Hamile olduğunu öğrenenler 4 -5 haftalık olanlar

aminn canım rabbim bütün istiyenlere nasip etsin inş .. evet umudunu adet göresiye kadar kaybetme :)
İşin kötüsü reglilerim düzensiz benim. Son regl tarihim 4 mart. Hani düzenli olsa bilirim geç kaldı niye olmadım derim ama düzensiz ışte. Ayak uşümesi ve kasık agrim hala var. Isinmadi ayaklarim. Corap giyiyorum üstüne panduf isinamiyorum. Boşuna kan verdim Bisey de anlamadım. 0.15 ne yani :) bakalim hayırlısı :)

Bana da olmaz dediler. 3 ay regl olmadim. 3 ay esimle uzaktik. 1 yada 2.iliskide hamileydim:) gerci kimyasaldi ama hamile kaldigimi gösterir sonucta bu dimu

Rabbim tez zamanda iyi haberini almayı nasip etsin canım olur tabiki yicek ekmeyi varsa öyle bi geliyoki inşallah dua edicem bol bol moralini yüksek tut kendini tüm sıkıntılardan uzak tut bende şubatta düşük yaptım ümidi kestim hamile oldumu ögrendim inşallah bi sorun olmaz bende çok agır kaldırdım bilemedim saçımı boyadıgım hafta ögrendim hayırlısı inşallah

Amiiiinnn.. Rabbim hayirlisiyla versin senin de kucağına, duacinim:)

Allah razı olsun ilk haberi bize ver :) sürekli ya Varis ya Fettah ya Allah zikirlerini çek aklına geldikçe

Arkadaşlar hamilelik belirtiniz nasıl başladı ve adetinize kac gün kala .... Ne gıbı gözlemler edindiniz vücüdunuzda
bir hafta onceden basladi. uyku hali, vucut sicakligimda yukselme, ayni zamanda usume, ve gaz problemi oldu. adet gunumden bir gun sonra test yaptim pozitif cikti. vucudunu dinle o sana buyun cevaplari veriyo

selam millet
aranizda karnini gere gere esneyen var mi?
ben tam esniycem bise beni engelliyo. boyle kramp gibi kasilma gibi. ne zamandir esneyemiyorum

canım tekrar kan verseydin bakalım ne çıkıcaktı normalde 2 günde bir yükselir bhcg

Bende öyle yapacaktım da şuan karamandayım aile gezmesi panik yapıyorum ankarada yaşıyorum normalde cuma günü gidicem evime gecikince test yaptım burda ögrenmiş bulundum korkuyorum şubatta düşük yaptım diye takıntı yaptım sanırım

Bende bugün tam 5 oldum çarşamba gidicem sizce erken mi göremezmiyiz :/
Bende diyorum bir hafta sonraya alsaydımda kalp atışlarını da duysaydım diye ama dayanamıyorum kendimi hiç hamile hissetmiyorum bebişte bi sorun var mı diye merak etmekten alamıyorum kendimi

Bende diyorum bir hafta sonraya alsaydımda kalp atışlarını da duysaydım diye ama dayanamıyorum kendimi hiç hamile hissetmiyorum bebişte bi sorun var mı diye merak etmekten alamıyorum kendimi
Bende öyleyim ya korkuyorum çok napsam bilemedim böyle beklenmiyor neyse gidip bakmakta fayda var heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…