Yarın 5+6 oluyor 6 hafta bile değil daha bakalım ne olacak. Normalde 6. Haftada kalp atışlarını izleyebiliyorlarmışBen de 5+5 de gittim dediğim gibi daha görememiştik bebeği 2 hafta sonra gel dedi doktor da bana kalp atışı için. Doktordan doktora beklenti de değişiyor herhalde :) benimki 7. veya 8. Haftada kalp atışı duyarız demişti mesela.
Bende o zamlarda gittiğimde duymamamıştı 7 haftada anca duyuldu öyle bşy olursa moralini bozma hiç ben boştan yere canımı sıktım böle herkes. Bu haftalarda duyuldu benm neden duyulmadi diye sadece bi tavsiye vermek istedim :) hayrlı olsun bu arada
Yarın 5+6 oluyor 6 hafta bile değil daha bakalım ne olacak. Normalde 6. Haftada kalp atışlarını izleyebiliyorlarmış
Kızlar düşük yaptım ardından kürtaja aldılar
Ses duyulmadı canım ama kalp ritmini gösterdi çok şükürBenim bildiğim kadarıyla 6. Haftada bebeğin kalp atışları başlıyor. Ama ultrason cihazının bunu algilayabilmesi için biraz daha zaman geçmeli. Doktorun daha iyi bilir tabi seni çagirdiysa bildiği vardır. Doktora gidince olanları yazarsan biz de bilgileniriz :)
Aynı durumdayızBende 5+5 gunluk hamileyim sekiz yil aradan sonra rabbim yine nasip etti cok sukur
Seninle doğum tarihlerimiz aynı,son adet tarihin nedir canımKızlar merhaba 6+2 bugün kontrol vardı kese 17mm bebek 3mm dedi ama haftaya kalp dinleriz dedi sizde durumlar nasıl ?
sata göre 6 haftalıktı doktor daha 2 haftalık dedi adet tarihine göre uyumlu gitmiyor dedi kesede düzensizdi kanamam başladı bir sancıyla düştü sonrada içerde birşey kalmasın diye kürtaja aldılarnasıl olur neden ama çok geçmiş olsun kaç haftalık hamileydin cnm ya çok üzüldüm
Merhaba canım benim son adet 3 mayıs ama dr geç döllenme dedi bebeğim 8+3 olacaktı normalde ama 7+3 sağlıklı olsunda :) senin son adet ile aynı mu gidiyor gelişimi ? Hayırlı uğurlu olsun bebegin Rabbim kazasız belasız kucağımıza almamızı nasio eder inşallahh:)Seninle doğum tarihlerimiz aynı,son adet tarihin nedir canım
Canım benim son adet 12 mayıs,25 haziranda ultrason da keseyi göremedi dr.bana da geç döllenme dedi.Daha keseyi,bebeği falan görmedim ben,ayın 5inde randevum var,hepsini görürüz inşallahMerhaba canım benim son adet 3 mayıs ama dr geç döllenme dedi bebeğim 8+3 olacaktı normalde ama 7+3 sağlıklı olsunda :) senin son adet ile aynı mu gidiyor gelişimi ? Hayırlı uğurlu olsun bebegin Rabbim kazasız belasız kucağımıza almamızı nasio eder inşallahh:)
Canım benim,çok üzüldüm,sen nasılsın Allah sağlık sıhhat versin,ne denir bilemedim,konuşmak istersen özelden yaz, herzaman beklerim.Kızlar düşük yaptım ardından kürtaja aldılar
Allah iyilik versin canım,çok geçmiş olsun,şekerin çıkmış olabilir çok tatlı yemişsin,hamilelik hassas dönem,benim sürekli bir yerlerim ağrıyo,biri bitiyo biri başlıyo.kızlar 2 gün önce bir fenalaştım size anlatamam tansiyonum mu çıktı şekerim mi yükseldi bilemedim
saat üç gibi şerbetli tatlı yemiştim hızımı alamadım galiba fazla yedim normalde şekerim düşük 73
aksam yemeği yedik tatlıdan 5 saat sonraydı resmen
yemeği yerken masada başım döndü anneme geldim beni bi ateş bastı fenalaştım annem basıma sulu pamuk koydu tülbent koydu 10 saniyede sıcacık oldu kafamın arkası acayip ağrıdı ense köküm kafamın arkası o kadar agrıdı ki sonra annem soğuk suya soktu ayaklarım vücudum yandı her yerime soğuk su tuttuk kafama ense arkama tuttuk ılıkça oralara sonra annem masaj yaptı kafama öyle geçti ama ertesi günü turp gibiydim tansiyon aleti de bulamadık ölçelim acile gitmemek içinde direndim hastaneyi sevmem inadımdan annemde baya gidelim diye zorladı ama götüremedi :) neyse ki iyi oldum bugün randevum var doktora söyleyeceğim bakalım şeker mi tansiyon mu
çok sağol canım benim Allah razı olsunCanım benim,çok üzüldüm,sen nasılsın Allah sağlık sıhhat versin,ne denir bilemedim,konuşmak istersen özelden yaz, herzaman beklerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?