Kız durrr disardayim gözlerim dola dola okudum eşim noluyo diyor :))))) Aferin sana kardeşim bak yavaş yavaş anne olmaya basladin bile hem de çok iyi bi anneHayal ediyorum kucagima aldigimi onu hic de fena degil :) herkes bana anneligin yakisacagini söylüyor :) hayirlisi diyelim. Beni en cok bebek sahibi olmak isteyip de olamayaanlar etkiledi insallah rabbim onlara da nasip eder en kisa zamanda. hatamin farkindayim bu kadar insan bebek isteyip allaha yalvarip da bulamazken benim istememem nankörlük bence. Hayirlisi diyelim yine teşekkür ederim desteginiz icin dua edin bana :)
evde bi köpegim var paşa bilmiyorum bebis dogdugu zaman anlasabilecekler mi kiskanmasindan korkuyorum bebegi simdi azar azar ilgiyi kesmeye basladim alissin diye ama bakalim artik nasil olcak :)
Farkindayim daha simdiden gelip sürekli karnimin üstüne basini koyup yatmaya basladi :)köpeğin biliyor zaten senin anne adayı olduğunu,hormonlarından farketti çoktan canım..
Insallah siz de saglikli sihhatli bi sekilde alırsınız bebeginizi kucaginiza ben anladim hatami her gün Özür diliyorum bebisten agladigim icin gerci dediginiz gibi mide bulantilarini felan cekince bazen hâlâ zor geliyo ama onun varligina alistim yine de :) mutfaga giremiyorum bile esim isten gelince yemk hazir olsun diye katlaniyorum ama böyle gittikce yemegi hic yiyemiyorum bilmiyorum nasil yapicam her gün hazir da yenmiyoBende 22 yaşındayım :) evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım ilk yıl bende bebis istemiyorum diyordum soranlara :)) bende çocuk ruhluyum ve bunu eksi olarak görmüyorum bebeğim i anlayabiliriz birlikte büyürüz ne ggüzel ki yalniz kalmayacak onunla oyunlar oynayacamhhemen kardeş düşünmüyorum Allah nasip eder mi onu da bbilemiyorum amayalniz kalmaz diye seviniyorum ya ruhumdaha yasli oolsaydi hic cekilmezdi ozaman bence artı durum avantaj bu.. Hala mide bulantilarim var yemek kokusu midemi bulandirdigi çok oldu yemek adları bile bulantı ya yetti hala bir çok şeyi yiyemiyorum 16 haftam bitti ben hic kilo alamadim aksine 4 kilo verdim ama bebeğim için herşeye değer ilk zamanlar isyan oluyor seni anlıyorum bulantı oldukça katlanilmiyor gibi ggorunsede herşeyin bir zorluğu var bebegimden Vazgeçmem son ayı ma kadar da bulanacagini bilsem insan bağlanıyor..
Ben isterim :)Bendekini sana versem olur mu
Benim ki oglus :)) hayirlisiyla insallahSiziiii gidi yiyicilerrr ana kız yiyin bakalım :)))) bi yerde okumuştum aşırı bulantısı olanın kızı olma ihtimali daha yüksekmiş :)))
Ayirt etmiyorum tek saglikli olsun da :) erkek olursa bana sahip cikar kiz olursa ev islerinde yardim eder beni daha iyi anlar ikisi de ayni :)Siziiii gidi yiyicilerrr ana kız yiyin bakalım :)))) bi yerde okumuştum aşırı bulantısı olanın kızı olma ihtimali daha yüksekmiş :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?