- 26 Ağustos 2016
- 3.616
- 3.867
- 133
- Konu Sahibi ShellShock
-
aslında doğal bir durum ama isanın basına birkere gelince ne yapacağını şaşırıyor :)mudure gıdın gebeyım sızede bıldırmek ıstedım deyın bu kadar basıt gerısınde sıze ızın vermek zorunda kontroller ıcın zaten yasal hakkınız..
sürekli oturarak çalışıyorum zaten Allah'tanki... öğlen yemeğinden sonra söylicem artıkizin vermek zorundalar. Çekinmeden söyleyin. hamileliğe uygun pozisyonda çalışmıyorsanız bölüm veya pozisyonunuz değiştirilir.
kan değerlerim 1.5 haftada yükseldi. son adet tarihim 28 aralık ve riskli gebelik olarak görüyorlar. yani her hafta gidiyorum hast. bu haftada gitmem gerek... normal ilerlese dediğiniz doğruda değerlerimi sürekli kontrol ediyorlar.Çok fazla gitmeyeceksiniz ki hastaneye. 3ayda 3 kere ancak gidersiniz. İlk aylar ayda bir kontrol. 1.5 aylık olduysa ilk gittiğinizde zaten hem bebeği görür hem kalp atışını duyarsınız inşaallah. 1 ay sonra gelin der
haklısınız.. bende sürekli izin alıp yalan söylemek istemediğim için söylemek istiyorum umarım beni üzecek bir tepki ile karşılaşmam :)Söyleyin canım bebek bekliyorum diye niye utaniyorsunuz ki sanki onları leylekler mı getirdi evlisiniz tabiki çocuğunuz olcak hem bunu bildirmezseniz ilerde bı sorun çıkıp işten ayrılmak zorunda kalırsanız siz suçlu çıkarsınız
evet böyle söyleyeceğim.çok tesekkür ederimm.Hamilelik utanılacak bir şey değil ki utanma. Git de ki falanca bey kan değerlerimin düşüş sebebi bebek bekliyor olmamızmış. Şu gün kontrolüm var
Daha doğru ilk defa gelince :) 2ciye şaşırmazsın bilirsin tecrüben oluyoaslında doğal bir durum ama isanın basına birkere gelince ne yapacağını şaşırıyor :)
aslında ik var ona söylemem gerek ama şansıma adam kalp krizi geçirdi çok riskli bir ameliyat oldu o dönene kadar ben doğururumyani mecburen patrona söylemek zorundayım
utanilacak bisey degil tabiki tebrikler buarada :)
ama anlamadigim neden hep is saatleri boyunca randevularini aliyorsun, bende hamileyim calisiyorum
hep isten sonra gidiyorum kontrollerime
Canım sen nerde oturduğunu söyleseydın ben bulurdum sana , en yakın uygun fiyatlı özel hastane :)çok tesekkür ederim.. iş çıkış saatinde özelde hiç doktor bulamadım.. birde bazıları çok fazla pahalı.
bende öyle istiyordum ama sürekli izin almam gözlerine batmaya başladı ve hastaneye mecburen gitmem gerekiyor
erkeklerden birine söyleyin
yüm ofis sonraki gün duyar
Evet bir de özellikle "henüz çok yeni kimsenin bilmesini istemiyorum şimdilik " diye belirtirse sağır sultan bile duyarerkeklerden birine söyleyin
yüm ofis sonraki gün duyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?