- Konu Sahibi burcuburak1907
-
İşin kötüsü reglilerim düzensiz benim. Son regl tarihim 4 mart. Hani düzenli olsa bilirim geç kaldı niye olmadım derim ama düzensiz ışte. Ayak uşümesi ve kasık agrim hala var. Isinmadi ayaklarim. Corap giyiyorum üstüne panduf isinamiyorum. Boşuna kan verdim Bisey de anlamadım. 0.15 ne yani :) bakalim hayırlısı :)aminn canım rabbim bütün istiyenlere nasip etsin inş .. evet umudunu adet göresiye kadar kaybetme :)
Çok erken yapmışsın canım degerde yok gözüküyor ama 9 günde belli olmaz ki döllenme aşaması anca morali yüksek tut olmassa önümüzdeki ay dene sıkıntı yapma hiç ümit kesilmez olmaz dediler bana neler neler
Amiiiinnn.. Rabbim hayirlisiyla versin senin de kucağına, duacinim:)Rabbim tez zamanda iyi haberini almayı nasip etsin canım olur tabiki yicek ekmeyi varsa öyle bi geliyoki inşallah dua edicem bol bol moralini yüksek tut kendini tüm sıkıntılardan uzak tut bende şubatta düşük yaptım ümidi kestim hamile oldumu ögrendim inşallah bi sorun olmaz bende çok agır kaldırdım bilemedim saçımı boyadıgım hafta ögrendim hayırlısı inşallah
kilon falan nasil? saglikli beslendigin an her sey cozulur. sperm saglikli olsun, yumurtan saglikli olsun, rahmin vucudun her seyin saglikli olsun beybi bak nasil tutunuyo.Canm bu ayda adet oldum kismet degilms sen hamilemisin
bir hafta onceden basladi. uyku hali, vucut sicakligimda yukselme, ayni zamanda usume, ve gaz problemi oldu. adet gunumden bir gun sonra test yaptim pozitif cikti. vucudunu dinle o sana buyun cevaplari veriyoArkadaşlar hamilelik belirtiniz nasıl başladı ve adetinize kac gün kala .... Ne gıbı gözlemler edindiniz vücüdunuzda
Bende 26 martta adet olmustum hayirlisi olsun ins saglikla kucagimiza almak nasip olurkızlar merhaba hamile olduğumu idrar testi ile yeni öğrenmiş bulunmaktayım en son 27 martta adet olmuştum. doktora gitmeyi düşünüyorum bu hafta gitsem bebek ultrasonda gözükür mü acaba?
Benimde 26 mart :)Ayni zamanda hamile kalmsz sanirim bnmde 26 martta adetim bitmisti benm daha gorunmedi ama sennki gorunur belki gt bence :)
canım tekrar kan verseydin bakalım ne çıkıcaktı normalde 2 günde bir yükselir bhcgİşin kötüsü reglilerim düzensiz benim. Son regl tarihim 4 mart. Hani düzenli olsa bilirim geç kaldı niye olmadım derim ama düzensiz ışte. Ayak uşümesi ve kasık agrim hala var. Isinmadi ayaklarim. Corap giyiyorum üstüne panduf isinamiyorum. Boşuna kan verdim Bisey de anlamadım. 0.15 ne yani :) bakalim hayırlısı :)
Hayir canm bence aksine cok iyi bi zamanlama doktorlar 5haftadan snra bseyleri net olarak soyleyebiliyolar5 haftalik hamileyim daha doktora gitmedim gec kalmış sayilirmiyim
Bende bugün tam 5 oldum çarşamba gidicem sizce erken mi göremezmiyiz :/
Ben ayın 20 sine randevu aldım. Sürekli git gel yapmayayım diye.Bende bugün tam 5 oldum çarşamba gidicem sizce erken mi göremezmiyiz :/
Bende diyorum bir hafta sonraya alsaydımda kalp atışlarını da duysaydım diye ama dayanamıyorum kendimi hiç hamile hissetmiyorum bebişte bi sorun var mı diye merak etmekten alamıyorum kendimiBende bugün tam 5 oldum çarşamba gidicem sizce erken mi göremezmiyiz :/
Bende öyleyim ya korkuyorum çok napsam bilemedim böyle beklenmiyor neyse gidip bakmakta fayda var heraldeBende diyorum bir hafta sonraya alsaydımda kalp atışlarını da duysaydım diye ama dayanamıyorum kendimi hiç hamile hissetmiyorum bebişte bi sorun var mı diye merak etmekten alamıyorum kendimi
Aynen bencede daha fazla dayanamamBende öyleyim ya korkuyorum çok napsam bilemedim böyle beklenmiyor neyse gidip bakmakta fayda var heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?