Korkma korkma,bunlar tatlı dertler.Soldan sağa Bulantı Kusma Duygusallık ve Uyku hali mi? Aneeeemmmmmm. Korktum ya laaa.
Amin cümlemize inşaallah.
Yardımcı olmak istediğiniz için çok teşekkürler.
Ben bi önceki sayfada sorunumdan bahsettim siz böyle bişey yaşadınız mı,hamilelik boyunca?
Aynen öyle ben kaç tane doktor değiştirdim. Allah yardımcın olsun inşallah.Zaten başka doktor araştırıyorum canım.Ne kadar zor iyi ve güvenilir birini bulmak,Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ankara'da doktor önerisi olan varsa sevinirim...
Aynen cnm ama zamanla bunlarıda atlatıcaz hamileliğinizi bir şeker tadında geçirmenizi dilerimSoldan sağa Bulantı Kusma Duygusallık ve Uyku hali mi? Aneeeemmmmmm. Korktum ya laaa.
Ben de 5in sonlarinda basladim bulantiya.ama herkes de olacak diye bir sey yokmusBende hiç bir belirti yok hemde hiç 4+2
Ben de ankadayim normalde.ancsk su an baska sehirlerde doktorlara godiyorm.yek kisi istemedim farkli gorusler istedim isin basinda.tam netlesmesemde medicalpark esra aktepe keskin i dusunuyorum.Zaten başka doktor araştırıyorum canım.Ne kadar zor iyi ve güvenilir birini bulmak,Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Ankara'da doktor önerisi olan varsa sevinirim...
Belirti yok desek de artış devam4+6 benim de aynen belirti hiç yok.
Amin cümlemizin inşaallah.Teşekkür ederim,yazdıklarınızı uygulayacam.İdrar yolu enfeksiyonu açıkçası, kadınların maalesef baş belası.
Her on kadının dokuzunda vardır. Çok ileri düzey bir enfeksiyon olmadığı müddetçe, çok fazla kafanıza takmayın. Bu tarz durumlarda da ( düşük olur gibi konular) tek bir doktora takılmayın, muhakkak farklı bir görüş alın.
Mide yanması konusu ise, ben 5. Ayıma kadar kustum maalesefyaklaşık 8.-9. Haftada başladı. Bulantı için de, çok fazla sıvı tüketmeyin. Karışık beslenmeyin. Sindirimi kolay şeyler tüketin. Mesela etin zor, balığın daha kolay gibi. Veya pişmiş sebze kolay, çiğ zor.
Ama tabi hiçbiri bulantıyı geçirmiyor. Sadece biraz hafifletiyor.
Amin canım teşekkürler.Aynen öyle ben kaç tane doktor değiştirdim. Allah yardımcın olsun inşallah.
Teşekkür ederim,özelden doktorun ücretini yazar mısınız?Ben de ankadayim normalde.ancsk su an baska sehirlerde doktorlara godiyorm.yek kisi istemedim farkli gorusler istedim isin basinda.tam netlesmesemde medicalpark esra aktepe keskin i dusunuyorum.
Hayırlı olsun,gözünüz aydın.Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Merhaba anneler:) bende aranıza yeni katılanlardanım. İlk bebeğimin gelişimi geriydi 8haftalık olması gereken gün kalp atışının durduğunu öğrendik kaybettim. 3 ay sonra şimdi tekrar hamileyim çok mutluyum inşallah bu defa tamamına ericek kaybetmiycem kuzumu:)
Merhaba biz de geldik
Tahmini 9 haftalık hamileyim.
Hanımlar belki çok cahilce bir soru olcak ama, regl donemlerim hep duzensizdi bu yüzden takip etmeyi birakmistim. Son regl tarihi doğru olmasa da ultrasonda çıkan tarih kesin tarihmidir
Benim son kontrolumde gozuken tarih regl tarihimr gore ayni idi.doktora hep boyle mi dedigimde arti eksi 3gun demistiMerhaba biz de geldik
Tahmini 9 haftalık hamileyim.
Hanımlar belki çok cahilce bir soru olcak ama, regl donemlerim hep duzensizdi bu yüzden takip etmeyi birakmistim. Son regl tarihi doğru olmasa da ultrasonda çıkan tarih kesin tarihmidir
Ben öğrendiğimde beta hcg 400 küsür çıktı,bat bir gün gecikmişti.07.07 de test yaptım pozitif çıktı aynı gün kan testi yaptırdım beta hcg 78 çıktı doktor hamilelik var ama kesin birşey söyleyemem önemli olan değerlerin anlamlı yükselmesi dedi. Çarşamba tekrar kan testi yapılacak inşallah yükselirrr. Siz öğrendiğinizde kan testinde kaç çıktı ve battan kaç gün önce veya sonra
Hayırlı olsun, bende 3 temmuzda öğrendiğimde 68 di, 7sinde 500 oldu bugün 1852 olmuş 2 gün sonra ilk07.07 de test yaptım pozitif çıktı aynı gün kan testi yaptırdım beta hcg 78 çıktı doktor hamilelik var ama kesin birşey söyleyemem önemli olan değerlerin anlamlı yükselmesi dedi. Çarşamba tekrar kan testi yapılacak inşallah yükselirrr. Siz öğrendiğinizde kan testinde kaç çıktı ve battan kaç gün önce veya sonra
Merhaba bende 3 temmuzda öğrendiğimde 68di 7sinde 497oldu bugün 1852 olmuş. 2gün sonra doktora gidicem. İçini ferah tut artıcaktır değerin hayırlı olsun:) değerim düşük diye hiç üzülme daha çok yeniyken farkına vardık ondan böyle:)07.07 de test yaptım pozitif çıktı aynı gün kan testi yaptırdım beta hcg 78 çıktı doktor hamilelik var ama kesin birşey söyleyemem önemli olan değerlerin anlamlı yükselmesi dedi. Çarşamba tekrar kan testi yapılacak inşallah yükselirrr. Siz öğrendiğinizde kan testinde kaç çıktı ve battan kaç gün önce veya sonra
Hayırlı olsun inşallah yükselirBen öğrendiğimde beta hcg 400 küsür çıktı,bat bir gün gecikmişti.
İnşaallah beklediğin gibi yükselir arkadaşım...
Tebrik ederim hayırlı olsunBen öğrendiğimde beta hcg 400 küsür çıktı,bat bir gün gecikmişti.
İnşaallah beklediğin gibi yükselir arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?