Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Yarın 5+6 oluyor 6 hafta bile değil daha bakalım ne olacak. Normalde 6. Haftada kalp atışlarını izleyebiliyorlarmış

Ayy teşekkür ederim ben zaten 8. Haftada gidicem. Doktor istersen 7. Hafta gel dedi ama ben dediğin gibi garanti olsun diye 8. Haftayı beklemeyi düşünüyorum. Ben başkalarının dediğini dinlemiyorum pek ya doktordan başka. Dinlesem zaten onu yeme bunu yeme düşüğü tetikler diye diye bişey yedirmicekler bana. Dost mu düşman mı belli değil insanlar bu ara :))

Yarın 5+6 oluyor 6 hafta bile değil daha bakalım ne olacak. Normalde 6. Haftada kalp atışlarını izleyebiliyorlarmış

Benim bildiğim kadarıyla 6. Haftada bebeğin kalp atışları başlıyor. Ama ultrason cihazının bunu algilayabilmesi için biraz daha zaman geçmeli. Doktorun daha iyi bilir tabi seni çagirdiysa bildiği vardır. Doktora gidince olanları yazarsan biz de bilgileniriz :)

Ses duyulmadı canım ama kalp ritmini gösterdi çok şükür

nasıl olur neden ama çok geçmiş olsun kaç haftalık hamileydin cnm ya çok üzüldüm
sata göre 6 haftalıktı doktor daha 2 haftalık dedi adet tarihine göre uyumlu gitmiyor dedi kesede düzensizdi kanamam başladı bir sancıyla düştü sonrada içerde birşey kalmasın diye kürtaja aldılar

kızlar 2 gün önce bir fenalaştım size anlatamam tansiyonum mu çıktı şekerim mi yükseldi bilemedim
saat üç gibi şerbetli tatlı yemiştim hızımı alamadım galiba fazla yedim normalde şekerim düşük 73
aksam yemeği yedik tatlıdan 5 saat sonraydı resmen
yemeği yerken masada başım döndü anneme geldim beni bi ateş bastı fenalaştım annem basıma sulu pamuk koydu tülbent koydu 10 saniyede sıcacık oldu kafamın arkası acayip ağrıdı ense köküm kafamın arkası o kadar agrıdı ki sonra annem soğuk suya soktu ayaklarım vücudum yandı her yerime soğuk su tuttuk kafama ense arkama tuttuk ılıkça oralara sonra annem masaj yaptı kafama öyle geçti ama ertesi günü turp gibiydim tansiyon aleti de bulamadık ölçelim acile gitmemek içinde direndim hastaneyi sevmem inadımdan annemde baya gidelim diye zorladı ama götüremedi :) neyse ki iyi oldum bugün randevum var doktora söyleyeceğim bakalım şeker mi tansiyon mu

Seninle doğum tarihlerimiz aynı,son adet tarihin nedir canım
Merhaba canım benim son adet 3 mayıs ama dr geç döllenme dedi bebeğim 8+3 olacaktı normalde ama 7+3 sağlıklı olsunda :) senin son adet ile aynı mu gidiyor gelişimi ? Hayırlı uğurlu olsun bebegin Rabbim kazasız belasız kucağımıza almamızı nasio eder inşallahh:)

Canım benim son adet 12 mayıs,25 haziranda ultrason da keseyi göremedi dr.bana da geç döllenme dedi.Daha keseyi,bebeği falan görmedim ben,ayın 5inde randevum var,hepsini görürüz inşallah

Allah iyilik versin canım,çok geçmiş olsun,şekerin çıkmış olabilir çok tatlı yemişsin,hamilelik hassas dönem,benim sürekli bir yerlerim ağrıyo,biri bitiyo biri başlıyo.
Yediğine içtiğine çok dikkat et...

Merhaba kizlar bende yeni hamile olanlardanim:) daha dun ogrendim suan 4+6 haftalik hamileymissim. Daha cok yeni ve sizler gibi bende cok endiseliyim. Sanki heran adetim gelecekmis gibi sancilarim oluyor tuvalte gitmeye korkuyorum kan gorecem diye.

Kızlar hayırlı olsun hepinize, düşük yapanlar için de gecmis olsun diliyorum. Sorusu olan hic çekinmeden yazabilir elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım.

Hoşgeldiniz kızlar tecrübelerimizi ve sıkıntılarımızı birbirimizle paylaşırsak eminim sorunlarımızın daha çabuk üstesinden geliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…