Cevabınız için teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum yarın gidicem inşallahTest pozitif ama kanama normal degil bi acile gidip kan verin isterseniz kimyasal gebelikte olabilir yerleşme kanamasida en azindan iciniz rahat etsin
Bende o kadar sürmez diye biliyorum polikistik over olduğu için şüphelendim iki test yaptım ikisi de öyle sabahta yapicam o da böyle çıkarsa doktora gidicem direk inşallahTeste güvenemedim, bildiğim kadarıyla yerleşme kanaması da o kadar uzun sürmez. Bir test daha yapın veya bir kan verin en temizi
Test var diyor aslında ama ben de emin olamadım kanama normal değilArkadaşlar merhaba. 1 senedir çocuk istiyoruz. Fakat polikistik over teşhisi kondu. Normalde değerlerim güzel. Doktorum denemeye devam dedi. Bu ay adet gördüm fakat her zaman ki adetim gbi değildi azdı lekelenme şeklinde ve normalde 7 gün süren adet sürem dolduğu halde kahverengi kanama şeklinde devam ediyor (3-4 gündür). Bende şüphelendim normalde ilk defa böyle olduğu için gebelik testi yaptım iki tane ikisi de silik çizgi çıkıyor anlam veremedim sizce hamilelik olabilir mi? Normalde foto da tam ckmadi biraz daha belirgin burdakinden
Bende bilemedimTest var diyor aslında ama ben de emin olamadım kanama normal değil
Kanama varken pozitif normal değil. Sakin olun korkmayın ama mutlaka hastaneye gidin. Her şey gönlünüzce olsunArkadaşlar merhaba. 1 senedir çocuk istiyoruz. Fakat polikistik over teşhisi kondu. Normalde değerlerim güzel. Doktorum denemeye devam dedi. Bu ay adet gördüm fakat her zaman ki adetim gbi değildi azdı lekelenme şeklinde ve normalde 7 gün süren adet sürem dolduğu halde kahverengi kanama şeklinde devam ediyor (3-4 gündür). Bende şüphelendim normalde ilk defa böyle olduğu için gebelik testi yaptım iki tane ikisi de silik çizgi çıkıyor anlam veremedim sizce hamilelik olabilir mi? Normalde foto da tam ckmadi biraz daha belirgin burdakinden
Yarın ilk işim hastane olacak amin inşallah herşey gönlümuzce olurKanama varken pozitif normal değil. Sakin olun korkmayın ama mutlaka hastaneye gidin. Her şey gönlünüzce olsun
Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim başka belirtiler yaşarsanız test yapın derimAranıza şimdi katıldım
2 yıldir bebek istiyorum fakat herşeye normal olmasına rağmen olmuyor
Bu ay klomen kullandım adetim normalde bı hafta sürer ama iki gün sürdü ve çok çok azdı. İki ped bile kullanmadım sonra bitti . Şimdide sırt ağrım ve beyaz akıntım var artı şişkinlik
Fikirleriniz nedir sizce
Sabahı bekliyorum inşallah sabah gidicem bana da normal gelmedi gerçektenAcile gitme şansınız varsa acile gidin bence.Kanama lekelenme gibi olsa bile bu kadar gün sürmesi normal değilken siz adet olmuşsunuz.Normal degil
Başka test yaptınız mı peki daha önce felanSabahı bekliyorum inşallah sabah gidicem bana da normal gelmedi gerçekten
Bugün gün içinde iki tane yaptım ikisi de bu şekilde çıktı sabah bitane daha yapicam direk hastaneye gidicemBaşka test yaptınız mı peki daha önce felan
Arkadaşlar merhaba. 1 senedir çocuk istiyoruz. Fakat polikistik over teşhisi kondu. Normalde değerlerim güzel. Doktorum denemeye devam dedi. Bu ay adet gördüm fakat her zaman ki adetim gbi değildi azdı lekelenme şeklinde ve normalde 7 gün süren adet sürem dolduğu halde kahverengi kanama şeklinde devam ediyor (3-4 gündür). Bende şüphelendim normalde ilk defa böyle olduğu için gebelik testi yaptım iki tane ikisi de silik çizgi çıkıyor anlam veremedim sizce hamilelik olabilir mi? Normalde foto da tam ckmadi biraz daha belirgin burdakinden
Evet kan testi yaptırdım normalde hamile gözüküyor um fakat beta HCG testim çok düşük 16.50 o yüzden doktor iki gün beklicez dedi eğer artarsa hamilelik kesin diyebilirim diyor eğer düşerse düşük yapmış olabilirsin diyorNoldu canım hamile misin benimkide silik çıkmıştı ve hamileydim
Merhaba ben burdayim anne diyor daha ne olsun tebrikler rabbim kucağınıza almayi nasip etsin kan testi verin bir an onceKızlar regl günüm altı gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?