Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

cumartesi kontrole gittik kanamadan sonraki kontroldü gayet iyi durumdaymışız büyümüş bizimki kalp atışlarını çok net duyduk bu sefer tam 8. haftanın içindeymişim doktora fenalastıgımı söyledim senin şekerine erken bakalım dedi
tansiyonum da iyi çıktı şekerden uzak dur dedi tabiki
bulantılarım hafiften sabah başladı oda açlıktan sanırım başka bulantım olmuyor yoğunda olmuyor
cinsiyetini merak ediyoruz eşimle heyecanla o günü bekliyoruz

Kızlar bebislerinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ağrısız sancisiz .. benim bugün çatlatma iğnemin 14 günü kan testi yapicam 8 günü 4 çıkmıştı. Igneden sonra sol kasigimda ağrı kesilmedi çok değil ama birazda o bölgede şişlik var bugün fark ettim. Sizce hamilemiyimm

İnşallah öyledir canım,bişey söylemek zor

Bende bugün hastaneye gittim ikili tarama testi için kan verdim sonuçlar 15 gün sonra çıkcakmış inş sağlıklıdır bebeğim ve ben ilkkez bugün kalbini dinledim nasıl desem böle falan yani çok mutlu oldum rabbim bebeği olan ve olmayan herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin

Bende 8 +4 gunluk hamileyim bebegi gorduk ama poliklinik de cihaz olmadigi icin kalp atisini duyamadik insallah persembe duyucam Allahin izniyle.

Kızlar hayırlı olsun hepinize, düşük yapanlar için de gecmis olsun diliyorum. Sorusu olan hic çekinmeden yazabilir elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım.
Tecrübeli annelere her zaman ihtiyacımız var teşekkür ederiz,ara ara rahatsız ederiz:)

Ben geldiiiiiimmmm :) Adete 3 kata Beta Hcg 365 ile aranızdayım.

Kızlar hayırlı olsun hepinize, düşük yapanlar için de gecmis olsun diliyorum. Sorusu olan hic çekinmeden yazabilir elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırım.
Ben duzenli bir doktora baslayamadim esim seyahatli iste calisiyor an
Masallah bebisin cok tatli nazar degmesin❤
Ben henuz cok erken biliyirum ama bir seyler almak istiyorum belki bebek bezi bile olabilir stoklamak adina neyi almami onerirsin ?yenidogan mi almaliyim ne kadar almaliyim cok cok stoklamak istedim

Neler geldi ben bir seyler alacagim sanirim dayamamayip ama neler almaliyim bilmiyorum
Tulum geldi önünde tatlı bi yazı yazılı,üst alt takım geldi,yemek yakalığı,patik.
Ben cinsiyet belli olmadan çok kararsız kaldım,orta renkler alsam bile ne bileyim kızsa cici etekler elbiseler alamayacam diye hevesim kaçıyor.Sabrediyorum.İsim bile şuan hiç yok aklımda,sadece bi tane erkek ismi çıktı ağzımdan eşim de çok beğendi,arada bir o isimle sesleniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…