Hamile Olduğumu Nasıl Söyleyeceğim?

işyeri hekimimiz yok da ik vardı adam kalp krizi geçirdi işte dönmesi uzun sürer. şansıma patrona söylemek zorunda kalacağım ik olsaydı daha rahat söylerdim sanki. hoş onunla da anlaşamıyorum ama :)

Bir iki hafta rapor al grip falan bahanesiyle o sırada hem kontrollere git hem de is yerine ne zaman nasıl söyleyeceğini düsün

Doktordan gebeligine dair rapor alıp eline tutusturuver gitsin... İsyerlerinde gebeliği bildirmek zorunlu diye biliyorum bacım ben bide.. Bna kalsa bnde soylemezdim ama... Ne çektim be....

Bir iki hafta rapor al grip falan bahanesiyle o sırada hem kontrollere git hem de is yerine ne zaman nasıl söyleyeceğini düsün
rapor almak da istemiyorum en azından çalışma performansımı etkilemeyeceğini bilmelerini istiyorum

Doktordan gebeligine dair rapor alıp eline tutusturuver gitsin... İsyerlerinde gebeliği bildirmek zorunlu diye biliyorum bacım ben bide.. Bna kalsa bnde soylemezdim ama... Ne çektim be....
işte doktora ctesi gideceğim o zaman alabilirim ancak raporu şimdi açık açık konussam mı sizce?

direk hamileyim demeye de nedense utanıyorum erkek olduğu için sanırım
Ben 3 aylık olunca ofisteki en üst düzey kişinin (erkek) odasına girip "vaktiniz varsa sizinle konuşmak istiyorum" demiştim. "Sizinle paylaşmak istedim, zaman zaman izin alıp kontrole gitmem gerekecek. Ayrıca doğumdan sonra işime devam etmeyi düşündüğümü de bilmenizi isterim" dedim. Hissettiğin endişeyi anlıyorum aynısını ben de hissettim. İnsan nedense mahçup oluyor çocuk gibi :)

Ama unutma, aile kurmak senin hakkın. Çalışmak da öyle. Yasal hakların var. Mahçup olma :)

Allah tamamına erdirsin.

değerlerin dış gebelik gibi değil sanki. normal bi ilerleme var .

hayırlısı olsun

işte doktora ctesi gideceğim o zaman alabilirim ancak raporu şimdi açık açık konussam mı sizce?

Bu utanılacak ayıp birşey değil hamilesin dünyanın en kutsal varlığı snn içinde yeşeriyor kimden niye utanacaksinki.. Soyle gitsin.. Zaten istiycek snden o raporu is yerin bildirmek zorundasın.. Yasal hakların devreye giriyor bikere.. Mobbing uygulayabilecek türde bi isin yoktur umarım bana az cektirmiyorlar zira mağaza mağaza dolasiyorum simdi yine raporluyum hemde 20 gün dönüşte beni fizana kadar sürerler artik herhalde

Ay cok tatlısınız :) Bence güzelce söylyın sevgili patrocum bu ara çok sık izin aldım farkındayım gercekten sıze karsıda mahcubum ama şuanda bi hamılelık baslangıcım mevcut o sebbele doktr muaynem var izniniz olursa curtsı gunu gidicem diye bı cırpıda soyleyıer

bende öyle istiyordum ama sürekli izin almam gözlerine batmaya başladı ve hastaneye mecburen gitmem gerekiyor
Çok fazla gitmeyeceksiniz ki hastaneye. 3ayda 3 kere ancak gidersiniz. İlk aylar ayda bir kontrol. 1.5 aylık olduysa ilk gittiğinizde zaten hem bebeği görür hem kalp atışını duyarsınız inşaallah. 1 ay sonra gelin der

işyeri hekimimiz yok da ik vardı adam kalp krizi geçirdi işte dönmesi uzun sürer. şansıma patrona söylemek zorunda kalacağım ik olsaydı daha rahat söylerdim sanki. hoş onunla da anlaşamıyorum ama :)
Söyleyin canım bebek bekliyorum diye niye utaniyorsunuz ki sanki onları leylekler mı getirdi evlisiniz tabiki çocuğunuz olcak hem bunu bildirmezseniz ilerde bı sorun çıkıp işten ayrılmak zorunda kalırsanız siz suçlu çıkarsınız

Hamilelik utanılacak bir şey değil ki utanma. Git de ki falanca bey kan değerlerimin düşüş sebebi bebek bekliyor olmamızmış. Şu gün kontrolüm var

mudure gıdın gebeyım sızede bıldırmek ıstedım deyın bu kadar basıt gerısınde sıze ızın vermek zorunda kontroller ıcın zaten yasal hakkınız..

izin vermek zorundalar. Çekinmeden söyleyin. hamileliğe uygun pozisyonda çalışmıyorsanız bölüm veya pozisyonunuz değiştirilir.

çok tesekkür ederim çalışmaya devam edeceğimi söylemeyi unuturdum ben iyi ki söylediniz :)

çok üzüldüm sizin adınıza inşallah çabucak atlatırsınız bu dönemi. zaten hamilelik psikolojisi zor birde acımaları olmuyor. yani sonucta onlardan ekstra bir şey çıkmıyorki bütün doğum parası vs devlet karsılıyor.. işverenleri anlamak gerçekten zor..

neden utanıyorum onu bile bilmiyorum gayet doğal bir durum yani. hatta işe alırken çocuk düşünüyor musunuz diye sormuşlardı kabusum oldu bu soru hani düşünmüyordun derse diye saçmalıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…