Hamile olduğumu bile bile bu nasıl kadın

Ben seni taşa vurmuyorum eğer taşa vursaydım ayrılık dönemlerinde açtığın konularda seni taşa vuranlarla bir olup yapıcağımı yapardım .
Emin ol o taşa vuranlar sayesinde (ayrılık yorumlarında) şuan ayaktayım ve güçlüyüm.. ama art niyet yapmadı o kullanıcılar bilakis ayağa kaldırıp gözümü açtılar.

Konu gerçek olsaydı ve başıma gelseydi, eşimden önce ben saydırırdım. Büroda mini etek giyilmesi, göğüs dekoltesi, insanlarla gereksiz samimiyet yasak bizde istemiyorum böyle bir çalışma ortamını. Kafam rahat olmalı benim. Her yerin kendine göre kuralları olabilir, baştan işe alınırken uyarılması gerekirdi rahatsız olunacak bir durumsa.
Soy adından mail adresinin bulunması çok fantastik geldi bana. Genel görüşümü yazdım bu nedenle.

bilemiyorum.
toplamda 5 kişinin çalıştığı bir işyerinde işim dışında hiçbir iş yapmadım.
yaklaşık 30 kişinin çalıştığı sözde kurumsal bir firmada çaycı ve temizlik görevlisi olmasına rağmen, benden bu işler de istendi, yapmadım. sonra atıldım.
Dogru ama bunun anlattigi gibi yerlerde duzen ona goredir istemiyolar yani stajer cikip bana cay tasitiyolar dese i.k ya uyari alirlar
Seninkilerde olur dogrudur ben konu icin yazdim

ay bi de ünlem, caps lock.

kadın aşırı gergin. acil herşeyin incelenmesini istiyormuş. FBI çağıralım bi de.

valla ben şüpheye düştüm yanlış mi okumuştum diye kontrol ettim hayatta adımdan bile bu kadar emin olamadim ona yanıyorum

ben birkaç şeye takıldım yorumlar ve konuyla ilgili...
1-) İnsanların dikkat çekiciliğinden kime ne?
2-) Birini beğenip bir şirkete yeni gelen insan bir diğerine nasıl ben onu götürürüm dedi?
3-) Madem yukardaki cümle kurulabilecek bir şirket burası nasıl burayı terk edin deniliyor?
4-)Burayı terk edin cümlesini masıl bir yönetici verebilir yüksek konumlarda da olsa malum onu başka birileri aldıysa o başka birileri kovabilir?
5-)Soyadından nasıl mail bulunuyor ? benim soyadım "Özışık" hadi mailimi bulun
6-) Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?
7-) 6. soru yanlış oldu pardon.

Beynim yandı kızlar açıklayın bana :duduk:

Dogru ama bunun anlattigi gibi yerlerde duzen ona goredir istemiyolar yani stajer cikip bana cay tasitiyolar dese i.k ya uyari alirlar
Seninkilerde olur dogrudur ben konu icin yazdim
Biz stajerden dosya isteyemiyoruz,millet çay taşıtıyor :) bende istiyorum böyle bi firma..
bahsedildiği gibi kurumsal firmalarda stajyerler çay falan getirip servis yapmazlar. Çay,kahve makinaları vardır kartına para yükletip kullanırsın o makinaları. Öğleden önce bir kere öğleden sonra bir kere çay servisi çaycılar tarafından ofise yapılır.

Bizim şirkette stajyere toz bile aldırırlardı. Ben de zamanında yaptım. Yapmam diyince kapıyı gösteriyorlar. Şirket diyince gözümüzde farklı şeyler canlanıyor ama 2 ortaklı şahıs firmasının ltd. Şti. Olması çok zor değil. Konu belki fake ama bu tarz durumlar çok yaşanıyor. İş öğrenmeye geldiysen ilk defa gördüğün adama sırf yakışıklı diye ulaşmaya çalışmak ahlaki değil.

ben birkaç şeye takıldım yorumlar ve konuyla ilgili...
1-) İnsanların dikkat çekiciliğinden kime ne?
2-) Birini beğenip bir şirkete yeni gelen insan bir diğerine nasıl ben onu götürürüm dedi?
3-) Madem yukardaki cümle kurulabilecek bir şirket burası nasıl burayı terk edin deniliyor?
4-)Burayı terk edin cümlesini masıl bir yönetici verebilir yüksek konumlarda da olsa malum onu başka birileri aldıysa o başka birileri kovabilir?
5-)Soyadından nasıl mail bulunuyor ? benim soyadım "Özışık" hadi mailimi bulun
6-) Babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi ?
7-) 6. soru yanlış oldu pardon.

Beynim yandı kızlar açıklayın bana :duduk:
Derhal terkedin odayı :) türk filmi replikleri..
konu sahibesinin öncelikle bu tür firmalar hakkında bilgi edinmesi gerekiyor.

Bana da öyle geliyor

Henüz bu ay üye olmuş.
Üçüzlere hamile
Çok iyi bir işi ve pozisyonu var.
Eşi her işi yapıyor, temizlik, yemek vs. Hem de çok yakışıklı.
Annesi ve kayınvalidesi de mükemmel, bakıcı tutma, biz bakarız diyorlar. Üçüzlere!
Herkes onu kıskanıyor.
Üstelik 26 yaşında bir çıtır...

:işsiz:

Ay tamda benim aklımdan geçenler

tebrikler :))

Derhal terkedin odayı :) türk filmi replikleri..
konu sahibesinin öncelikle bu tür firmalar hakkında bilgi edinmesi gerekiyor.
en çok tuhafıma gidende üst düzey bir yöneticicnin milletin içinde stajere ''o adam benom kornomdoki bebelerin babosı'' demesi.
hayır yani bayanı çağırırsın odanı edep ve ahlak çerçevesinde uyarırsın sonrada ik ya çekersin bir mail. işi halledersin..

valla kurumsal bir şirkette 8 yıl çalıştım ne yöneticiler geldi gitti ama bu bayan gibisini görmedim iyiki de görmedim..

Back
X