- 30 Eylül 2008
- 406
- 485
- 303
- 42
- Konu Sahibi burcuburak1907
-
Ya çok afedersiniz nasıl sorcam bilemedim :) , beta hcg olcurtmeden kaç gün önce yumurtlamaniz oldu? Yani beraberlik falan. 27 nisan da yumurtlamam oldu. Olctursem bugun cikar mi?Benim ilk olcturdugumde deger 8 cikmisti doktor yuzume bile bakmadan gebelik yok dedi ben inat ettim 2 gun sobra yine baktim 32 cikti.ki bunlardan once idrar testi yaptim 4 tane pozitif cikmisti hep.sen olumsuz dusunme emin ol artacak o :)
Çıkmaz canım hemen bekle zor biliyorum ama 1 hafta daha bekle kesin sonuç için şuan döllenme aşamasındadır 1 hafta daha geçsin döllendigi belli olurYa çok afedersiniz nasıl sorcam bilemedim :) , beta hcg olcurtmeden kaç gün önce yumurtlamaniz oldu? Yani beraberlik falan. 27 nisan da yumurtlamam oldu. Olctursem bugun cikar mi?
Çok zormus beklemek ya :) beta hcg niz 8 çıkınca dedim acaba bende de çıkar mi :) sol yumurtaligim hala ağrıyor, sizi gibi. Ozellikle yatarken sol bacagimi rahatca uzatamiyorum, sanki çekiliyor gibi. Geçen hafta ruyamda annem kucagima bebek verdi bugün de bebek emziriyordum. Kafayı yedim sanirimÇıkmaz canım hemen bekle zor biliyorum ama 1 hafta daha bekle kesin sonuç için şuan döllenme aşamasındadır 1 hafta daha geçsin döllendigi belli olur
hayırlı olsun canım inşaallah güzelce kucağımıza alırız bebişlerimizi Allahın izniyle
Kızlar bende beş haftalık hamileyim haftaya kalp atışı duycaz inşallah. Çok istediğim bi hamilelik ti ama şu an çok bi heyecan ım yok değişik hissediyorum bi. Belki kalp atışı duyunca daha mı farklı olur acaba. Kaygılar da başladı. 5 yıllık evliyim acaba nasıl alışçaz hayat değişecek falan hislerim normal mi benim gibi düşünen varmı acaba
23 mart adet tarihimdi 9 nisan yumurtlama tarihimdi. Ben esimle nisan 1 de ilk iliskiye girdik ondan once kendisi il disibdaydi.ondan sonra gun asiri yaptik gibi bisey ama tam hatırlamıyorum sadece yumurtlama zamaninda gun asiri oldu.17 nisanda da kan tahlilimde 8 cikti idrar testlerim pozitif ciktiYa çok afedersiniz nasıl sorcam bilemedim :) , beta hcg olcurtmeden kaç gün önce yumurtlamaniz oldu? Yani beraberlik falan. 27 nisan da yumurtlamam oldu. Olctursem bugun cikar mi?
Merhaba hayırlı olsun. Günümüz aynıymış :) ben çarşamba günü en son beta ya baktırdığımda Dr cuma ya da pzt gelebilirsin kese için demişti. Aynı gün il dışına çıkmıştım ve yarın döner dönmez Dr.a gitmeyi düşünüyorum. Senin Dr ne dedi?Bende yeni ögrendim ama ultrasona almadılar daha korkum var emin olamıyor insan
Ben bugün gittim canım keseyi gördü bebegi göremedik erken dedi haftaya çarşamba gel dedi
Allah razı olsun amin canım cümlemize inşallah duyarız saglıkla kucaklarımıza alırız Rabbim sabır ve huzur versin :)Hadi gözün aydın. Darısı kalp atışlarını duymaya
canım benim nisan 11 de 0.6 çıkmıştı nisan 27 de 48.1 çıktı 15 gün sonra tekrar yaptır ve kendine dikkat et bu aradaSonuç bu. İliskiden1 gafta geçti henüz
Yaaaa... Olabilme ihtimalim düşük bile olsa ihtimal var yani. Bilmiyordum bunu. Teşekkür ederim cevap için. Allah sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin inşallahcanım benim nisan 11 de 0.6 çıkmıştı nisan 27 de 48.1 çıktı 15 gün sonra tekrar yaptır ve kendine dikkat et bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?