Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Arkadaslar ben de yeni ögrendim gebeligimi. Dün kan testiyle 34.88 değerim. Cumartesi tekrar bakilacak. Bende düne kadar gögus ucu hassasiyeti vardi. Bugum yok o yuzden endiseleniyorum. Boyle bir durum yasayan var mi acaba?

Arkadaslar ben de yeni ögrendim gebeligimi. Dün kan testiyle 34.88 değerim. Cumartesi tekrar bakilacak. Bende düne kadar gögus ucu hassasiyeti vardi. Bugum yok o yuzden endiseleniyorum. Boyle bir durum yasayan var mi acaba?
Hoşgeldin hayırlı olsun cnm normaldir en başlarda böle şeyler

Evet canım söyledi doktor ben yine de denedim ağız yoluyla almayı 2 kere aldım bişey olmadı 3. Seferde yataklara düşürdü :)) artık doktorun dediği gibi kullanayım dedim, denicem bakalım teşekkür ederim içim rahatladı.

Bu arada günde kaç tane içiyorsun. Bana doktor günlük fazla verdi ben doktoru değiştirdim. Hatta devletede gittim başka doktorada çok verdiğini söyledi. Ben bütün gün uyuyordum ve resmen konuşamıyordum dilim dolaşıyordu konuşurken.

Günde 3 kez verdi bana yanında da magnezyum. Folik asit zaten kullaniyordum baya ilaç oldu yani.

Teşekkür ederim canım benim,Allah sana da sağlıklı hayırlı doğumlar versin.
Ben bugün doktora gittim ama idrar yolu enfeksiyonum var,idrar testinde bakteri yüksek çıktı,doktor düşük ve erken doğum riski yapabiliyo dedi enfeksiyon için.
Fitil ve tek doz içimlik ilaç verdi.Çok üzüldüm ya bu enfeksiyon düşüğe falan sebep olur diye.Ben evlendim evleneli ya mantar enfeksiyonu ya idrar yolları enfeksiyonu sık sık geçiririm.
Hamileliğim boyunca ne yaparım,sürekli olursa bu durum...

Ya kızlar hiç birinizin midesi bulanmıyor mu
Benim midem resmen elimde geziyorum. Gece bile yanma oluyor istifra etmedim ama etsem rahatlıcam yani hiç bir kokuya gelemiyorum

Selam kizlar bebisleriniz hayırlı olsun bende şoktayim dun test yaptirdim arkadasin zoruyla bugun aradi 302 hcg cikmis hamilesin dedi yarin 35 gun oluyor ne zaman dr gitmeli siz gittiniz m ben ilkinde 7 haftada gitmistim yarin gitsem erken mi olur

Benim midem resmen elimde geziyorum. Gece bile yanma oluyor istifra etmedim ama etsem rahatlıcam yani hiç bir kokuya gelemiyorum
Yanma ve bulantı var ama çok kötü değil,bazı günler yoğun bazı günler az oluyo.Yoğun olduğunda midem çok ağrıyo yanıyo.Koku hassasiyeti de var, ama o da çok kötü durumda değil.
Bu bulantı,kusma kişiden kişiye göre değişiyor.

Ben çok daha erken gitmiştim,35 gün az değil doktora gitmekte fayda var ama sen bilirsin tabiki,sanırım 2.hamileliğin,hayırlı sağlıklı olsun...

Bendensin
Ben dr oyleyim hatta arada istifraya kadar gidiyirum.doktor bir sey vermek istedi ben de gerek yok basa cikiyorum dedim

Bence git bir gorun.belki testler yapar.ben 10u haftanin sonuna dogru ikinciye gittim

Bence git bir gorun.belki testler yapar.ben 10u haftanin sonuna dogru ikinciye gittim
Yarin bi gidicem canim bakalim hayirlisi hepimize bana iki yil once istemistim kesinlikle olmaz kist var tuplerin tikali menopz ihtimalin yuksek demislerdi o yuzden beklemiyordum hala inanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…