Hamile olduğumu bile bile bu nasıl kadın

Ben konunuzla tamamen alakasiz bir yorum yapacagim belkide kusura bakmazsaniz. Stajyere kahve mi getirttiriyorsunuz? Yurtdisinda yasiyorum da ben bunu okuyunca sasirdim gercekten. Hem size degil sadece demek ki stajyerler odaya gelen misafirlere de cay kahve tasiyorlar? Stajyerlerin isi midir cay kahve getirmek? Uzucu dogrusu. Ben unlu bir Amerikan sirketi olan Johnson & Johnson da staj yaptigimda benim kahvemi yeni oldugum icin benim jest olsun diye basimdaki yonetici getiriyordu.

Turkiye'de zor desenize calismak. Dogrusu ben stajyer olarak millete cay kahve tasisaydim cok zoruma giderdi. Yanlis anlamayin sadece sasirdim boyle olusuna.

Konunuza gelecek olursam haddini bildirmekle dogru yapmissiniz. Kovma konusunda birsey diyemeyecegim. Belki daha uygun bir dille davranislarinin yanlis oldugunu anlatsaydiniz bir daha yapmazdi. Ama maili ne zaman atmis onu anlamadim siz kovduktan sonra mi? O zaman uzaklastirmakla dogru yapmışsınız.
kadın çalışan olunca her şeyi isterler. çay kahve yap, servis et, temizlik yap vs.

Bana da öyle geliyor

Henüz bu ay üye olmuş.
Üçüzlere hamile
Çok iyi bir işi ve pozisyonu var.
Eşi her işi yapıyor, temizlik, yemek vs. Hem de çok yakışıklı.
Annesi ve kayınvalidesi de mükemmel, bakıcı tutma, biz bakarız diyorlar. Üçüzlere!
Herkes onu kıskanıyor.
Üstelik 26 yaşında bir çıtır...

:işsiz:
Totemmi yapio acaba hani evren mesaj cok tekrar vs :dua:

İnsanlar konunuzu inandırıcı bulabilmek için sorular soruyor ama cevap vermiyorsunuz, detay vermiyorsunuz. Bu her konuda oluyor hemen hemen siz detay verin ki hıı tamam şimdi oldu deyip kafamıza oturtabilelim. İnsan hatasını anlayınca evet haklısınız öyle olmalıydı ya da o an sinirle yazdım vs diyebilir ama üst düzey yöneticiler kendilerine bakmaktan çok eleştirildiklerinde karşı atağa geçiyorlar sanırım. İşte bu yüzden bi yönetici olamadık hey gidii :P dedikleriniz doğruysa da zaten olayı halletmişsiniz sonuç olarak. kolay gelsin

Heee Merlin906 Merlin906 hanım yanlış kişiye çattın kusura bakma . söylemediğim şeylerle beni itham edemezsin kesinlikle bunun altında kalmam hakkımı da ararım . Gerekli olan herşey kontrol edilsin 1e 1000 katmakla olmaz bu işler !!!

kadın çalışan olunca her şeyi isterler. çay kahve yap, servis et, temizlik yap vs.
Yok grilim ya buyuk sirketlerde (bu bayanin anlattigi gibi sirketlerde)stajere cay kahve tasitilmaz
Calisanlar icin kahve cay makineleri vardir
İsterlerse mutfaktan inip kendileri de alir
Caycilarda ust duzey yonetime mudur vs grubunun misafirlerine toplantilarina servis yapar (calisana yapmaz mesela )
Ama stajere cay kahve getir denmez sorumluluk cunku onun gorev taniminda o olmadigi icin yarin bardak kirilsa elini kesse caydanlik dusse yansa isin boyutu degisir
Buyuk sirket onun sorumlulugunu almaz

Saçlarım sarı,işyerinde olmuyor ama miniye hastayım.. kırmızı ruju eşim sevmiyor bordo sürüyorum. Sence bende meyilli miyim ?
İnsanları giyim,kuşam,saç,makyajla eleştirmeyi bırakın artık.. beynine bakın beynine..
Konuya nedense inanamadım o yüzden yorum yapmıyorum.. mail adresi kısmı özellikle çok ilginç..

Heee Merlin906 Merlin906 hanım yanlış kişiye çattın kusura bakma . söylemediğim şeylerle beni itham edemezsin kesinlikle bunun altında kalmam hakkımı da ararım . Gerekli olan herşey kontrol edilsin 1e 1000 katmakla olmaz bu işler !!!
Al bak bakalım amacım çatmak değil beni rencide ediyorsunuz milletin içinde. Bu hanfendinin konusunda benim adımı alay ederek geçiriyorsunuz. Buyurunuz.

Eklentiler

• IMG_4954.webp
    IMG_4954.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 189
  • IMG_4955.webp
    IMG_4955.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 183
  • IMG_4957.webp
    IMG_4957.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 181
heh buldun kendine bir uğraş afferim , neyini taciz etmişim pardon ? gündem yaratma işine bak .

BÖYLE BİŞİ DEMEDİM ISPATLA ?

Nişanlından ayrıldın, konuların tutmuyor gündem peşine girme gibi bir laf söylediniz. Sende mi yöneticisin ahahahaha gibi saçma sapan alay etmeler hepsi mevcut.

BÖYLE BİŞİDE DEMEDİM ISPATLA !

yazmadığım şeyleri söylüyorsun terbiyesiz !!! acil herşeyin kontrol edilmesini istiyorum acilll !!!!!!

demişsin işte ne çırpınıyosun anlamadım.

Al bak bakalım amacım çatmak değil beni rencide ediyorsunuz milletin içinde. Bu hanfendinin konusunda benim adımı alay ederek geçiriyorsunuz. Buyurunuz.

Hadi bakalım herşey kontrol edilsin BEKLİYORUM . Siz aşağılanmak ne demek bilmiyorsunuz bence. Tamda dediğim gibi gündem yaratıldı keşke konu açsaydınız bununla ilgili .

demişsin işte ne çırpınıyosun anlamadım.
Amacım çocuk gibi şikayet etmek değil ama yaptığı çok ayıp. Benim psikolojimi etkilemeye çalışıyor zaten yeni yeni toparlanıyorum. İki yorum atayım dedim taşa vurmasına gerek Yoktu..

Amacım çocuk gibi şikayet etmek değil ama yaptığı çok ayıp. Benim psikolojimi etkilemeye çalışıyor zaten yeni yeni toparlanıyorum. İki yorum atayım dedim taşa vurmasına gerek Yoktu..

Haklısın, durduk yere adını geçirip eski konularından vurmuş. Ayıp yaptığı.

haha şimdi de montaj der

ay bi de ünlem, caps lock.

kadın aşırı gergin. acil herşeyin incelenmesini istiyormuş. FBI çağıralım bi de.

Yok grilim ya buyuk sirketlerde (bu bayanin anlattigi gibi sirketlerde)stajere cay kahve tasitilmaz
Calisanlar icin kahve cay makineleri vardir
İsterlerse mutfaktan inip kendileri de alir
Caycilarda ust duzey yonetime mudur vs grubunun misafirlerine toplantilarina servis yapar (calisana yapmaz mesela )
Ama stajere cay kahve getir denmez sorumluluk cunku onun gorev taniminda o olmadigi icin yarin bardak kirilsa elini kesse caydanlik dusse yansa isin boyutu degisir
Buyuk sirket onun sorumlulugunu almaz
bilemiyorum.
toplamda 5 kişinin çalıştığı bir işyerinde işim dışında hiçbir iş yapmadım.
yaklaşık 30 kişinin çalıştığı sözde kurumsal bir firmada çaycı ve temizlik görevlisi olmasına rağmen, benden bu işler de istendi, yapmadım. sonra atıldım.

Ben seni taşa vurmuyorum eğer taşa vursaydım ayrılık dönemlerinde açtığın konularda seni taşa vuranlarla bir olup yapıcağımı yapardım .

Back
X