İnşallah öyledir canım,bişey söylemek zorKızlar bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ağrısız sancisiz .. benim bugün çatlatma iğnemin 14 günü kan testi yapicam 8 günü 4 çıkmıştı. Igneden sonra sol kasigimda ağrı kesilmedi çok değil ama birazda o bölgede şişlik var bugün fark ettim. Sizce hamilemiyimm
Kan vermeye gidiyorum çok heyecanliyimİnşallah öyledir canım,bişey söylemek zor
Hadi bakalım,herşey gönlünce olsunKan vermeye gidiyorum çok heyecanliyim
Allah razı olsunnnHadi bakalım,herşey gönlünce olsun
Tecrübeli annelere her zaman ihtiyacımız var teşekkür ederiz,ara ara rahatsız ederiz:)Kızlar hayırlı olsun hepinize, düşük yapanlar için de gecmis olsun diliyorum. Sorusu olan hic çekinmeden yazabilir elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım.
Cinsiyeti belli olmadığı için henüz bişey almadım ama hediye geldi,onları da yiyesim geldi tatlılıktan:)Bebişiniz için aldığınız şeyler var mı?Benim içim gidiyor
İnşaallah canım,hayırlı sağlıklı olsun hamileliğin...Bende 8 +4 gunluk hamileyim bebegi gorduk ama poliklinik de cihaz olmadigi icin kalp atisini duyamadik insallah persembe duyucam Allahin izniyle.
Haberler nasılKan vermeye gidiyorum çok heyecanliyim
Hoşgeldiiin...Hayırlı uğurlu olsun,sağlıkla kucağına almak nasip olsunBen geldiiiiiimmmm :) Adete 3 kata Beta Hcg 365 ile aranızdayım.
NegatifHaberler nasıl
Neler geldi ben bir seyler alacagim sanirim dayamamayip ama neler almaliyim bilmiyorumCinsiyeti belli olmadığı için henüz bişey almadım ama hediye geldi,onları da yiyesim geldi tatlılıktan:)
Ben duzenli bir doktora baslayamadim esim seyahatli iste calisiyor anKızlar hayırlı olsun hepinize, düşük yapanlar için de gecmis olsun diliyorum. Sorusu olan hic çekinmeden yazabilir elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım.
Masallah bebisin cok tatli nazar degmesin❤Kızlar hayırlı olsun hepinize, düşük yapanlar için de gecmis olsun diliyorum. Sorusu olan hic çekinmeden yazabilir elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım.
Üzülme canım yine kısmet olur inşaallah,filmi neden çektireceksin?Negatifadet olmayı bekliyorum olunca gidip rahîm filmi cekincem
Tulum geldi önünde tatlı bi yazı yazılı,üst alt takım geldi,yemek yakalığı,patik.Neler geldi ben bir seyler alacagim sanirim dayamamayip ama neler almaliyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?