- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
kadın çalışan olunca her şeyi isterler. çay kahve yap, servis et, temizlik yap vs.Ben konunuzla tamamen alakasiz bir yorum yapacagim belkide kusura bakmazsaniz. Stajyere kahve mi getirttiriyorsunuz? Yurtdisinda yasiyorum da ben bunu okuyunca sasirdim gercekten. Hem size degil sadece demek ki stajyerler odaya gelen misafirlere de cay kahve tasiyorlar? Stajyerlerin isi midir cay kahve getirmek? Uzucu dogrusu. Ben unlu bir Amerikan sirketi olan Johnson & Johnson da staj yaptigimda benim kahvemi yeni oldugum icin benim jest olsun diye basimdaki yonetici getiriyordu.
Turkiye'de zor desenize calismak. Dogrusu ben stajyer olarak millete cay kahve tasisaydim cok zoruma giderdi. Yanlis anlamayin sadece sasirdim boyle olusuna.
Konunuza gelecek olursam haddini bildirmekle dogru yapmissiniz. Kovma konusunda birsey diyemeyecegim. Belki daha uygun bir dille davranislarinin yanlis oldugunu anlatsaydiniz bir daha yapmazdi. Ama maili ne zaman atmis onu anlamadim siz kovduktan sonra mi? O zaman uzaklastirmakla dogru yapmışsınız.