Hamile Olduğunu Yeni Öğrenen Acemi Anneler

Arkadaşlar,hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu yaşayan var mı,ya da bu konuda bilgisi olan?
Doktor düşük riski,erken doğum ihtimali gibi şeylerden bahsetti,korkuyorum biraz...

Evet ya çok mu doktoruma da çok guvenirim ama
Bana çok demişti hem devlette 2 doktora gittim şok oldular.hem başka gittiğim özeldeki doktor. Ki o ilacı veren doktoru bıraktım. Benim kanamam vardı ona rağmen okadar çok dediler. Ben resmen konuşamıyordum, dilim dolanıyordu uyuyordum bütün gün. Bence başka doktora git. Ben günde 1 e düşürdüm. Kanamam geçince. Sonrada bıraktım zaten. Düşük iğnesi bile vermeden okadar ilaç vermiş bir acayip. Ki bu 3 ilacı veren doktor ne dedi bana biliyormusun düşüceği varsa koltuğa otururken yani yavaş bile hareket etsen düşer diyen bir adamdı.

Arkadaşlar,hamilelikte idrar yolları enfeksiyonu yaşayan var mı,ya da bu konuda bilgisi olan?
Doktor düşük riski,erken doğum ihtimali gibi şeylerden bahsetti,korkuyorum biraz...
Kendini strese sokma. Seni strese sokan doktorada gitme. İdrar yolu enfeksiyonu oluyor illa. Günlük ped kullanma mümkünse. Ne gelirse Allah tan düşüceği varsa zaten düşer. Kendini strese sokman asıl bebek için sıkıntı. Terlik giy üşütme dikkat et. Birde grip olmamaya çalış.

Merak etme Allah ın izniyle hiç birşey olmaz. Ne gelirse Allah tan olduğunu bilmek lazım. Böyle düşünürsen çok strese girip üzülmemiş olursun. Enfeksiyon bendede oldu. Tek içimlik vermişti banada, birde progestan verdi. Alttan kullanıyordum. ama asla ne erken doğum riski ne başka birşey demedi. Seninki strese soksun diye yapmış resmen. Her hamilelikte mutlaka oluyor idrar yolu enfeksiyonu korkma. sürekli devam et doktora diye yapmıştır. Ayaklarını üşütme dikkat et. Günlük ped kullanma. Peçete falan kullan. Birde orayı sabunla veya jelle yıkama. Onlarda sebep oluyor. Hiç birşey olmaz sen gönlünü ferah tut.

Allah razı olsun canım benim,nasıl iyi geldi yazdıkların,ben hamileliğimde çok sakinleştim öyle herşeyi takmıyorum ama bugün gerçekten moralim bozuldu.
Bir de bu enfeksiyon bnde normalde de sürekli tekrar ettiği için üzülüyorum, hamilelik boyunca tekrarlarsa naparım diye.
Yazdıklarını uyguluyorum canım çok sağol.
Peki mantar enfeksiyonu da olunca aynı riskler söz konusu mu?

Mantar olmadım ama bence sen başka doktorada bir görün.

Herkese hayırlı uğurlu olsun çiçeği burnunda anneler..Bizde 11.haftamızı bitirmek üzereyiz.Bu süreçte birseyler paylaşmak yalnız olmamak gerek :))

Merhaba güzel anne adayları :)

Ben de 1 yıllık anneyim :) oğlum 15 gün sonra 1 yaşına girecek.

Aklınıza takılan şeyler olursa, bildiğim kadarıyla, bende size yardımcı olurum.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :)

Herkese hayırlı uğurlu olsun çiçeği burnunda anneler..Bizde 11.haftamızı bitirmek üzereyiz.Bu süreçte birseyler paylaşmak yalnız olmamak gerek :))
Hoşgeldin hayırlı olsun sağlıkla doğurmayı nasip etsin cümlemiziaynı haftadayız senle nasıl geçiyo günlerin sıkıntın varmı sende tarama testi yaptırdınmı

Amin cümlemize inşaallah.
Yardımcı olmak istediğiniz için çok teşekkürler.
Ben bi önceki sayfada sorunumdan bahsettim siz böyle bişey yaşadınız mı,hamilelik boyunca?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…