Hamile olduğunu öğrenenler 4 -5 haftalık olanlar

Arkadaşlar beta hcg degerim 99.76 cıktı laboratuvardaki hemşire değerin çok küçük, düşük yapabilirsin dedi sizce böyle bir ihtimal var mı? Muayene etmeden nasıl anlamış olabilir.

kızlar bende yeni üyeyim tebrik ederim hamile olanları Allah sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. Bende yeni öğrendim hamileliğimi doktor araştırması içerisindeyim Ankara'da bildiğiniz iyi bir doktor var mı?

4 haftalik hamilesiniz 5-6 gun icinde kese gorunebilir :)

Arkadaşlar beta hcg degerim 99.76 cıktı laboratuvardaki hemşire değerin çok küçük, düşük yapabilirsin dedi sizce böyle bir ihtimal var mı? Muayene etmeden nasıl anlamış olabilir.

Cok bilio o hemsire hanim 2-3 bekleyip tekrarlayin kan testini 2 katindan daha fazlaysa saglikli ilerliyor demektir hayirli olsun

kızlar benim adetim hep 2 ay felan geçerdi o yüzden hesaplıyamıyorum kaç haftalık perşembe günü usg bakılıcak ama merak ediyorum değerlerim nasıl sizce
11.04.2016 : 0.6
27.04.2016 : 48.1
29.04.2016 : 145.5
02.05.2016 : 807.5
03.05.2016 : 1590.1

Bence gayet iyi gitmiş cnm artık bu kadar sık kan verme bence sana lazım bebeğin kanla büyücek

canım doktorda kızdı zaten kan verip durma diye perşembe günüde usg de kesemizi görürsem inş içim rahatlıcak dahada durmadan hastaneye gidip durmam inş cnm

Valla bende sık gidiyorum cnm sende keseyi gör yeterki her hafta git gör bebişini

Perşembe günü keseyi inş görürsün göremezsende canını sıkma
Benim beta 3735 olmuştu 2 sonra doktora gittim nokta şeklinde gördü kese gibi dedi biz hiç göremedik 4 gün sonra tekrar çağırdı o zaman net bir şekilde bizde gördük

rabbim hayırlısını versin cnm inş görürüm perşembe günü bebişimi inş sağ salim alırım kucağıma :)

Ya kizlar bende test yaptim ama yukleyemiyrm buraya bellek yetersiz dyor benim testim de aksam yapmstim sikisik degildim idrara ikinci cizgi o idrar dokulen yere yakindi hatta en sondaydi cizgi ama silik sonra ben testi cikardim icini orda silik cizgi görünüyor t nin altinda degilde ilerde acaba hamilemiyim yaa adetme 5 gun var

Merhaba kızlar :)

Bende hamile olduğumu dün bu testlerden öğrendim :)
son adet tarihimin ilk gününe göre 4 haftalık hamileyim

Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

Kızlar bende beş haftalık hamileyim haftaya kalp atışı duycaz inşallah. Çok istediğim bi hamilelik ti ama şu an çok bi heyecan ım yok değişik hissediyorum bi. Belki kalp atışı duyunca daha mı farklı olur acaba. Kaygılar da başladı. 5 yıllık evliyim acaba nasıl alışçaz hayat değişecek falan hislerim normal mi benim gibi düşünen varmı acaba

Hissettigin ve hissedecegin olumlu olumsuz hersey normal:)saglikla dogsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…