamazsınız mümkün değil. Hamile olsanız 3 kere adet olmazsınız. Ki 60 gün geçmiş sanırım ilişki üzerinden yanlış hatırlamıyorsam. Hamile olsanız kesinlikle gebelik testinde çıkardı. Bunca insan prezervatifle koruma sağlıyor. Bu kadar güven vermeyen bir ürün olsa kimse bu ürünü kullanmaz.

Bu ne rahatlık gerçekten benim içe oldu hem yumurtlama günümde değildim hemde ardından hap içtim ki 4 defa adet gördüm ne korkularla bu gün adetim 2. Gün gecikti diye içim içimi yiyor nasıl bu kadar erteleyebilirsin? Benim kazaydı bile bile değildi korunuyorduk hiç değilse geri çekilmeydi ve takvim yöntemini kullanıyorduk sen 10 gün nasıl erteledin bende de takıntı hastalığı var bir de sen düşün bu kadar da rahat olunmaması lazım aynı zaman da takıntı da olmamalı .

Evet abla okuyunca dedikleriniz sonuna kadar mantıklı geliyor taaki idrara sık çıkmama gelene denk evet 60. Gün sabah 3. Idrarla su bile icmemisken 3 tane test yaptım abla 2 erken gebelik testi 1 normal idrar testi yani 5 10 dk boyunca tek cizgiydi kendi sayfamda hamilelik oluşumu adlı konuda görseli de var

Sizi çok iyi anlıyorum. Kaygı bozukluğu zaten ortak noktamız. Gebelikte benim de hortladı kaygılarım, bebeği kaybetme korkusu, doğum korkusu, envai çeşit kaygı ile boğuşuyorum inanın. Tek fark eskiden olsa saplanıp kalırdım, şimdi olumlu düşüncelerle yer değiştirebiliyorum. Bir de eskisi kadar insanları önemsemiyorum. İş hayatı, sosyal çevre, arkadaşlar, konu komşu artık umrumda değil. Sadece aileme karşı zaaflarım sürüyor, kendimle ve onlarla ilgili endişelerim oluyor. Artık hiçbir şeyi içime atmıyorum, kim olursa olsun içimdekini söylüyorum, öğrendim de yaş da 40 oldu. Psikolojik destek bende hiçbir işe yaramadı, kendim aştım, kendim çözdüm. Kaybetmekten korktuklarımı kaybettim, bu da etkili oldu, kaybettim ve rahatladım :) kaybettiklerimin yerine başka şeyler koydum, dilerim zor yoldan iyileşmezsiniz benim ne yazık ki öyle oldu. Nihayetinde panik atak, OKB, kaygı bozukluğu, anksiyete hepsini yaşadım ve hepsine de kafam girsin diyorum :) biraz delirdim, çok da güzel oldu…

Hahahaha :) sonunu çok güzel özetlemişsiniz. Atlatmanıza çok sevindim. Bende malesef her olayın en kötüsünü düşünme gibi kaygılar var. Herşeyin en kötüsünü düşünmeliyim ki eğer başıma gelirse şoka uğramayayım. Bu da çok yıpratıcı oluyor. Hiçbir şey çözümsüz değil. Biz kendi düşüncelerimizde hapsolduğumuz için mantıklı düşünemiyoruz. Korkular büyüyor. Kaygı bozukluğu yaşadığımda artık kendime bundan 1 yıl sonra bu düşünceler senin için önemli olacak mı? Diye soruyorum. Cevabım hayırsa düşüncelerimden kendimi arındırmaya çalışıyorum. Böyle bir yol buldum kendime. Ne kadar etkili olacak zaman gösterecek :)

"Herşeyin en kötüsünü düşünmeliyim ki eğer başıma gelirse şoka uğramayayım" bu kısımda aynı ben abla ://

Güzel yöntem, her şeyin kötüsünü düşünmek çok yıpratıcı, ben de pesimist düşünceler baş gösterdiğinde hayal kuruyorum! Bildiğin hayal kuruyorum, böyle transa geçip ne olmasını düşlüyorsam ona fokuslanıyorum. Bir tek ölüm korkusunun yerine bir şey koyamıyorum, onu da inanç sistemi edinerek hafiflettim. Böyle böyle ömür geçiyor işte, Allah yardımcımız olsun inşallah

Sistit de yanma ağrı sızı oluyor ve o idrar hissi gelip gidilfidinde az az geliyor benimki az da değil yani 1 2 damla gelmiyor
Neyin var o zaman
Her ihtimale akılcı yaklaşıp sık idrara çıkıyorum diye gebelik düşünmek nedir ya
Yeter hakikaten yeter
9 ay dolana kadar kapattırın kendinizi akıl hastanesine
Özelden genelden yaz yaz bıkmadınız ya
Başkasının konusuna musallat olma bari

Bu konuya bir yorum yaptım saskinligimi ifade ettim kendi iliskimle kıyaslama yaptim ordan konu konuyu açıp ilerledi amacim konu sahibinin konusunun üstünü örtmek değil kendi korkumun sebeplerini burdaki kisilere danışıp bir sonuca bir çözüme varmak bu kadar bunaldıysanız benden görmezden gelin abla 1 2 kişinin soylediklerine bağlı kalmamak için birçok kişiye yazdım konu açtım zaten , yani test yapmadan burdaki üyelere soru sormadim test yapıp kendi endisemin sebeplerini yazarak bir şeyler danıştım ne yapayım evlilik dışı bir iliski yaşadım aileme de anlatamam sizlerden başka çarem yok şu durumda ://

Danışa danışa doyamadınız
Yok diyoruz yok gebelik mebelik yok
Konu açtınız yok dedik, başkalarının konusuna daldınız yok dedik, özelden yazdınız yok dedik, bi laftan anlayın da
Testler de yok diyor vücut adet oluyor yok diyor size laf geçmiyor, niye çişin zırt pırt geliyor diye, akıl mantık izan nerde o da yok
Yaw git bir doktora idrar tahlili kan tahlili ver hazır tahlil yapılırken gebelik değerine de bakılsın arada kaynasın işte
Nasıl görmezden gelebiliriz sizi her konuya ablaaa çok çiş yapıyorum gebemiyim diye yazıp duruyorsunuz
Tutsaydın bir tarafını hormonlarına nefsine hakim olsaydın madem nedir bu rezillik ya

Testleri kaç gün sonra yapmıştınız ya da adetiniz kaç gün gecikince yapmıştınız

Erken gebelik testi yapmıştım . Regli olmam gereken gün yani gecikmesini beklemedim .
anladım abla bende regl olmadan olunca ve olduktan sonrasında ilişkiden 30. 60. Günlerde erken gebelik testi falan yaptım 3 er tane ama yine de çok korkuyorum

anladım abla bende regl olmadan olunca ve olduktan sonrasında ilişkiden 30. 60. Günlerde erken gebelik testi falan yaptım 3 er tane ama yine de çok korkuyorum
İlişkiye gireli 2 aydan fazla olduysa korkma be canım . Cidden niye bu kadar üzdün kendini. Yaşın kaç bilmiyorum ama bi kadın doğuma git istersen ? İçin rahat eder ne diyeyim sana bilemedim ki

İlişkiye gireli 2 aydan fazla olduysa korkma be canım . Cidden niye bu kadar üzdün kendini. Yaşın kaç bilmiyorum ama bi kadın doğuma git istersen ? İçin rahat eder ne diyeyim sana bilemedim ki
21 yaşındayım abla hastaneye gidersem ailem bir şekilde öğrenir şüpheler bende sürekli ağlıyorum diye , burada da konu açmıştım hamilelik oluşumu diye iliski sonrasinda birsürü test yaptim erkengebelik en son 60. Gün 2 erken gebelik testi 1 normal idrar testi yaptim onlarda 10 dk boyunca tek çizgiydi negatif 3 kere de az az da olsa regl oldum günümde ama sık idrara çıkıyorum diye korkuyorum ben çok sıvıda tüketmiyorum hiç

Tatlım reglin az geliyormuş düzensizmiş bence gidebilirsin kadın doğuma bu sebeplerden . Sonuçta yetişkinsin. Ultrasonla illaki bakıyorlar kist miyom vs var mı diye. Hamile değilsindir de ultrasonda gör de sende kurtul şu dertten. Eh be kızım ne diye böyle toplara girersiniz anlamam ki

abla bizim iliskimizde boşalma geri çekilme falan olmadı prezervatifle korunduk ama ben bolgesinde zevk suyu gordum o sirada da prezervatifi takıyordu zevk suyu prezervatifin üstüne bulaşmış mıdır diye korkuyorum ben

Senin dediğin ihtimaller milyonda bir güzelim. Hem boşalma olmamış hem üstüne adet görmüşsün hem testler negatif . Daha ne istiyorsun hamile olmadığını kanıtlamak için ? Bi doktor kalmış çare, bende sana onu söyledim . İlişki yaşamayın kesinlikle demiyorum zaten. Ama bu kadar korkacaksan korunduğun halde, yaşama

Yok zaten sondu abla bidaha düğüne kadar bu şekilde bir iliskiye asla girmeyeceğim asla yani bu korku bana 3 aydır yetti hala korkuyorum dediginiz gibi boşalma olmadi , testler tek çizgi, 3 kere az veya değişik sekilde regl oldum , ama sık idrara çıkıyorum diye korkuyorum işte

Sen meryem anasın. Bütün mucizeler seni bulacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…