Bu cevabini okudugumdaki ifademBendekini sana versem olur mu
şu kk da bile kaç kişi bebek sahibi olabilmek için mücadele ediyor, sakın kötü düşüncelere kapılma bak kalp atışını bi duy ağladığın için bile utanıcaksın kendinden bebeğine karşı suçlu hissedeceksin kendini, o masumun sana ihtiyacı var, hele tekmeler , hele doğsun o yumuk eller, o minik ayaklar , o mis koku. bende sizin gibi başlarda korkardım, sonra bi sürede olmadı , şükür Rabbim nasip etti ama ben bebek düşünmediğim zamanlar için bile kızıyorum kendime:)) bambaşka bi duygu :) sakın üzme kendini, belki ağlamanda hamilelik duygusallığıdır:)Kizlar ilac kullaniyordum hic beklemiyordum hamile kalmayi ama biraktigim kisa bi sürede olmus henüz 4 aylik evliyim ve kendimi hic hazir hissetmiyorum o kadar kararsizim ki ögrendigimdeN beri agliyorum konuşacak hiç kimsem yok lütfen birileri benimle konussun artık :'(
4 ay oldu evleneli daha 2 ay birlikte vakit gecirebildik cok kisa bi zaman bu sonra büyük bi trafik kazasi yaptik ölümden döndük esim 2 aydir ayaklari kirikti yatiyodu tam son zamanlarda yeni yeni kendimizi toparlamaya istedigimiz hayati yasamaya basladik daha 3 hafta oldu simdi de bu cikti o kadar beklemedigim hic istemedigim kendimi hic hazir hissetmedigim zaman oldu kisoranlara bile daha 1 sene düşünmüyorum diyordum o kadar ki konuya uzagim
bak canım evet zor zamanlar geçirmişsin ama bunları minicik bir canlıya mal edemeyiz, hem herkes kendine göre bi evlilik oluşturabilir, bence sorun senin doğmanda değilmiş, annenin psikolojisindeymiş, 10 çocuğum olsa yinede doğurmasaydım diyemem, kucağına bebeğini alınca ona zarar verebilirmisin, öldürebilirmisin asla yapamazsın , ama kucağına almadan yapmayı düşünüyorun sakın kardeşim sakın. ömrü billah üzüntüsü vebali yeter okonuya girmek bile istemem, ben detaylı ultrasona 13 haftalıkken girdim o haraketleri görünce şok oldum nasıl olur daha 130-140 gramlar diye ağzım açık kaldı, ve kaybetmekten dahada korktum düşük riskim vardı ,sonrada erken doğum riskim, çok iyi bir gelirle yönetici pozisyonunda olduğum işimide evlatlarım için bırakmak zorunda kaldım pişmanda değilim, inan bana bebeğinle evliliğin dahada güzelleşecek, hiç bebek tutamayan ben 2 şer kg ikizlerime kendim baktım, sen sen olmayacaksın Mevlam öyle bir anne yerleştiriyorki insanın içine kendini tanıyamıyorsun:)Benim annemle babam düşünmeden yapmislar beni hic anlasamadilar arada hep beni ezdiler o kadar kötü bi cocukluk gecirdim ki annem bazen babamdan dayak yedigi zaman bana keske sen olmasaydin simdi hersey daha kolay olurdu derdi hep belki ben defalarca annemin beni dogurdugu güne lanet ettim simdi ayni seyi düsüncesizce ben yapip kendi evladimin da benim Gibi buyumesinden cok korkuyorum diyorum ya daha düzenim oturmadi evlilige alisamadim
Size korundugumu söyledim dogum k. Hapi kullaniyodum ilacim bitti ve alacak imkanim yoktu toplasaniz 1 hafta biraktim ama olacagi oldugu zaman kimse engel olamiyor siz de bunu anlamiyosunuz lütfen paylasilanlari düzgün okuyun ve ona göre yorum yapinSIRF KENDİNİZİ HAZIR HİSSETMİYORSUNUZ DİYE..BEBEĞİ ALDIMAK MI İSTİYORSUNUZ..O ZAMAN BEBEĞİN OLMAMASI İÇİN ÖNLEMİNİ ALSAYDINIZ..DAHA KÜÇÜK YAŞLARDAKİ KIZLAR NE OLACAK?..BENDE SİZDEN DAHA KÜÇÜKTÜM ANNE OLDUĞUMDA..BENDE BEBEK BAKAMAZDIM DEMİŞTİM..AMA SIRF BBEĞİ YAŞATA BİLMEK İÇİN 9 AY YATMAK ZORUNDA KALDIM..O ŞEKİDE BEBEĞİME KAVUŞTUM..DÜŞÜNCENİZ ÇOK ÜRKÜTÜCÜ...EVLİLLİĞE GELİNCE HAZIRSINIZ..KARNINIZDAKİ CANLI BİR BEBEĞİ ÖLDÜRMEK İÇİN.. İÇİN SIZLAMIYOR..BEN CEVAPTA İSTEMİYOR..BURADAN İÇİM CIZ ETTİ YAZMAK İSTEDİM..
İnsanların sadece fiziksel gelişimleri değil duygusal gelişimleri de anne karnında başlıyor. Bebek istenip istenmediğini hissediyor gelişimi ilerledikçe.Esimle ortak karar almak istedim ona fikrini sordum yani olursa aslinda bizim icin de degisiklik olur bu kötü bisey degil diyo ama o da henüz hazir degil olsun bebegimiz ben cok istiyorum sakin aldirmayi felan düşünme demiyo sadece sen bilirsin diyo bütün yükü bana kalinca daha da kötü hissediyorum ilerde olmaz diye bisey yok diyorum hazir hissettigimiz zaman yapalim istiyorumhem bu düşündüklerimi henüz kalbi yok ama karnımdaki anliyo mu acaba kiziyo mu bana diye düşünüyorum bazen :'(
bu nasıl bir cevap ne itici ..Bendekini sana versem olur mu
Gülücük yapmak istedim ama siteyle pek aram yok beceremedim kötü anlamda söylemedim yoksa beni yanlis anlamayin espri olsun isteseniz de vermem :)bu nasıl bir cevap ne itici ..
allahımm neler duyuyoruuum,lütfeenn bunu düşünmek bile ne acı! sakın aldırmayı bile aklınızdan geçirmeyin rabbim onu size nasip etti ,onun hayatına son veripte cinayet mi işleyeceksiniz?Esimle ortak karar almak istedim ona fikrini sordum yani olursa aslinda bizim icin de degisiklik olur bu kötü bisey degil diyo ama o da henüz hazir degil olsun bebegimiz ben cok istiyorum sakin aldirmayi felan düşünme demiyo sadece sen bilirsin diyo bütün yükü bana kalinca daha da kötü hissediyorum ilerde olmaz diye bisey yok diyorum hazir hissettigimiz zaman yapalim istiyorumhem bu düşündüklerimi henüz kalbi yok ama karnımdaki anliyo mu acaba kiziyo mu bana diye düşünüyorum bazen :'(
öyle yapmaya calisiyorum güzel taraflarindan bakmaya calisiyorum ama dedigim gibi mide bulantilari bas agrisi sabahlari yataktan dövülmüs gibi kalkmam agzimin tadi olmamasi hic bisey yiyememem beni bu duruma itiyo biraz da birazdan doktora gidicem dua edin bana ..Supersin cnm. Hep guzel tarafini gor. Birkac hafta sonra rahatlayacak ve gebeligin tadini cikaracaksin. Sabah uyandiginda oglum beni opuyr. Oyle uyaniyrm. Hayal et sen de bunu. Minicik elleriyle yuzumu seviyr. Gulucuklere boguyor beni. Bana sarilip uyuyor minicik koluyla. Hep guzellikleri dusun. Arada agkayacaksin arada gulecek...basen depresif olacaksin bazen bomba gibi canli neseli...hepsi gebelik hormonundan. Gecici hepsi emin ol...
Esini cok seviyorsun ya, bebegin gelsin onun sevgisini tarif bile edemeyeceksin; esinin sevgisinin ustune cikacak cunku sevgisi. Cok guzel gunler bekliyor sizi emin ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?