Hoşgeldin hayırlı olsun cnm normaldir en başlarda böle şeylerArkadaslar ben de yeni ögrendim gebeligimi. Dün kan testiyle 34.88 değerim. Cumartesi tekrar bakilacak. Bende düne kadar gögus ucu hassasiyeti vardi. Bugum yok o yuzden endiseleniyorum. Boyle bir durum yasayan var mi acaba?
Normalde idrar yolu enfeksiyonu bile olsan progestan verir doktor. Korkma düşük tehlikesinden değil yani.bende az kullanmadım.ben düşük tehlikesi atlattım kanamam oldu 1 hafta kadar iğne oldu. Birde hep progestan kullandım. Bu arada bulantın varsa ağızdan alma progestanı doktorun söylemiştir.
Bu arada günde kaç tane içiyorsun. Bana doktor günlük fazla verdi ben doktoru değiştirdim. Hatta devletede gittim başka doktorada çok verdiğini söyledi. Ben bütün gün uyuyordum ve resmen konuşamıyordum dilim dolaşıyordu konuşurken.Evet canım söyledi doktor ben yine de denedim ağız yoluyla almayı 2 kere aldım bişey olmadı 3. Seferde yataklara düşürdü :)) artık doktorun dediği gibi kullanayım dedim, denicem bakalım teşekkür ederim içim rahatladı.
Bu arada günde kaç tane içiyorsun. Bana doktor günlük fazla verdi ben doktoru değiştirdim. Hatta devletede gittim başka doktorada çok verdiğini söyledi. Ben bütün gün uyuyordum ve resmen konuşamıyordum dilim dolaşıyordu konuşurken.
200 mg mı 3 taneGünde 3 kez verdi bana yanında da magnezyum. Folik asit zaten kullaniyordum baya ilaç oldu yani.
Canım cok tesekkur ederim. Senin bebegin de hayırlı olsun. Sırayla saglikla kavusalim insallah yavrularımıza:)Hoşgeldin hayırlı olsun cnm normaldir en başlarda böle şeyler
200 mg mı 3 tane
Teşekkür ederim canım benim,Allah sana da sağlıklı hayırlı doğumlar versin.Allah hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benimde az kaldı doğuma. Bende sizin gibi acemiyim. Aama okadar çok araştırdımki hatta dün akşam acaba çokmu takıntılıyım dedim. Bir biberonu bile 1 ay araştırdım :) acemi olunca ve insanın yanında destek olucak öğreticek kimse olmayınca benim gibi takıntıya bağlar heralde. :) sormak istediğiniz birşey olursa elimden geldiğince yardımcı olurum. Biliyorsam tabi.
Geçmiş olsun,Allah sağlık sıhhat versin hepimize,bebişlerimize...Öyle bişey yapmamış ama ben yine de korktum ya. Haftaya yine gel dedi ve ağrıların devam ederse. Kullanalım bakalım ilaçları.
Yanma ve bulantı var ama çok kötü değil,bazı günler yoğun bazı günler az oluyo.Yoğun olduğunda midem çok ağrıyo yanıyo.Koku hassasiyeti de var, ama o da çok kötü durumda değil.Ya kızlar hiç birinizin midesi bulanmıyor mu
Benim midem resmen elimde geziyorum. Gece bile yanma oluyoristifra etmedim ama etsem rahatlıcam yani hiç bir kokuya gelemiyorum
Ben çok daha erken gitmiştim,35 gün az değil doktora gitmekte fayda var ama sen bilirsin tabiki,sanırım 2.hamileliğin,hayırlı sağlıklı olsun...Selam kizlar bebisleriniz hayırlı olsun bende şoktayim dun test yaptirdim arkadasin zoruyla bugun aradi 302 hcg cikmis hamilesin dedi yarin 35 gun oluyor ne zaman dr gitmeli siz gittiniz m ben ilkinde 7 haftada gitmistim yarin gitsem erken mi olur
Sagol canım seninde hayirli olsun Allah saglikla kucağına almayi nasip etsinBen çok daha erken gitmiştim,35 gün az değil doktora gitmekte fayda var ama sen bilirsin tabiki,sanırım 2.hamileliğin,hayırlı sağlıklı olsun...
BendensinYa kızlar hiç birinizin midesi bulanmıyor mu
Benim midem resmen elimde geziyorum. Gece bile yanma oluyoristifra etmedim ama etsem rahatlıcam yani hiç bir kokuya gelemiyorum
Bence git bir gorun.belki testler yapar.ben 10u haftanin sonuna dogru ikinciye gittimSelam kizlar bebisleriniz hayırlı olsun bende şoktayim dun test yaptirdim arkadasin zoruyla bugun aradi 302 hcg cikmis hamilesin dedi yarin 35 gun oluyor ne zaman dr gitmeli siz gittiniz m ben ilkinde 7 haftada gitmistim yarin gitsem erken mi olur
Yarin bi gidicem canim bakalim hayirlisi hepimize bana iki yil once istemistim kesinlikle olmaz kist var tuplerin tikali menopz ihtimalin yuksek demislerdi o yuzden beklemiyordum hala inanamiyorumBence git bir gorun.belki testler yapar.ben 10u haftanin sonuna dogru ikinciye gittim
Diyarbakır memorial hastanesi aydın ilgin bey çekecek canimÜzülme canım yine kısmet olur inşaallah,filmi neden çektireceksin?
Bende hiç bir belirti yok hemde hiç 4+2Ya kızlar hiç birinizin midesi bulanmıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?