- Konu Sahibi burcuburak1907
-
Merhabalar
Ankara hastanesi acilde adet gecikmemden dolayı kan verdim beta hcg 597.66 cıktı kesin değil dedi bikac doktoru aradım gebelik var dedi keseyi görmeliyiz dedi bilen varsa kaç haftalık hamileyim kese ne zaman görünür. Şimdiden teşekkürler...
Arkadaşlar beta hcg degerim 99.76 cıktı laboratuvardaki hemşire değerin çok küçük, düşük yapabilirsin dedi sizce böyle bir ihtimal var mı? Muayene etmeden nasıl anlamış olabilir.
kızlar benim adetim hep 2 ay felan geçerdi o yüzden hesaplıyamıyorum kaç haftalık perşembe günü usg bakılıcak ama merak ediyorum değerlerim nasıl sizce
11.04.2016 : 0.6
27.04.2016 : 48.1
29.04.2016 : 145.5
02.05.2016 : 807.5
03.05.2016 : 1590.1
canım doktorda kızdı zaten kan verip durma diyeBence gayet iyi gitmiş cnm artık bu kadar sık kan verme bence sana lazım bebeğin kanla büyücek
canım doktorda kızdı zaten kan verip durma diyeperşembe günüde usg de kesemizi görürsem inş içim rahatlıcak dahada durmadan hastaneye gidip durmam inş cnm
canım doktorda kızdı zaten kan verip durma diyeperşembe günüde usg de kesemizi görürsem inş içim rahatlıcak dahada durmadan hastaneye gidip durmam inş cnm
rabbim hayırlısını versin cnm inş görürüm perşembe günü bebişimi inş sağ salim alırım kucağıma :)Valla bende sık gidiyorum cnm sende keseyi gör yeterki her hafta git gör bebişini
Perşembe günü keseyi inş görürsün göremezsende canını sıkma
Benim beta 3735 olmuştu 2 sonra doktora gittim nokta şeklinde gördü kese gibi dedi biz hiç göremedik 4 gün sonra tekrar çağırdı o zaman net bir şekilde bizde gördük
hayırlı olsun canım inşaallah güzelce kucağımıza alırız bebişlerimizi Allahın izniyleMerhaba kızlar :)
Bende hamile olduğumu dün bu testlerden öğrendim :)
son adet tarihimin ilk gününe göre 4 haftalık hamileyim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Eki Görüntüle 1827492 Eki Görüntüle 1827493
Hissettigin ve hissedecegin olumlu olumsuz hersey normal:)saglikla dogsunKızlar bende beş haftalık hamileyim haftaya kalp atışı duycaz inşallah. Çok istediğim bi hamilelik ti ama şu an çok bi heyecan ım yok değişik hissediyorum bi. Belki kalp atışı duyunca daha mı farklı olur acaba. Kaygılar da başladı. 5 yıllık evliyim acaba nasıl alışçaz hayat değişecek falan hislerim normal mi benim gibi düşünen varmı acaba
kızlar merhaba hamile olduğumu idrar testi ile yeni öğrenmiş bulunmaktayım en son 27 martta adet olmuştum. doktora gitmeyi düşünüyorum bu hafta gitsem bebek ultrasonda gözükür mü acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?