hamile oldugumu yeni ögrendim

Ekim ayinda oluyor dogumu tahminen ben de sizin hikayenizin sonunun güzel olmasina sevindim ama hic kendime yakistiramiyorum bana anne denmesini ben daha cocugum nasil olcak :)

:) ahh canım sen şimdi kalp atışını duymadığın için hamilelik sana yavan geliyor bide hazırlıksız yakalanmışsın.. doğumda ilk ağlayışını o miss kokusunu içine çektiğinde bu düşüncelerin puff diye uçup gidecek..

bir şey daha diyeyim benim hamileliğimde eşim düştü ve yan çapraz bağlarını koparttı..doktor yanlış teşhis edince aynı dizinden 2 kez ameliyat oldu ,iyi olana kadar tek başıma baktım ben.. iyileştiğinde 4 aylık hamileydim...eşim bana çok eziyet etti kızım düşsün diye karnıma tekme bile attı.. hiç istemedi.. kendine rakip olarak gördü , bi acayip hallere büründü kıskandı yani.. kızım olmasaymış ben ona daha iyi bakarmısım ... .daha neler nelerde boşver... herkesin hayatı kendine tabi..

bebişine sımsıkı sarıl şimdi,düşmesin,bırakmasın seni.. bebişle gezicek yerlerd var öyle deme.. ben herşeyimi portatif aldım bi tane hantal bişeyim yok..ve kızımla heryeri gezdik hemde daha 20 gunlukken çok eğlenceli oldu :) kızımda gezmeyi seven biri neyseki

pıt pıt pıt ları duyunca gözyaşlarına hakim olamayacaksın... 12.haftaarda eğer iyi takiplersen bebişim hareket halindeyken bile hiisedeksin..ilerki haftalarda eğer hareket etmezse kafana takacaksın ve buraya konu açacaskın bebeğim hareket etmıyor neden bişeyimi var diye gibi gibi..

doktor sana vermiştir folik asitini ihmal etme..
günde 1 muz yemelisin senin rahim kasılmalarını engeller hemde bebeğin için çok gerekli (senide tok tutar )
süt yerine 1 kase yoğurt yemelisin kalsiyum açısından
1 yumurta
ağır işlerden kaçın,mutfak dolaplarına uzanmaktanda

Bence siz güçlü birisiniz, içinizdeki merhamet duygusu çok hoş. Anneniz öyle davrandıysa size unutun gitsin, bebeğinizin ruhsal olarak sağlıklı,kendine güvenen, sıcak dolu bir kalbi olan anneye ihtiyacı var.

Haklisiniz aslinda :) güclü olmaliyim ki ona bakabilmeliyim :) hayal ettirmeyin bana hemen dogurmak istiyorum :) 2 güN önce bu bebegi bu kadar sevip bu kadar sevecegim aklimin ucundan bile gecmezdi :) sarildim simdi ona dediginiz gibi sıkı sıkı tuttum :) ama yeme konusunda simdilik üstelemek istemiyorum mide bulantilarim hâlâ cok fzla en azindan bi süre daha gecsin midem rahatlayana kdr .. evet folik asit verdi dr. onu kullanmaya basladim bile :)

evde bi köpegim var paşa bilmiyorum bebis dogdugu zaman anlasabilecekler mi kiskanmasindan korkuyorum bebegi simdi azar azar ilgiyi kesmeye basladim alissin diye ama bakalim artik nasil olcak :)

K
Kız durrr disardayim gözlerim dola dola okudum eşim noluyo diyor :))))) Aferin sana kardeşim bak yavaş yavaş anne olmaya basladin bile hem de çok iyi bi anne

sevgili @TeMbeLteNeKee 5 aylık evliyim haftaya rabbim nasip ederse bebeğim 3 aylık olucak. gebeliği yaza belki olur diye düşünüyorduk ama ilacı bıraktığım ay hamile kaldım senin gibi. önceleri çok tedirgin oldum eşim daha bana koca olamamışken çocuğumuza babamı olucak diye düşünüyordum. sende olduğu gibi hormonlar tavan yaptı eşimden uzaklaştığım bi dönemde geçerdim ama eşimin bana yaklaşımıyla bu dönemi atlattık çok şükür. ilk öğrendiğimiz zamanlarda eşimde çok hevesli değildi yeni evliyiz gırtlağa kadar borç içindeyiz eşya borcu evin kredi borcu bide çocuk olucak onun masrafı altından nasıl kalkıcaz bilemedi inanki. ben hiç aldırmayı düşünmedim hep istiyordum bebeğimin olmasını ama eşim hazır değildi. zaman geçtikçe alışmaya başladı poşet bile taşıttırmaz oldu oda hazırlanmaya başladı artık benimle birlikte. ilk kalp sesini 8. haftamda duyduk çok heycanlandığını söyledi ama hala tedirgindi. bu hafta kontrolüm vardı ultrasonda bildiğin bir bebek gördük hareket ediyor takla atıyor ellerini ayaklarını dans eder gibi oynatıyor kendini ittiriyor o kadar güzeldiki inanamazsın. videoya çektik görüntüyü eşim sürekli izler oldu. senin tedirginliğini çok iyi anlıyorum bende yeni evliyim ama eşinde buna çabuk alışıcak senden daha çok pimpiriklencek buna inanmalısın. mümkün olduğunca kontrollere eşinle birlikte gitki oda çabuk adapte olsun heycanlansın görmeyi beklesin senle birlikte. hiç korkma rabbim size kapılarını sonuna kadar açıcak gencecik anne baba olucaksınız hele o kalp atışlarını bir duy o zaman annelik güdün gelicektir ve bebeğine sımsıkı bağlanıcaksınız...

Internetten bebegin kalp atislarini buldum ve esime dinlettim kalbinin bu kadar hizli calismasina hem inanamadi hem gözleri doldu bizimkini duydugunda ne yapar hic bilmiyorum :) bana güzel bi akil verdiginiz ultrason görüntülerini ben de videoya alicam :) evet ögrendigimiz gün de hastaneye esimle birlikte gittim alissin diye bunun bilincindeyim merak etme :) dün bi arkadasim duymus aradi gecen sene evlendi hâlâ cocuklari yok ve benimle konusurken biz evlendik evleneli istiyoruz olmuyo siz nasil basardiniz dedi.. böyle sözler duyunca çok üzülüyorum ama bebise biraz daha sarildim onun benimle konusmasi sayesinde .. sen de benim yasadiklarimin aynisini yasamissin ama ben ilk duygusallik hallerini hâlâ atamadim iste kendi kendime bi agliyorum bi gülüyorum mide bulantilari falan filan insallah kalici olmaz dogana kdr yani ttemennim o :) rabbim ben dahil bütün hamişlerimize bebeklerini saglik sihhatle kucaklarina almayi nasip etsin :)

evde bi köpegim var paşa bilmiyorum bebis dogdugu zaman anlasabilecekler mi kiskanmasindan korkuyorum bebegi simdi azar azar ilgiyi kesmeye basladim alissin diye ama bakalim artik nasil olcak :)

köpeğin biliyor zaten senin anne adayı olduğunu,hormonlarından farketti çoktan canım..

Bende 22 yaşındayım :) evlendikten 1 ay sonra hamile kaldım ilk yıl bende bebis istemiyorum diyordum soranlara :)) bende çocuk ruhluyum ve bunu eksi olarak görmüyorum bebeğim i anlayabiliriz birlikte büyürüz ne ggüzel ki yalniz kalmayacak onunla oyunlar oynayacamhhemen kardeş düşünmüyorum Allah nasip eder mi onu da bbilemiyorum amayalniz kalmaz diye seviniyorum ya ruhumdaha yasli oolsaydi hic cekilmezdi ozaman bence artı durum avantaj bu.. Hala mide bulantilarim var yemek kokusu midemi bulandirdigi çok oldu yemek adları bile bulantı ya yetti hala bir çok şeyi yiyemiyorum 16 haftam bitti ben hic kilo alamadim aksine 4 kilo verdim ama bebeğim için herşeye değer ilk zamanlar isyan oluyor seni anlıyorum bulantı oldukça katlanilmiyor gibi ggorunsede herşeyin bir zorluğu var bebegimden Vazgeçmem son ayı ma kadar da bulanacagini bilsem insan bağlanıyor..

Insallah siz de saglikli sihhatli bi sekilde alırsınız bebeginizi kucaginiza ben anladim hatami her gün Özür diliyorum bebisten agladigim icin gerci dediginiz gibi mide bulantilarini felan cekince bazen hâlâ zor geliyo ama onun varligina alistim yine de :) mutfaga giremiyorum bile esim isten gelince yemk hazir olsun diye katlaniyorum ama böyle gittikce yemegi hic yiyemiyorum bilmiyorum nasil yapicam her gün hazir da yenmiyo

Merak etmeyin kızlar yakında o istahiniz öyle bi artacakki biri beni durdursunnnnnn diye bagiracaksiniz her gün :))))

Siziiii gidi yiyicilerrr ana kız yiyin bakalım :)))) bi yerde okumuştum aşırı bulantısı olanın kızı olma ihtimali daha yüksekmiş :)))

Bendekini sana versem olur mu
Ben isterim :)
Canim ben istiyorum olmuyo.kurban olduğum allah bu nasıl bi sinavdir. Biz burda gece gündüz ayaklarımizi havaya dikiyoruzki olsun sen istemiyorsun. Kahvaltı yapmıyorum diyosun.aynen bende öyle eşim gelene kadar hayat duruyo sanki ama o çocuk doğduğunda bütün yalnızlığın alacak.hem hemen doğaya ya ooo daha var alisir sin üzülme inan çok güzel bi duygu

bende evlendigimde 18 yasindaydim ilk ay esim cocuk istemedi sonra kk ya uye oldum baktim cocuk isteyip te olmayan kadinlari gordum dedim benim cocugumun olup olmayacagi belli bile degil ne diye korunuyorum ben hemen biraktim korunmayi anne olmaya o kadar hazir hissettim ki kendimi 4.ayimda hamile kaldim allahima cok sukur sorunsuz bi hamilelik gecirdim hersey cok guzel gecti tam zamaninda dogdu kizim canim gorur gormez asik oldum resmen ona ilk gorus ilk temas o kadar ozel ve guzel ki anlatilmaz yasanir bi duygu hala dusundukce gozlerim yasarir kizim simdi 17 aylik suan 21 yasindayim ve ben bi bebis daha istiyorum bakalim o ne zaman gelicek onuda sabirsizlikla heyecanla bekliyorummm herkes daha kucuksun biraz ara ver diyo ama kimin ne dedigi umrumda bile degil ben o mutlulugu tekrar yasamak istiyorumm :)

Siziiii gidi yiyicilerrr ana kız yiyin bakalım :)))) bi yerde okumuştum aşırı bulantısı olanın kızı olma ihtimali daha yüksekmiş :)))
Ayirt etmiyorum tek saglikli olsun da :) erkek olursa bana sahip cikar kiz olursa ev islerinde yardim eder beni daha iyi anlar ikisi de ayni :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…