Hamile olduğunu öğrenenler 4 -5 haftalık olanlar

Benimde 5 haftalık görünüyor son adet tarihine göre. Henüz kadın doğumcuya gitmedim. Aile doktoruna kan tahlili verdim. Ona göre 5 hafta görünüyor dedi doktor. Kese oluşsun az bekleyeyim ondan sonra kadın doğumcuya giderim. Ankaradayım. Biran önce iyi bir kadın doğumcu bulmalıyım

Benim ilk olcturdugumde deger 8 cikmisti doktor yuzume bile bakmadan gebelik yok dedi ben inat ettim 2 gun sobra yine baktim 32 cikti.ki bunlardan once idrar testi yaptim 4 tane pozitif cikmisti hep.sen olumsuz dusunme emin ol artacak o :)
Ya çok afedersiniz nasıl sorcam bilemedim :) , beta hcg olcurtmeden kaç gün önce yumurtlamaniz oldu? Yani beraberlik falan. 27 nisan da yumurtlamam oldu. Olctursem bugun cikar mi?

Ya çok afedersiniz nasıl sorcam bilemedim :) , beta hcg olcurtmeden kaç gün önce yumurtlamaniz oldu? Yani beraberlik falan. 27 nisan da yumurtlamam oldu. Olctursem bugun cikar mi?
Çıkmaz canım hemen bekle zor biliyorum ama 1 hafta daha bekle kesin sonuç için şuan döllenme aşamasındadır 1 hafta daha geçsin döllendigi belli olur

Çıkmaz canım hemen bekle zor biliyorum ama 1 hafta daha bekle kesin sonuç için şuan döllenme aşamasındadır 1 hafta daha geçsin döllendigi belli olur
Çok zormus beklemek ya :) beta hcg niz 8 çıkınca dedim acaba bende de çıkar mi :) sol yumurtaligim hala ağrıyor, sizi gibi. Ozellikle yatarken sol bacagimi rahatca uzatamiyorum, sanki çekiliyor gibi. Geçen hafta ruyamda annem kucagima bebek verdi bugün de bebek emziriyordum. Kafayı yedim sanirim teşekkürler cevap için

ben de aynen senin gibi düşünüyorum , 7- 8 yıldır çalışıyorum , ara verecek miyim , evde oturabilecek miyim
bebegimi başkasına emanet edebilecek miyim ?????????????????????

23 mart adet tarihimdi 9 nisan yumurtlama tarihimdi. Ben esimle nisan 1 de ilk iliskiye girdik ondan once kendisi il disibdaydi.ondan sonra gun asiri yaptik gibi bisey ama tam hatırlamıyorum sadece yumurtlama zamaninda gun asiri oldu.17 nisanda da kan tahlilimde 8 cikti idrar testlerim pozitif cikti

Benim 23 martti bebek gorunmez fakat keseyi gorursunuz ins

Bende yeni ögrendim ama ultrasona almadılar daha korkum var emin olamıyor insan
Merhaba hayırlı olsun. Günümüz aynıymış :) ben çarşamba günü en son beta ya baktırdığımda Dr cuma ya da pzt gelebilirsin kese için demişti. Aynı gün il dışına çıkmıştım ve yarın döner dönmez Dr.a gitmeyi düşünüyorum. Senin Dr ne dedi?

Kizlar merhaba, ben bugün çok saçma sapan birşeye 1 saat çocuk gibi ağladım diye eşimin zorlamasıyla hcg olcturmeye gittik. Yol boyu da çocuk gibi booggg boogg diye agladim susturamadi adam neyse 27 nisan da yumurtlamam olmuştu bugün6 mayıs ve hcg 0.15 çıktı. Bir daha olcturmeme gerek yok sanırım degil mi? Net hamile degilim bence

Çok erken yapmışsın canım degerde yok gözüküyor ama 9 günde belli olmaz ki döllenme aşaması anca morali yüksek tut olmassa önümüzdeki ay dene sıkıntı yapma hiç ümit kesilmez olmaz dediler bana neler neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…