Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Amin cümlemize inşaallah.
Yardımcı olmak istediğiniz için çok teşekkürler.
Ben bi önceki sayfada sorunumdan bahsettim siz böyle bişey yaşadınız mı,hamilelik boyunca?

İdrar yolu enfeksiyonu açıkçası, kadınların maalesef baş belası.

Her on kadının dokuzunda vardır. Çok ileri düzey bir enfeksiyon olmadığı müddetçe, çok fazla kafanıza takmayın. Bu tarz durumlarda da ( düşük olur gibi konular) tek bir doktora takılmayın, muhakkak farklı bir görüş alın.

Mide yanması konusu ise, ben 5. Ayıma kadar kustum maalesef yaklaşık 8.-9. Haftada başladı. Bulantı için de, çok fazla sıvı tüketmeyin. Karışık beslenmeyin. Sindirimi kolay şeyler tüketin. Mesela etin zor, balığın daha kolay gibi. Veya pişmiş sebze kolay, çiğ zor.

Ama tabi hiçbiri bulantıyı geçirmiyor. Sadece biraz hafifletiyor.

Zaten başka doktor araştırıyorum canım.Ne kadar zor iyi ve güvenilir birini bulmak,Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ankara'da doktor önerisi olan varsa sevinirim...
Ben de ankadayim normalde.ancsk su an baska sehirlerde doktorlara godiyorm.yek kisi istemedim farkli gorusler istedim isin basinda.tam netlesmesemde medicalpark esra aktepe keskin i dusunuyorum.

Merhaba anneler:) bende aranıza yeni katılanlardanım. İlk bebeğimin gelişimi geriydi 8haftalık olması gereken gün kalp atışının durduğunu öğrendik kaybettim. 3 ay sonra şimdi tekrar hamileyim çok mutluyum inşallah bu defa tamamına ericek kaybetmiycem kuzumu:)

Amin cümlemizin inşaallah.Teşekkür ederim,yazdıklarınızı uygulayacam.
Aynen öyle ben kaç tane doktor değiştirdim. Allah yardımcın olsun inşallah.
Amin canım teşekkürler.
Ben de ankadayim normalde.ancsk su an baska sehirlerde doktorlara godiyorm.yek kisi istemedim farkli gorusler istedim isin basinda.tam netlesmesemde medicalpark esra aktepe keskin i dusunuyorum.
Teşekkür ederim,özelden doktorun ücretini yazar mısınız?

Hayırlı olsun,gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Merhaba biz de geldik
Tahmini 9 haftalık hamileyim.
Hanımlar belki çok cahilce bir soru olcak ama, regl donemlerim hep duzensizdi bu yüzden takip etmeyi birakmistim. Son regl tarihi doğru olmasa da ultrasonda çıkan tarih kesin tarihmidir

İlk 16 hafta doğru, ama sonra kayıyor biraz. Fakat yine de tabi ki 10 gün önce 10 gün sonra ihtimali verilip doğru kabul ediliyor.

Mesela 28 haftalıkken gidiyorsun; ama sana 27 de diyebilir 29 da. Zaten en fazla 1 hafta oynuyor.

Beta HCG baktırdıysan eğer, onun değerinin karşılığı olarak da ortalama bir hafta hesaplayabilirsin. Veya o haftalara denk gelen birlikteliğinizi hatırlıyorsan hesaplayabilirsin.

Benim son kontrolumde gozuken tarih regl tarihimr gore ayni idi.doktora hep boyle mi dedigimde arti eksi 3gun demisti

07.07 de test yaptım pozitif çıktı aynı gün kan testi yaptırdım beta hcg 78 çıktı doktor hamilelik var ama kesin birşey söyleyemem önemli olan değerlerin anlamlı yükselmesi dedi. Çarşamba tekrar kan testi yapılacak inşallah yükselirrr. Siz öğrendiğinizde kan testinde kaç çıktı ve battan kaç gün önce veya sonra

Ben öğrendiğimde beta hcg 400 küsür çıktı,bat bir gün gecikmişti.
İnşaallah beklediğin gibi yükselir arkadaşım...

Hayırlı olsun, bende 3 temmuzda öğrendiğimde 68 di, 7sinde 500 oldu bugün 1852 olmuş 2 gün sonra ilk
Merhaba bende 3 temmuzda öğrendiğimde 68di 7sinde 497oldu bugün 1852 olmuş. 2gün sonra doktora gidicem. İçini ferah tut artıcaktır değerin hayırlı olsun:) değerim düşük diye hiç üzülme daha çok yeniyken farkına vardık ondan böyle:)

Batı yazmamışım battan beş gün önce yaptım testi inşallah artar çarşamba tekrar gitcem bakalım bu kadar erken öğrenmek güzel ama de bir yandan da zor bekleyemiyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…